چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 24 Apr 2024
جالب است ۰
درحال‌حاضر گزارش‌ها حاکی از این است که ابعاد نفوذ به سامانه رأی‌گیری آمریکا بسیار گسترده‌تر از چیزی است که تصور می‌شد.
منبع : وب‌گاه اخبار امنیتی فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات
درحال‌حاضر گزارش‌ها حاکی از این است که ابعاد نفوذ به سامانه رأی‌گیری آمریکا بسیار گسترده‌تر از چیزی است که تصور می‌شد.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، بر اساس گزارشی که اخیراً توسط بلومبرگ منتشر شد، نفوذگران توانسته‌اند به دو برابر سامانه‌هایی که قبلاً گمانه‌زنی شده‌بود، نفوذ کنند. عددی که قبلاً تصور می‌شد، نفوذ به ۳۹ ایالت بود. آنها حداقل توانسته‌اند در یک ایالت به پایگاه داده‌های مالی متعلق به پویش‌های انتخاباتی دسترسی داشته‌باشند. مقامات آمریکایی که از این نفوذ باخبر شدند، معتقدند تغییر این داده‌ها و اطلاعات نمی‌تواند در نتایج انتخابات تأثیری داشته‌باشد، ولی این نفوذ به‌قدری گسترده بود که  باراک اوباما، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، را وادار کرد تا با کرملین تماس بگیرد و از این مسئله شکایت کند.

دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا چندماه است که ثابت شده و اوباما تقریباً از ماه نوامبر سال گذشته، روسیه را در مورد این مسئله تحریم کرده‌است. گروه‌های مختلفی از آن زمان تاکنون، بررسی این موضوع را برعهده گرفته‌اند که یکی از آنها گروه مربوط به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور جدید آمریکا، است.

گزارش‌هایی که متعلق به آژانس امنیت ملی آمریکا بود و چندی پیش توسط یکی از خبرگزاری‌ها منتشر شد، نشان می‌دهد که دولت روسیه تلاش کرده تا سامانه‌های رأی‌گیری آمریکا ازجمله‌ پایگاه داده‌ها را مورد نفوذ قرار دهد و در این زمینه موفق نیز بوده‌است. در نسخه‌ اصلی این گزارش اشاره شده نفوذگران سعی داشتند پیش از روز انتخابات، نزدیک به ۱۲۲ سامانه‌ محلی رأی‌گیری را از کار بیندازند و به آنها نفوذ کنند.

به‌رغم تمامی هشدارهایی که توسط وزارت امنیت داخلی آمریکا صادر شده‌بود تا از سامانه‌های رأی‌گیری حفاظت‌های بیشتری در برابر نفوذ صورت گیرد، مشاوران این سامانه‌ها به این توصیه‌ها و هشدارها بی‌توجه بوده‌اند. این وزارت‌خانه تا جایی پیش رفته‌بود که از سامانه‌های رأی‌گیری کشور به‌عنوان زیرساخت‌های حیاتی یاد کرده‌بود.

کرملین نیز به‌نوبه‌ خود هرگونه دخالت در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را رد کرده‌است. هرچند ولادیمیر پوتین اخیراً اعتراف کرده‌است افراد میهن‌پرست روسی می‌توانند در دفاع از حقوق این کشور به سامانه‌های رأی‌گیری آمریکا حمله و به آنها نفوذ کرده‌باشند. علاوه‌بر تمامی اینها، مشخص شده یک گروه نفوذ با نام Fancy Bear که توسط دولت روسیه حمایت می‌شود به ایمیل‌های چند نفر از حزب دموکرات نفوذ کرده و ایمیل‌ها را به حالت برخط منتشر کرده‌اند.
کد مطلب : 12787
https://aftana.ir/vdceff8z.jh8wvi9bbj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی