شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 20 Apr 2024
جالب است ۰
شماره جدید ماهنامه دیده‌بان فناوری منتشر شد

آینده‌پژوهی، دانشی حیاتی برای رشد همه‌جانبه

اختصاصی افتانا
شماره جدید ماهنامه دیده‌بان فناوری با گزارش‌ها، پرونده‌ها و گفتگوهای گوناگون به موضوع آینده‌پژوهی و ضرورت توجه به آن برای جانماندن از روند رشد فزاینده تکنولوژی در دنیا پرداخت.

شماره جدید ماهنامه دیده‌بان فناوری با گزارش‌ها، پرونده‌ها و گفتگوهای گوناگون به موضوع آینده‌پژوهی و ضرورت توجه به آن برای جانماندن از روند رشد فزاینده تکنولوژی در دنیا پرداخت.

بنابر این گزارش، شماره جدید ماهنامه دیده‌بان فناوری با سرمقاله‌ای تحت‌عنوان «آینده‌پژوهان فاوا کجا هستند» دری می‌گشاید به روی دنیای پر رمز و راز آینده‌پژوهی که پرونده ویژه‌ای را در این شماره از آن خود کرده‌است. 

پرونده فراصنعت فاوا در «آینده‌پژوهی و الزمات دگردیسی در استراتژی‌های مدیریت» مقوله آینده‌پژوهی را ابزاری به مثابه سلاحی برای پیشرفت برمی‌شمرد. دکتر سعید خزایی، آینده‌پژوه و مدرس دانشگاه نیز در گپ‌وگفتی ضمن تأکید بر اینکه «آینده‌پژوهی برآیند پیش‌بینی‌ناپذیری محیط است» تاثیرگذاری آینده‌پژوهی را در سایه درک مدیران ارشد از اهمیت واکاوی آینده می‌داند. مقاله‌ای با عنوان «چگونه روش‌های آینده‌نگاری را ترکیب کنیم» نیز در این پرونده به تشریح پرکاربردترین روش‌های مورد استفاده در آینده‌پژوهی پرداخته‌است. 

پرونده بانکداری الکترونیکی در مقاله‌ای به نقل از اکونومیست از «سقوط نظام بانکداری» می‌گوید و بزرگ‌ترین نقطه قوت فینتک را فرهنگ آن برمی‌شمرد. دکتر نیما امیرشکاری، مدیرگروه بانکداری الکترونیک پژوهشکده پولی و بانکی نیز در گفت‌وگویی از فراز و نشیب‌های بانکداری نوین در ایران و جهان می‌گوید و معتقد است که «لازم نیست برای خلاقیت داشتن مجوز بگیریم». در گفت‌و‌گویی که در این پرونده آمده‌است محمد نژادصداقت، مدیرعامل اتیک، تاکید دارد که «پرداخت‌های خرد الکترونیک، شفافیت مالی و نظم ایجاد می‌کنند». مهرداد نوری، کارشناس بانکداری الکترونیکی، نیز از تجربیاتش در بانکداری الکترونیکی کشور می‌گوید و اینکه «بیگ‌بنگ بانک پارسیان تجربه‌ای متفاوت بود». 

پرونده امنیت اطلاعات گریزی می‌زند به این مبحث که تعامل در سطح مدیران میانی، پتانسیلی نیرومند برای رشد سازمان‌هاست و این سوال را پیش روی می‌گذارد که «آیا آنتی‌ویروس‌ها، پاشنه آشیل سازمان شما خواهندبود؟». مطلبی با عنوان «بازار به کدام سو می‌رود؟» نیز به بررسی تدابیر امنیتی حوزه وایرلس در سال ۲۰۱۶ می‌پردازد و در قالب یک اینفوگرافی به شما می‌گوید که «چگونه باید به ارزیابی مجدد راهبرد امنیتی‌تان بپردازید؟». 

پرونده اقتصاد و مدیریت در مطلبی تفصیلی می‌آموزد که «از مدیر تازه چه انتظاری داشته‌باشیم؟» تا بتوانیم با مدیران خود رشد کنیم و در «حفظ بقا در سایه مدیرعامل جدید» نیز خواهیم خواند که چگونه قربانی تغییر مدیرعامل نشویم. 

شماره دوازدهم ماهنامه دیده‌بان فناوری که همواره تلاش دارد با همکاری مدیران، اقتصاددانان، فناوران و صاحب‌نظران حوزه‌های مختلف اعم از فناوری اطلاعات، اقتصاد، بانک و بانکداری الکترونیکی، صنعت و مدیریت؛ بسترساز ارتقای جایگاه فاوا در حد یک فراصنعت تأثیرگذار در کشور باشد به سردبیری علیرضا صالحی و در هلدینگ رسانه‌ای دیده‌بان آماده‌ و منتشر می‌شود، اکنون در ۸۴ صفحه و با بهای ۱۲هزار تومان در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته‌است. جهت تهيه اين ماهنامه به این نشانی مراجعه كنيد. 

گفتنی است که این نشریه از دیدگاه‌های همه علاقه‌مندان استقبال کرده و با تلفن ۸۸۷۴۹۴۱۲ و ایمیل info@dfe.ir آماده شنیدن نقدها و اظهارنظرهای نخبگان و کارشناسان است.

کد مطلب : 11991
https://aftana.ir/vdca6on6.49n6o15kk4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی