کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیر‌عامل

پیامد حملات سایبری به زیرساخت‌ها صدها برابر حملات فیزیکی است

پایداری ملی , 9 اسفند 1395 ساعت 23:31

معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیر‌عامل در اولین همایش پدافند سایبری و بازدارندگی ملی در استان لرستان اذعان کرد که پیامدهای حملات سایبری به زیرساخت‌ها می‌تواند صدها برابر حملات فیزیکی باشد.


معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیر‌عامل در اولین همایش پدافند سایبری و بازدارندگی ملی در استان لرستان اذعان کرد که پیامدهای حملات سایبری به زیرساخت‌ها می‌تواند صدها برابر حملات فیزیکی باشد.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)،  به منظور تحقق اهداف سند راهبردی پدافند سایبری کشور و آشنایی سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان با تهدیدات سایبری، همایشی تحت‌عنوان پدافند سایبری و بازدارندگی ملی با حضور معاون بسیج و امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور، جانشین معاونت فاوا سازمان پدافند غیرعامل کشور، دکتر امینی، مدرس دانشگاه، دکتر خجسته‌پور، معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، سیف، مدیرکل پدافند غیرعامل و شرکت مدیران، معاونان فاوا و رابطان پدافند غیرعامل تمامی دستگاه‌های اجرایی استان استان لرستان برگزار شد. 

در این همایش، معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیر‌عامل با اشاره به لزوم ملاحظات پدافند غیرعامل در استان‌ها به اهمیت پدافند سایبری به‌عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های پدافند غیرعامل پرداخت و بیان کرد: فضای سایبری در عین حال که دارای فرصت‌هایی است که اگر مدیریت نشود قطعا فرصت‌ها به تهدید تبدیل می‌شوند.

در ادامه وی عملیات اطلاعاتی سایبری را به جنگ هکرها، جنگ اطلاعاتی اقتصادی، جنگ روانی، جنگ اطلاعات‌محور و جنگ الکترونیک دسته‌بندی کرد و بیان داشت که در حوزه سایبر باید آسیب‌ها شناسایی و برای اصلاح آنها اقدام شود. معاون بسیج و امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور همچنین با تاکید بر پیامدهای حملات سایبری خواستار آموزش و فرهنگ‌سازی در زمینه پدافند سایبری شد.

جانشین معاونت فاوا سازمان پدافند غیر‌عامل کشور، پدافند سایبری را بسیار حائز اهمیت دانست و بیان کرد: دشمن رویکرد خود را از تهدیدات عامل به سمت تهدیدات غیرعامل به‌خصوص تهدید سایبری تغییر داده‌است.

در این همایش تهدیدات شبکه‌های اجتماعی نیز مورد بررسی قرار گرفت و دکتر امینی مدرس دانشگاه با بیان تهدیدات شبکه‌های اجتماعی، تصریح کر که علاوه‌بر تهدیدات زیرساختی باید توجه ویژه‌ای به تهدیدات شبکه‌های اجتماعی نیز انجام شود.

در ادامه دکتر خجسته‌پور بیان کرد: اینترنت، انقلابی در ارتباط بین انسان‌ها بود و باعث شد ارتباط بین انسان‌ها بسیار سریع‌تر و قوی‌تر شود و همین موضوع سبب شد کوشش‌ها برای تسلط بر فضای اینترنت افزایش یابد؛ زیرا تسلط بر این ابزار یکی از راه‌های کسب قدرت بود و اساساً قدرت در اینجا تسلط بر ارتباطات تعریف می‌‌شود.


کد مطلب: 12423

آدرس مطلب :
https://www.aftana.ir/news/12423/پیامد-حملات-سایبری-زیرساخت-ها-صدها-برابر-فیزیکی

افتانا
  https://www.aftana.ir