شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 20 Apr 2024
جالب است ۰
حفظ امنیت در گشت‌وگذار مجازی

ناشناس وب‌گردی کنید

در حالت ناشناس، مرورگر هرگز پیشینه وب‌گردی، کوکی‌ها و دانلود هیستوری‌های شما را ذخیره نخواهدکرد و به حساب‌های شما وارد نخواهد شد.

در حالت ناشناس، مرورگر هرگز پیشینه وب‌گردی، کوکی‌ها و دانلود هیستوری‌های شما را ذخیره نخواهدکرد و به حساب‌های شما وارد نخواهد شد.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، تقریبا غیر‌ممکن است که در حال وب‌گردی باشید و هیچ ردی از فعالیت‌های آنلاین شما بر‌جای نماند. به طور کلی می‌توان گفت که ما بر خلاف میل‌مان در فضای مجازی توسط افراد زیادی دنبال می‌شویم، اما از آنجایی که امنیت در همه‌جا حرف اول را می‌زند و حریم خصوصی در هرجایی مهم است باید تنظیمات امنیتی را در برخی از سیستم‌های عمومی و کامپیوترهای اشتراکی فعال کنیم. 

حالت Incognito یا حالت ناشناس، یک حالت در مرورگر است که امکانی را برای حفظ امنیت شخصی کاربران ایجاد کرده‌است. حالت ناشناس کروم، حالتی مشابه Stealther در مرورگر فایرفاکس و یا private browsing در مرورگر سافاری است. در حالت ناشناس، مرورگر هرگز پیشینه وب‌گردی، کوکی‌ها و دانلود هیستوری‌های شما را ذخیره نخواهدکرد و به حساب‌های شما وارد نخواهد شد. 

همان‌طور که می‌دانید مرورگرها به‌طور معمول تمام فعالیت‌های آنلاین شما را به‌خاطر می‌سپارند: آنچه که شما جست‌وجو کرده‌اید، صفحاتی که بازدید کرده‌اید، ویدئوهایی که تماشا کرده‌اید، خریدهای آنلاینی که داشته‌اید و غیره. در حالت ناشناس، مرورگرها نمی‌توانند هیچ‌یک از این اطلاعات را ذخیره‌کنند. شما به‌راحتی می‌توانید حالت ناشناس را در مرورگر خود تغییر دهید. 

چه زمانی باید از حالت ناشناس در مرورگر خود استفاده‌کنیم؟ پاسخ این سوال کاملا ساده است. در زمانی که قصد دارید تا فعالیت‌های آنلاین خود را از افراد دیگر با استفاده از کامپیوتر و دستگاه‌های دیگر مخفی نگه‌دارید می‌توانید از این حالت استفاده‌کنید. 

حالت ناشناس می‌تواند اعتبار ورود به سیستم و اطلاعات دیگر فروم‌ها را نیز مخفی کند. در حالت ناشناس، مرورگر نمی‌تواند نام ورود به سیستم یا همان لوگین و رمزعبور شما را ذخیره‌کند. این بدان معنا است که شما می‌توانید به فیس‌بوک خود با کامپیوتر شخص دیگری وارد شوید و هنگامی که شما مرورگر را ببندید یا حتی از آن پنجره خارج شوید، شما از سیستم خارج می‌شوید و تا زمانی که دومرتبه اطلاعات ورودی را وارد نکنید به فیس‌بوک خود وارد نخواهید‌شد، بنابراین هیچ شانسی برای شخص دیگری که قصد دارد عمدا یا سهوا به فیس‌بوک شما متصل شود وجود نخواهد داشت. 

اگر که شما حالت ناشناس را فعال کرده‌اید، مرورگر قادر نخواهدبود که تاریخچه دانلودهای شما را ظاهر کند. با این حال فیلم‌های دانلود‌شده هر فرد تنها با استفاده از کامپیوتر قابل دسترس خواهدبود. 

عمدتا حالت ناشناس برای وضعیتی است که می‌خواهید یک‌سری از موارد امنیتی شما پنهان بمانند. در ادامه چند اهمیت مهم این حالت را مطرح خواهیم‌کرد:

حساب‌های چندگانه. شما می‌توانید به چند حساب در یک سرویس وب به‌طور هم‌زمان با استفاده از تب‌های چندگانه حالت ناشناس وارد شوید. 

بدون افزونه مرورگر. این ابزار همچنین به‌طور پیش‌فرض یک‌سری از افزونه‌های فایرفاکس را مسدود می‌کند. به‌عنوان مثال، شما قصد دارید تا خبرها را بخوانید اما صفحه پیغامی می‌دهد که مسدود‌کننده تبلیغات برای مشاهده تاریخچه غیرفعال شده‌است، کافی است که این لینک را در حالت ناشناس باز کنید. 

با این حال اگر شما مایل‌اید از افزونه‌ها در حالت ناشناس استفاده‌کنید بر روی دکمه منو کلیک کنید، آن را به شکل سه نقطه در گوشه سمت راست بالا مشاهده‌می‌کنید. سپس More Tools و Extensions را انتخاب‌کنید و تیک Allow in incognito رابرای افرونه‌ها بزنید.
 
چگونه حالت ناشناس را فعال کنیم؟
در گوگل کروم: شما می‌توانید با استفاده از یک کلید میان‌بر این کار را انجام‌دهید یا با چند کلیک ساده آن را فعال‌کنید. در ویندوزبا Ctrl+ Shift+N یا در مک بوک ⌘ + Shift + N استفاده‌کنید. یا بر روی دکمه سه‌نقطه در گوشه سمت راست بالای پنجره مرورگر کلیک کنید سپس پنجره New incognito را انتخاب کنید. 

در موزیلا فایرفاکس: منو را که سه خط افقی در گوشه سمت راست بالا است باز کنید و روی New Private Window کلیک کنید. یا اگر آن را نمی‌یابید می‌توانید به این قسمت مراجعه‌کنید. 

حالت ناشناس برای چه مواردی مناسب نیست؟
ما پیشنهاد می‌کنیم همیشه از حالت ناشناس در مرورگرهای خود استفاده کنید، اما باید بدانید حالت ناشناس در چه مواردی ناتوان است. حالت ناشناس تنها اطلاعات شخصی شما را حفظ می‌کند و آثار داخلی شما را پاک‌سازی می کند و آدرس آی پی و دیگر اطلاعات قابل ردیابی باقی خواهند‌ماند. 

در این میان کسانی قادر به دیدن فعالیت‌های آنلاین شما خواهندبود:
• ارائه‌دهنده سرویس شما؛
• کارفرما یا رئیس شما (اگر به کامپیوتر شما متصل شود)؛
• وب‌سایت‌هایی که شما از آنها بازدید کرده‌اید؛ 

اگر هر نرم‌افزار جاسوسی بر روی سیستم شما وجود داشته‌باشد، به‌عنوان مثال کی‌لاگرها، می‌تواند به‌طور کامل از فعالیت‌های شما مطلع شود، بنابراین با احتیاط به فعالیت‌های آنلاین خود ادامه دهید. 

مورد دوم هم به اندازه مورد اول کاملا مهم است. حالت ناشناس به هیچ وجه از اطلاعات و اموال شما در برابر سرقت‌های متعدد سایبری حمایت نمی‌کند، البته این حالت نسبت به حالت پیش‌فرض بهتر است، اما به‌عنوان مثال با استفاده از حالت ناشناس، هیچ تضمینی برای بانکداری‌های امن آنلاین، خریدهای آنلاین و غیره وجود نخواهد داشت. در‌صورتی‌که مایل‌ایدخریدهای آنلاین امن داشته‌باشید می‌توانید از راهکارهای امنیتی استفاده‌کنید. 
 
حالت ناشناس مرورگرها به‌طور کامل از ردیابی تبلیغ‌کنندگان آنلاین جلوگیری نمی‌کند. کوکی‌ها در مرحله اول حذف خواهند‌شد، اما تبلیغات هدفمند را دست کم نگیرید، آنها به‌منظور رسیدن به اهداف‌شان از کوکی‌ها هم قوی‌تر عمل می‌کنند.

کد مطلب : 12636
https://aftana.ir/vdch--nz.23nixdftt2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی