پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 25 Apr 2024
جالب است ۰
تنها کتاب مرجع بازار امنیت فناوری اطلاعات ایران

هشتمین کتاب امنیت فناوری اطلاعات منتشر شد

هشتمین دوره کتاب سال امنیت فناورى اطلاعات درباره موضوعات مختلف امنیت فناورى اطلاعات و داده و گفت‌وگو با فعالان عرصه افتای کشور به همراه تازه‌ترین مقالات این حوزه منتشر شد.
هشتمین دوره کتاب سال امنیت فناورى اطلاعات درباره موضوعات مختلف امنیت فناورى اطلاعات و داده و گفت‌وگو با فعالان عرصه افتای کشور به همراه تازه‌ترین مقالات این حوزه منتشر شد.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، دوره هشتم کتاب سال امنیت فناورى اطلاعات (۱۳۹۶_۲۰۱۷)، مرجعی جامع برای حوزه‌هاى مختلف امنیت فناورى اطلاعات و داده با تازه‌ترین گفت‌وگوها، مقالات و گزارش‌ها منتشر شد تا در عصر رشد پرشتاب فناوری، بستری مناسب براى معرفى توانمندى‌هاى بخش خصوصى کشور در مشاوره و ارائه راه‌حل‌هاى امنیت اطلاعات و داده‌ها باشد.

این کتاب به سراغ ۱۲ نفر از فعالان بخش امنیت اطلاعات در کشور رفته و پای صحبت‌های آنها نشسته‌است که از دغدغه‌ها و ایده‌‌آل‌هایشان در حوزه امنیت سخن گفته‌اند.

در بخش گزارش‌های این کتاب، «یک سال با افتای ایرانی» به مرور خبرهای تاثیرگذار بر حوزه افتای کشور در سالی که گذشت، می‌پردازد و «گزارش امنیت در سال ۲۰۱۷»، «گزارش امنیت فناوری همراه در سال ۲۰۱۷» و «گزارش آگاهی‌رسانی‌ امنیتی ۲۰۱۷» جدیدترین آمار و تحلیل‌های روز دنیا را در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد. «بیست‌وپنجمین سال تولد فایروال‌ها» هم عنوان یک اینفوگرافی در این بخش است.

«راهنمای انتخاب برای یکپارچه‌سازی بیگ‌دیتا» در بخش راهکارها، چالش‌های بزرگ مربوط به بزرگ‌داده‌ها را بررسی می‌کند. نگاهی تحلیلی به «شناسایی و کاهش ریسک‌های IT از طریق ۲۰ کنترل امنیتی شاخص» نیز در این کتاب پیش روی خوانندگان قرار دارد. «بایدها و نبایدهای استقرار مرکز عملیات امنیت» عنوان مقاله دیگری است که در این بخش آمده‌است. «راهنمای حفاظت در وب» نیز به شما یادآوری می‌کند که در دنیای امنیت هرچقدر بیشتر بدانید، قادر به محافظت بهتر از خود خواهیدبود.« نقشه راه برای امنیت و کارآمدی زیرساخت‌های حیاتی» هم عنوان مطلبی است که با تمرکز به اهمیت موضوع امنیت در زیرساخت‌ها ارائه شده‌است.

متن کامل اسناد بالادستی در بخش کلیات این کتاب جای گرفته‌است که «سیاست‌های کلی نظام در بخش پدافند غیرعامل»، «حمایت از تولیدکنندگان محصولات بومی در حوزه پدافند غیرعامل»، «سند پدافند سایبری کشور»، «سند راهبردی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات کشور» و «سند الزامات امنیت اطلاعات بازار سرمایه» در این بخش گنجانده شده‌اند.

دایرکتورى شرکت‌هاى فعال در حوزه افتا نیز همچون شماره‌های پیشین در این کتاب آمده‌است که می‌تواند به‌عنوان مرجعی قابل دسترسی برای علاقه‌مندان و فعالان حوزه آی‌تی باشد. اطلاعات مربوط به شرکت‌های فعال در حوزه افتا، راهکارهای‌بومی، امنیت پیرامونی و خدمات، آموزش و مراکز آپا در اینجا گردآوری و ارائه شده‌است.

دوره هشتم کتاب مرجع امنیت توسط مؤسسه دیده‌بان آی‌تی در ۱۸۶ صفحه و بهای ۴۵هزار تومان منتشر شده‌است و علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه آن با شماره تلفن ۸۸۷۴۹۴۱۰ تماس بگیرند و یا جهت خرید آنلاین به وب‌سایت www.mrcenter.ir مراجعه کنند.

شایان ذکر است که آبان ۱۳۹۵ از این کتاب در نخستین همایش پدافند غیرعامل با رویکرد فرهنگی به‌عنوان تنها مرجع مکتوب این حوزه تقدیر شد.
کد مطلب : 13393
https://aftana.ir/vdcippaz.t1ap32bcct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی