پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ , 18 Apr 2024
جالب است ۰
بیش از ۱.۲ ترابایت از اطلاعات حساس شخصی و سازمانی بر روی اینترنت در معرض خطر سرقت و هک قرار دارد.
منبع : همکاران سیستم
بیش از ۱.۲ ترابایت از اطلاعات حساس شخصی و سازمانی بر روی اینترنت در معرض خطر سرقت و هک قرار دارد.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، محققان دریافتند بیش از ۱.۵ میلیارد فایل حساس ازجمله اطلاعات مربوط به حقوق و دستمزد، جزییات کارت‌های اعتباری، داده‌های پزشکی، اطلاعات گواهی‌نامه و دیگر اموال معنوی کاربران شخصی و سازمانی که روی اینترنت قرار دارد در معرض خطر سرقت، جرایم سایبری و جاسوسی قرار گرفته‌است.

این میزان اطلاعات که حجم آنها معادل ۱.۲ ترابایت محاسبه‌می‌شود در جریان فعالیت‌های هکری یا دیگر انواع جرایم سایبری به سرقت نرفته‌است و در عوض از طریق فضاهای مجازی عمومی ازجمله خدمات S۳ آمازون، سرورهای مخصوص SMB و FTP، سایت‌های اینترنتی با پیکربندی نامناسب و درایوهای ناامن در دسترس قرار گرفته‌است.

محققان مرکز Digital Shadows بر اساس آخرین بررسی‌های خود اعلام کردند تنها در سه‌ماه نخست سال ۲۰۱۸ میلادی درمجموع یک‌میلیارد و ۵۵۰ میلیون ۴۴۷ هزار و ۱۱۱ مورد فایل در معرض دسترس دیگران شناسایی شده‌است.

در حالی که سازمان‌ها تقریبا در سراسر جهان داده‌های خود را به این صورت رها می‌کنند،‌ ایالات متحده آمریکا بیشترین مشکل را در این زمینه پیش روی خود می‌بیند. این‌طور که آمارها نشان می‌دهد در کشور آمریکا ۲۳۹ میلیون و ۶۰۷ هزار و ۵۹۰ فایل در معرض خطر قرار گرفته‌اند که این رقم ۱۶ درصد از مجموع فایل‌های در معرض خطر کل سازمان‌های جهان را شامل می‌شود.

در مجموع گفته می‌شود که اتحادیه اروپا بیش از هر نقطه دیگر فایل‌ها و اطلاعات حساس خود را در معرض خطر قرار داده‌است و از مجموع فایل‌های شناسایی شده ۵۳۷ میلیون و ۷۵۰ هزار و ۹۱۹ مورد از فایل‌های مربوط به سازمان‌های این منطقه به‌صورت آنلاین در دسترس هستند. این رقم ۳۷ درصد از مجموع فایل‌های را شامل می‌شود.
کد مطلب : 13927
https://aftana.ir/vdcbz9b8.rhbf5piuur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی