جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 26 Apr 2024
جالب است ۰
ابوالحسن فیروزآبادی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۷ هزار کانال تلگرامی در سایت وزارت ارشاد ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: هر کانالی که امنیت اقتصادی و آبروی افراد را مختل کند از طریق قوه قضائیه و پلیس فتا مورد پیگرد قانونی قرار می‌گیرد.
منبع : مرکز ملی فضای مجازی
ابوالحسن فیروزآبادی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۷ هزار کانال تلگرامی در سایت وزارت ارشاد ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: هر کانالی که امنیت اقتصادی و آبروی افراد را مختل کند از طریق قوه قضائیه و پلیس فتا مورد پیگرد قانونی قرار می‌گیرد.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، سید ابوالحسن فیروزآبادی، قائم‌مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی در جریان برگزاری همایش کارآفرینان خیر، خیرین کارآفرین، با اشاره به اینکه تاکنون ۱۷ هزار کانال تلگرامی در سایت وزارت ارشاد ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: این کانال‌ها دارای هویت هستند و ثبت‌نام‌شان از طریق وزارت ارشاد به تأیید رسیده‌است. هر کانالی که امنیت اقتصادی و آبروی افراد را مختل کند از طریق قوه قضاییه و پلیس فتا مورد پیگرد قانونی قرار خواهدگرفت.

وی با اشاره به اینکه یکی از چالش‌های فضای مجازی در کشور ما این است که گمنامی بسیار زیاد است، گفت: این میزان گمنامی بیش از حد معمول نسبت به سایر کشورهاست و با توجه به اینکه ذات فضای مجازی گمنامی است، اما برای مقابله با آن در حال برنامه‌ریزی هستیم. متأسفانه شاهد هستیم که برخی از این موارد، رسانه‌های رسمی هستند که مخاطبان زیادی دارند و با ایجاد موج‌هایی، ناامنی ذهنی ایجاد می‌کنند.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به اینکه اگر در کانال‌های رسمی هتک حیثیتی صورت پذیرد و به مسائل اقتصادی افراد لطمه وارد شود برخورد می‌کنیم، گفت: دستگاه قضایی و پلیس فتا آماده هستند تا با این کانال‌ها برخورد جدی انجام دهند.

فیروزآبادی درباره متولیان فضای مجازی در جامعه، تصریح کرد: درباره فضای مجازی تقسیم کار شده‌است و هر دستگاهی وظایف خود را انجام می‌دهد که در این میان آموزش و پرورش، قوه قضاییه، وزارت ارتباطات که هرکدام وظایف مختص به خود را انجام می‌دهند، همچنین درباره محتواهای نامناسب نیز کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، اقدامات مؤثری انجام داده و این روند ادامه‌دار خواهدبود.

وی در بخشی از سخنان خود گفت: فیروزآبادی ادامه داد: با توجه به تحولاتی که در پیش است ما در دو دهه‌ آینده شاهد تحولات زیادی در حوزه‌ فضای مجازی خواهیم‌بود. درحال‌حاضر صحبت از IoT است و در این جامعه‌ شبکه‌ای تلاش شده‌است اجتماعات به هم مرتبط شوند؛ شبکه‌های اجتماعی که در حال حاضر داریم کمتر تخصصی هستند و کم‌کم به سمت پایداری می‌روند و شبکه‌های اجتماعی تخصصی‌تر نیز شکل می‌گیرند. باید در ارتباط با ادبیات حوزه‌ اجتماعی در کشور بیشتر کار شود و متناسب با اینکه در حوزه‌ کارآفرینان و استارتاپ‌ها کار می‌شود در حوزه‌ اجتماعی و ادبیات‌سازی نیز فعالیت صورت گیرد و از طرفی بحث افزایش هوشیاری‌ اجتماعی نیز مورد توجه قرار گیرد.

فیروزآبادی هفته گذشته در حاشیه نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال مطرح کرده‌بود: پیام‌رسان‌های خارجی باید سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران را رعایت کنند و به انتشار مطالب خلاف اخلاق نپردازند. اگر با ما همکاری داشته‌باشند، مشکلی پیش نخواهد آمد در غیر این صورت به سمت سیاست‌های محدودکنندگی خواهیم‌رفت، البته تا حدودی همکاری‌هایی وجود دارد. توصیه ما به کسانی که کار رسانه‌ای انجام می‌دهند این است که اگر دارنده گروه‌ها و کانال‌های بیش از پنج‌هزار کاربر هستند در یک پیام‌رسان داخلی نیز فعال باشند تا اگر ما مجبور به اتخاذ سیاست‌های محدودکنندگی شدیم، لطمه‌ای به کار رسانه‌‌ها نخورد.
کد مطلب : 13454
https://aftana.ir/vdcgtt9q.ak9wn4prra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی