جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ , 19 Apr 2024
جالب است ۰
حمله سایبری به دهمین اپراتور بزرگ موبایل جهان

سرقت اطلاعات دومیلیون مشترک تی‌موبایل

حمله سایبری به سرورهای شرکت مخابراتی آمریکایی تی‌موبایل،اطلاعات ۲ میلیون نفر از مشترکان این اپراتور را لو داد.
منبع : خبرگزاری ايسنا
حمله سایبری به سرورهای شرکت مخابراتی آمریکایی تی‌موبایل،اطلاعات ۲ میلیون نفر از مشترکان این اپراتور را لو داد.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، برآورد می‌شود اطلاعات شخصی بیش از ۲ میلیون مشترک اپراتور تی‌موبایل در ایالات متحده آمریکا تحت تاثیر یک حمله سایبری به سرورهای این شرکت مخابراتی افشا شده‌باشد.

شرکت تی‌موبایل یک اپراتور بزرگ آلمانی و چندملیتی است که در کشورهای مختلفی از جهان فعالیت‌های گسترده‌ای انجام داده‌است. این شرکت همچنین با در اختیار داشتن شبکه‌ای بالغ بر ۲۵۰ میلیون مشترک خطوط تلفن همراه، دهمین اپراتور بزرگ موبایل جهان محسوب می‌شود.

حالا یکی از بزرگ‌ترین اپراتورهای مهم و فعال در جهان که فعالیت‌های گسترده‌ای در بسیاری از کشورهای جهان ازجمله ایالات متحده آمریکا دارد، به‌تازگی اعلام کرده‌است اطلاعات شخصی و حساب‌های کاربری بیش از ۲ میلیون نفر از مشترکانش تحت تاثیر حملات سایبری و نفوذ هکرها به سرورهایش در ایالات متحده افشا شده است.

بر اساس گزارش‌ها، کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند این اطلاعات شخصی افشا شده شامل نام مشترکان، کد پستی و آدرس محل سکونت آنها، شماره تماس، آدرس پست الکترونیکی و اطلاعات مربوط به حساب کاربری مشترکان تی‌موبایل بوده که هم اکنون در دسترس هکرها و مجرمان سایبری قرار گرفته‌است.

البته در این حمله سایبری هکرها به اطلاعات مالی و بانکی افراد نظیر کارت‌های اعتباری، گذرواژه امور بانکی و غیره دسترسی پیدا نکرده‌اند و تنها برخی از اطلاعات شخصی آنها به سرقت رفته‌است.

بر اساس بیانیه‌ای که این شرکت مخابراتی منتشر کرده‌است، این حمله سایبری که 6 روز پیش در روز ۲۰ اوت سال جاری ۲۰۱۸ میلادی رخ داده‌است، توسط تیمی از متخصصان زبده و فعال در حوزه امنیت سایبری به سرعت شناسایی شد و آنها بلافاصله تمامی دسترسی‌های دیگر به اطلاعات شخصی و مالی مشترکان‌شان را قطع کردند تا هکرها نتوانند از آنها سوءاستفاده‌های مالی و بانکی کرده و دردسرهای بزرگ‌تری را برای کاربران تی‌موبایل در آمریکا ایجاد کنند. البته این در حالی است که پیش‌تر هم گزارش‌هایی مبنی بر اینکه اپراتور بزرگ تی‌موبایل در حوزه افزایش امنیت سایبری سهل‌انگاری و کم‌کاری کرده‌است، متهم شده‌بود.

در سال‌های اخیر که حملات سایبری به‌شدت رشد کرده‌است، موسسه‌های تحقیقاتی و تحلیلی بسیاری در جهان هشدار داده‌اند که سال ۲۰۱۸، سال حملات سایبری و بدافزاری به سازمان‌های بزرگ، شرکت‌ها و نهادهای دولتی در جهان خواهدبود.

بر اساس گزارش‌ها، بدافزارها، باج‌افزارها و حملات DDOS ازجمله تهدیدهای امنیتی بودند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده‌اند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده‌است. طبق آمار، حملات سایبری در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی نیز به اوج خود رسیده و حالا خبر اینکه قرار است در سال‌های آتی اوضاع از این که هست هم نابه‌سامان‌تر شود، بسیار نگران‌کننده به نظر می‌رسد.

سالانه شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و آسیب‌های جبران‌ناپذیری می‌شوند که ازجمله مهم‌ترین آنها می‌توان به حمله سایبری به شرکت مالی اکوئیفاکس در آمریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت‌های دفاع و امور خارجه بسیاری از کشورها، شرکت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریکا اشاره کرد.

بنابراین می‌توان گفت خطر حملات سایبری در کمین تمامی افراد، کاربران و شرکت‌های کوچک و بزرگ در جهان است و دیگر نمی‌توان ادعا کرد که کسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.

سال گذشته میلادی، باج‌افزار، بدافزار و ویروس‌های رایانه‌ای بسیاری در سراسر جهان، اطلاعات محرمانه، خصوصی و مالی میلیون‌ها نفر را به سرقت بردند و میلیاردها دلار به شرکت‌های مربوطه و دولت‌ها خسارت وارد کرده‌اند.
کد مطلب : 14412
https://aftana.ir/vdcb5ab8.rhba8piuur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی