جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ , 19 Apr 2024
جالب است ۰
نگاه مقایسه‌ای مدیر اجرایی جستجوگر پارسی‌جو به گوگل

جستجوگر بومی، گامی برای ارائه محتوای مناسب به فرزندان ایران

مدیر اجرایی جستجوگر پارسی‌جو با بیان اینکه کاربران ایرانی در رتبه پنجم جهانی استفاده از گوگل قرار دارند، گفت: اکنون زمان آن رسیده تا مردم‌ کشورمان با انتخاب جستجوگرهای بومی فرزندان خود را در مقابل محتواهای نامناسب در فضای اینترنت حفاظت کنند.
منبع : خبرگزاری ايرنا

مدیر اجرایی جستجوگر پارسی‌جو با بیان اینکه کاربران ایرانی در رتبه پنجم جهانی استفاده از گوگل قرار دارند، گفت: اکنون زمان آن رسیده تا مردم‌ کشورمان با انتخاب جستجوگرهای بومی فرزندان خود را در مقابل محتواهای نامناسب در فضای اینترنت حفاظت کنند.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، به گفته امیرعلی خیراندیش، مدیر اجرایی جستجوگر پارسی‌جو، مؤسسه پژوهشی بین‌المللی MetaCert که تحقیقات گسترده‌ای در زمینه محتوای پاک در فضای مجازی انجام‌داده‌است در تازه‌ترین گزارش خود بیان کرد که آمریکا میزبان ۴۲۸ میلیون صفحه وب غیراخلاقی است که این آمار نشان می‌دهد ۶۰ درصد صفحات غیر‌اخلاقی دنیا در ایالات متحده تولید می‌شود. 

وی با اشاره به اینکه گوگل در ارائه داده‌ها به کاربر ملاحظات اخلاقی را حتی برای کودکان هم لحاظ نمی‌کند،گفت: گوگل مدعی است که درصورت فعال‌سازی قابلیت جستجوی پاک توسط خود کاربر، پاسخگویی به پرسش‌ها به صورت پالایش‌شده و پاک ارائه خواهد شد درحالی که براساس گزارش تحلیلی دانشگاه هاروارد، گوگل با وجود تضمین قطعی، باز هم نتوانسته ادعای خود را محقق ‌کند.
 
مدیر اجرایی جستجوگر پارسی‌جو ادامه داد: آخرین گزارش سالانه‌ نهاد بین‌المللی Covenant Eyes که به بررسی گوگل اشاره دارد، نشان می‌دهد که به دلیل ضعف در کنترل این جویشگر، ۱۳ درصد از جست‌‌وجو های انجام گرفته با مضامین غیراخلاقی و نامناسب بوده که اغلب آنها توسط کاربران نوجوانان از سراسر دنیا صورت می‌گیرد. 

وی ادامه داد: این نهاد بین‌المللی در این گزارش بیان کرد که در گوشی‌های تلفن همراه دارای گوگل به‌ازای هر پنج جست‌وجو، بیش از یک مورد مرتبط با مضامین غیراخلاقی و نامناسب بوده‌است. 

مدیر اجرایی جستجوگر پارسی‌جو افزود: عدم پالایش و دسترسی آسان به بیش از ۴۰۰ میلیون صفحه وب غیراخلاقی از طریق گوگل شرایط هشدار‌دهنده‌ای را برای نسل جدید ایجاد کرده‌است که همین امر لزوم فرهنگ‌سازی در استفاده از جستجوگرهای بومی را در ایران دو چندان می‌کند. این موضوعات ضرورت استفاده از جستجوگر بومی در کشور را بیش از پیش ضروری کرده است. 

وی افزود: زمان آن رسیده تا مردم‌ کشورمان با انتخاب جستجوگرهای بومی فرزندان خود را در مقابل محتواهای نامناسب در فضای اینترنت حفاظت کنند.

کد مطلب : 12279
https://aftana.ir/vdcaoun6.49nu015kk4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی