جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ , 29 Mar 2024
جالب است ۰
مراقب نرم‌افزارهاي شخص ثالثي كه از شما درخواست‌هاي تاييد زيادي مي‌كند، باشيد
منبع : سايت خبری پلیس فتا
معاونت اجتماعي پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات نيروي انتظامي در گزارشي عنوان كرد كه مجرمان سايبري مثل گذشته به ويندوزهاي كامپيوتر حمله نمي‌كنند بلكه توجه خود را به سمت فناوري‌هاي ديگري معطوف كرده‌اند و تلفن‌هاي همراه بهترين راه براي حمله به گجت‌هاي قابل حمل هستند و به تازگي شواهدي از فيشينگ يا سرقت اطلاعات در موبايل‌ها يافت شده كه توانسته‌اند به پسوردها و ساير محتواي شخصي دسترسي پيدا كنند برهمين اساس پليس به ارائه دستورالعمل‌هايي براي ارتقاي امنيت تلفن همراه پرداخت.

به گزارش افتانا، معاونت اجتماعي پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات ناجا در گزارشي با اشاره به رشد و پيشرفت صنايع الكترونيكي به خصوص در حوزه گوشي‌هاي همراه با روي كار آمدن نسل نوين اين تكنولوژي‌ها و ظهور تلفن‌هاي همراه هوشمند، تهديدات امنيتي اين نوع گوشي‌هاي هوشمند و نرم‌افزارهاي موبايل نيز رشد پيدا كرده است به طوري كه در سال ۲۰۱۱ افزايش چشمگيري داشته‌اند.


سرقت‌هاي فيشينگ از طريق پيام‌هاي
متني آغاز مي‌شود

براساس اين گزارش پليس براي حفظ امنيت گوشي‌هاي هوشمند نكاتي را به كاربران توصيه كرده است كه براين اساس به صاحبان گوشي توصيه كرد كه قبل از بازكردن پيام كوتاه ابتدا ارسال‌كننده را شناسايي كنيد چراكه اغلب سرقت‌هاي فيشينگ از طريق پيام‌هاي متني آغاز مي‌شود و اگر نمي‌شناسيد جواب ندهيد.

هميشه از برنامه خارج شويد: هنگامي كه كار شما با يك برنامه يا سرويس وب تمام شد، از برنامه خارج شويد يا Log Out كنيد؛ اين كانال را همين‌طور به حال خود باز نگذاريد تا ديگران اطلاعات شما را كنترل كنند.

برنامه‌هاي كامپيوتري خود را ازكجا مي‌خريد؟
رمز بلوتوث خود را طولاني كنيد

به جايي كه ازآن نرم‌افزار مي‌خريد يا دانلود مي‌كنيد توجه داشته باشيد؛ فروشگاه مجازي معتبر يكي از بهترين فروشگاه‌هاست. مراقب نرم‌افزارهاي شخص ثالثي كه از شما درخواست‌هاي تاييد زيادي مي‌كند، باشيد. 

درادامه اين گزارش پليس براي ارتقاي امنيت تلفن‌هاي همراه به كاربران توصيه كرد كه با برخي از برنامه‌ها مي‌توانند انواع اطلاعات نظير فهرست مخاطبان را كنترل كرده و به آنها دسترسي پيدا كرد. براين اساس براي سيم‌كارت گوشي خود كلمه رمز يا Pin Code ايجاد كنيد تا اگر تلفن همراه شما گمشد يا به سرقت رفت، فردي نتواند از سيم‌كارت شما استفاده
كند. نكته مهم از رمزهاي ۰۰۰۰ و ۱۲۳۴ هم استفاده نكنيد زيرا به آساني قابل حدس‌زدن هستند.

بلوتوث در كمين است: بلوتوث مي‌تواند بي‌نظير باشد، اما مي‌تواند شما را به دردسر بيندازد و اطلاعات شخصي شما ممكن است مورد دسترسي و آسيب قرار گيرد. اگر شما از بلوتوث استفاده مي‌كنيد، اتصال خود را با يك رمز طولاني و امن‌تر به جاي استفاده از يك PIN كوتاه محافظت كنيد.

كجا از Wi-Fi استفاده كنيد: جاي تعجب بسيار است كه هكرها از Wi-Fi hotspot‌هاي عمومي براي استراق سمع و كلاهبرداري استفاده مي‌كنند. هكرها مي‌دانند كه بسياري از مردم ممكن است از يك رمز عبور يا پسورد در سايت‌هاي مختلف استفاده كنند، از ايميل گرفته تا حساب بانكي و ساير حساب‌هاي كاربري، پس بار ديگري كه به كافي‌شاپ يا رستوراني رفتيد كه امكانات wiFi دارد، در مورد چيزي كه به اشتراك مي‌گذاريد خوب فكر كنيد يا اگر مي‌توانيد از شبكه اينترنت تلفن همراه خود استفاده كنيد. 

بايد دقت داشته باشيد كه سرزدن به وب‌سايت‌ها با مرورگر گوشي هوشمند كه تاريخ اعتبار آن گذشته مي‌تواند شما را در معرض آسيب قرار دهد و اگر هنگام استفاده از آن احساس راحتي نمي‌كنيد، آن را ببنديد و دقت داشته باشيد كه هميشه به روز‌رساني‌هاي امنيتي گوشي خود را جدي بگيريد چراكه آنها واقعا به شما كمك مي‌كنند.
کد مطلب : 827
https://aftana.ir/vdcak0na149nu.5k4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی