شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 20 Apr 2024
جالب است ۰
وزیر ارتباطات در مراسم رونمایی از فاز سوم شبکه ملی اطلاعات بر لزوم اعتماد به کسب‌وکارهای نوپا در مسیر اشتغال‌زایی تاکید کرد.
وزیر ارتباطات در مراسم رونمایی از فاز سوم شبکه ملی اطلاعات بر لزوم اعتماد به کسب‌وکارهای نوپا در مسیر اشتغال‌زایی تاکید کرد.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، فاز سوم شبکه ملی اطلاعات امروز در سومین روز از بیست‌وسومین نمایشگاه الکامپ با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و سایر مسئولان حوزه فناوری اطلاعات کشور رونمایی شد.

فاز اول شبکه ملی اطلاعات با عنوان استقرار در شهریورماه 95 و فاز دوم آن با عنوان رشد در بهمن سال گذشته راه‌اندازی شده‌بود. این پروژه مطابق با مصوبه شورای عالی فضای مجازی و الزامات برنامه پنجم توسعه اجرایی شده‌است. تفکیک ترافیک خارج و داخل و پیاده‌سازی شبکه‌ای امن، پایدار، پهن‌باند و دارای موبیلیتی با مدیریت مستقل و امکان عرضه خدمات محتوای بومی ازجمله الزامات عملیاتی شدن شبکه ملی اطلاعات عنوان شده‌است.

دکتر واعظی، وزیر ارتباطات در این مراسم از تصویب حذف اینترنت حجمی در کمیسیون تنظیم مقررات و بهره برداری از فاز سوم دولت الکترونیک و همراه تا پایان دولت خبر داد و گفت: زیر‌ساخت‌ها آماده است و درباره محتوای فاخر و خدمات گسترده و اپلیکیشن‌ها داخل کشور برای رفع نیازها کمبود داریم که در چندماه گذشته شروع خوبی داشته‌‌ایم.

وی گفت: لازم است از نظر اقتصادی برای کسانی که در بخش خدمات، تولید محتوا و اپلیکیشن هستند فعالیت به صرفه باشد.

وی با تاکید بر وجود شبکه امن و سالم به‌عنوان یک ضرورت، عنوان کرد: امروز برای اولین‌بار مصوب شد کاربران به جای حجم و بر اساس سرعت اینترنت خریداری کنند و محدودیت سرعت برداشته شود که در کمیسیون تنظیم مقررات به تصویب رسید.

واعظی بر لزوم حمایت قوه قضاییه از جامعه جوان و ارتباط‌گیری برای حل مشکلات آنها تاکید کرد و گفت: اگر توجه و اعتماد کنیم در سال گذشته ۱۰۰ هزار شغل ایجاد شد و امسال ۱۳۰ هزار است و این آمار سیر صعودی دارد. باید به تمام کسانی که در حوزه کسب‌و‌کارهای نوپا هستند  اعتماد کنیم و با آنها در راستای افزایش اشتغال تعامل داشته‌باشیم. ریل‌گذاری در این بخش مرهون همدلی بین دولت، بخش خصوصی و دانشگاه‌ها است که باید ادامه یابد. فیلتر کردن گاهی کل سرمایه جوانان را از بین می برد و اعتماد مردم را سلب می کند. باید با حذف مقررات دست و پا گیر فضای مناسب برای ایجاد انگیزه در جامعه فراهم شود.

وی ادامه داد: امروز نگرانی ما در بخش زیرساخت نیست و مشکلات کوچکی در بخش دسترسی و انتقال است که تا 6ماه آینده حل می شود

نصرالله جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات، در مراسم رونمایی از فاز سوم شبکه ملی اطلاعات از ارتقای رتبه جهانی زبان فارسی در محیط وب خبر داد و گفت: متوسط سرعت دسترسی به اینترنت تا پایان برنامه ششم به ٢٠ مگابیت می‌رسد. جایگاه زبان فارسی در محیط اینترنت از رتبه چهاردهم به رتبه نهم ارتقا یافته‌است. به نحوی که هم‌اکنون زبان فارسی ١.٦ درصد از حجم اینترنت را به خود اختصاص داده‌است.

وی با بیان اینکه مطابق با برنامه پنجم توسعه باید به متوسط سرعت دو مگابیت برثانیه در کشور می‌رسیدیم، افزود: این هدف محقق شده‌است و در برنامه ششم توسعه، متوسط سرعت دسترسی باید به ٢٠ مگابیت برثانیه برسد. پیش‌بینی می‌شود این هدف به راحتی محقق خواهد شد. در پایان برنامه هفتم، یعنی سال ١٤٠٥ متوسط سرعت اینترنت به ١٠٠ مگابیت می‌رسد و ٥٠ برابر می‌شود.

در این مراسم همچنین از ۱۳ کتاب در حوزه شبکه ملی اطلاعات رونمایی شد.
کد مطلب : 12955
https://aftana.ir/vdcbs9b8.rhb5spiuur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی