جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 26 Apr 2024
جالب است ۰
در سه‌ماهه اول سال ۲۰۱۷ هرکدام از شرکت‌های بریتانیا مجبور به دفع‌ ۴۳ هزار حمله سایبری بودند که توسط دستگاه‌های اینترنت اشیا به‌طور خاص مورد حمله قرار گرفته‌اند.
منبع : روزنامه دنیای اقتصاد

در سه‌ماهه اول سال ۲۰۱۷ هرکدام از شرکت‌های بریتانیا مجبور به دفع‌ ۴۳ هزار حمله سایبری بودند که توسط دستگاه‌های اینترنت اشیا به‌طور خاص مورد حمله قرار گرفته‌اند. 

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، تجزیه‌و‌تحلیل و آمار جدید از ISP نشان داد که داده‌های  ۴۷۴ شرکت در بریتانیا به سرقت رفته‌است. هرچند این رقم ۷ درصد کمتر از مدت مشابه سال گذشته‌بود که ۵۱۲ دستگاه است و تنها حدود نیمی از حجم حملات در سه‌ماهه قبلی ۱۰۵۲دستگاه بوده، اما افزایش قطعی در تهدیدات توسط دستگاه‌های اینترنت اشیا نیز وجود دارد. ۹۲درصد از سیستم‌هایی‌ که مورد هدف حمله سایبری قرار گرفته‌اند، عبارت‌اند از: دستگاه‌های اینترنت اشیاء نظیر دوربین‌های مدار بسته که متصل به اینترنت هستند.

در مجموع بدافزارها و ویروس‌ها ۳۹ هزار کسب‌وکار را که از سیستم‌های اینترنت اشیاء استفاده‌می‌کنند مورد حملات سایبری خود قرار داده‌اند. در بیشتر حملات کامپیوتری اسکریپت‌ها به‌دنبال دست گرفتن کنترل دستگاه‌های متصل به اینترنت هستند و پس از ورود به سیستم فایروال، اجازه خود را نسبت به دسترسی به دستگاه‌هایی مانند پرینترهای شبکه، دستگاه‌های تهویه مطبوع و سیستم‌های کنترل ساختمان فراهم می‌کنند و اگر در زمان ساخت سیستم‌های شرکت‌، نقطه مقابله به آسیب‌پذیری‌ها به‌درستی طراحی و انجام نشود، مجرمان می‌توانند بیش از حد از ضعف امنیتی سیستم نهایت استفاده را ببرند. هنگامی که هکرها وارد سیستم‌های داخل شبکه شدند می‌توانند کنترل دارایی‌‌‎های شرکت را در اختیار گرفته و با استفاده از آنها به‌عنوان بخشی از یک هک بزرگ‌تر برنامه‌ریزی‌‌های بعدی را شروع کنند. 

در طول‌چند ماه گذشته با ظهور نرم‌افزارهای مخرب که به‌عنوان تهدیدی جدید شناسایی شده‌اند، به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که به دنبال دسترسی به پیکربندی ضعیف دستگاه‌های IOT و تبدیل آنها به یک بات‌نت هستند. هر شرکت برای کسب‌وکار نیاز به اتصال اینترنت دارد و از نظر امنیت سایبری برای هیئت‌مدیره مسئولیت زیادی دارد و باید با بررسی و به‌روز نگه‌داشتن فایروال سیستم‌های خود دارایی‌های مشتریان و کسب‌و‌کار خود را به ‌خطر نیندازند.

کد مطلب : 12695
https://aftana.ir/vdccpeqs.2bqio8laa2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی