پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ , 28 Mar 2024
جالب است ۰
داننده در الکام ‌تاکز از فواید تکنولوژی گفت

دورکاری به افزایش اشتغال زنان کمک می‌کند

اختصاصی افتانا
داننده معتقد است با کمک تکنولوژی‌های روز و دانش آی‌تی و ایجاد شرایط دورکاری می‌توان زمینه اشتغال بیشتر بانوان تحصیل‌کرده را فراهم کرد.
داننده معتقد است با کمک تکنولوژی‌های روز و دانش آی‌تی و ایجاد شرایط دورکاری می‌توان زمینه اشتغال بیشتر بانوان تحصیل‌کرده را فراهم کرد.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، آزاده داننده، مدیرعامل شرکت فناوران اطلاعات بهاران و از بانوان فعال کارآفرین در صنف فناوری اطلاعات است که روز گذشته در رویداد الکام‌ تاکز به بیان دغدغه‌هایش از حضور بانوان در عرصه‌های اجتماعی و هماهنگ‌سازی نقش زنان در زندگی خانوادگی و شغلی پرداخت.

وی گفت: آمار قابل توجه ورود دختران به دانشگاه، این انتظار را ایجاد می‌کند که شاهد تاثیرگذاری این روند بر روی بازار کار هم باشیم. البته آمار دقیقی در زمینه آی‌تی نداریم، اما چیزی که در میان همکاران و فعالان اطراف‌مان می‌بینیم نشان می‌دهد که گاهی شاید تا حدود ۶۰ درصد کارشناسان شاغل را زنان تشکیل می‌دهند.

داننده ادامه داد: محدودیت‌هایی که شرایط تاهل و فرزندان برای این بانوان ایجاد می‌کند باعث می‌شود که امکان اضافه‌کاری و رفتن به ماموریت را نداشته‌باشند و همین هم موجب گرایش نداشتن کارفرمایان به استخدام زنان می‌شود و برای زنانی که شاغل هستند یک‌سری دردسرهایی در محیط کار ایجاد می‌کند کهباعث می‌شود مزایایی را از دست بدهند.

وی گفت: در مجموع شرایط ما با روندهای جهانی چندان تناسبی ندارد و یافتن راه‌حل در صورتی ممکن است که نگاهی کل‌نگرانه به موضوع داشته‌باشیم و عوامل اثرگذار را در کنار یکدیگر ببینیم. بر فرض اینکه مرخصی زایمان از ۶ ماه به ۹ ماه افزایش یافت. این تصمیم نه فقط شرایط کاری بانوان را تسهیل نکرد بلکه باعث شده‌است که کارفرماها با این موضوع کنار نیایند و اسباب بیکاری بیشتر زنانی را که قصد فرزندآوری دارند فراهم کرده‌باشد در صورتی که هدف اولیه این طرح چنین چیزی نبود.

داننده تاکید کرد: باید نگاهی یکپارچه به این موضووع داشته‌باشیم تا درنهایت زنان جامعه ما میان بچه‌دار شدن و کار کردن مجبور به انتخاب یکی از آنها نشوند. حذف هر کدام از اینها از زندگی بانوان می‌تواند آثار ناخوشایندی برای او و جامعه داشته‌باشد. عدم حضور اجتماعی دختران فارغ‌التحصیل هدررفت هزینه‌ای است که کشور برای آموزش‌ آنها پرداخته‌است و پیشنهاد این است که تمام عناصر موثر اعم از فرهنگ، قانون، عرف، اقتصاد و سایر عوامل در کنار هم سنجیده شوند و دیگر اینکه با کمک تکنولوژی‌های روز و دانش آی‌تی و ایجاد شرایط دورکاری زمینه اشتغال بیشتر بانوان تحصیل‌کرده را فراهم کنیم.
کد مطلب : 14329
https://aftana.ir/vdci3paz.t1a5r2bcct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی