جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ , 29 Mar 2024
جالب است ۰
بررسی مایکروسافت درباره میزان استفاده از نرم‌افزارهای کرک شده

استفاده نرم‌افزارهای غیرقانونی راه ورود بدافزارها می‌شود

به‌گفته مایکروسافت، ۸۳ درصد از رایانه‌های شخصی خریداری‌شده‌ در بازارهای آسیا طی ماه می و ژوییه ۲۰۱۸ از نرم‌افزار‌های غیر‌قانونی استفاده می‌کنند.
منبع : سایبربان
به‌گفته مایکروسافت، ۸۳ درصد از رایانه‌های شخصی خریداری‌شده‌ در بازارهای آسیا طی ماه می و ژوییه ۲۰۱۸  از نرم‌افزار‌های غیر‌قانونی استفاده می‌کنند.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، مایکروسافت نتایج تحقیقات خود را در مورد میزان گسترش برنامه‌های غیر قانونی و کرک شده خود منتشر کرده‌است.

این اطلاعات بر اساس کامپیوتر‌های جدید خریداری شده در بازار جهانی که انتظار می‌رود نسخه اصلی ویندوز بر روی آن نصب شود جمع‌آوری شده‌است. ارقام منتشر شده در این تحقیقات میزان بسیار بالا فروش نرم‌افزار‌های غیرقانونی مایکروسافت توسط خرده‌فروشی‌ها و استفاده از برنامه‌های کرک شده توسط کاربران را نشان می‌دهد.

در یک نظرسنجی مشخص شده‌است که از تعداد ۱۶۶ کامپیوتر خریداری‌شده در کشور‌های آسیایی، تقریبا تمام دستگاه‌های خریداری شده در کره جنوبی، مالزی، ویتنام و تایلند از نرم‌افزار‌های غیرقانونی مایکروسافت استفاده‌می‌کنند. بر اساس نتایج منتشر شده، به ترتیب، تعداد دستگاه‌هایی که از نرم‌افزا‌رهای غیرقانونی استفاده می‌کنند در هند ۹۱ درصد، اندونزی ۹۰ درصد، تایوان ۷۳ درصد، سنگاپور ۵۵ درصد و فیلیپین ۴۳ درصد است. هند و کره جنوبی بالاترین رتبه استفاده از برنامه‌های غیرقانونی و کرک شده را دارند.

طبق گفته مایکروسافت، ۸۳ درصد از رایانه‌های شخصی که بین ماه می و ژوئیه سال ۲۰۱۸ در بازارهای آسیا خریداری شده‌بودند از نرم‌افزار‌های غیر‌قانونی و کرک شده استفاده می‌کنند که اکثر آنها به همراه این نرم‌افزار‌ها تعداد زیادی از بدافزارها را نیز وارد سیستم خود کرده‌اند. به گفته مدیر منطقه آسیا واحد جرایم دیجیتال مایکروسافت در سنگاپور؛ ۸۵ درصد کامپیوتر‌های خانگی مجهز به ویندوز‌های کرک شده در کشور هند به بدافزار‌های خطرناک و استخراج کننده‌های ارز دیجیتالی آلوده هستند.

به گفته یکی از محققان؛ اکثر دستگاه‌های مجهز به ویندوز‌های غیرقانونی با مشکلاتی چون بدافزارها روبرو هستند که می‌تواند مشکلاتی مانند دزدی اطلاعات شخصی و آسیب به سخت‌افزار را به همراه داشته‌باشد. به گفته محققان، این نرم‌افزار‌ها برای شما بدون هزینه نیستند، بلکه آنها اطلاعات تعداد زیادی از کاربران خود را جمع‌آوری می‌کنند و یا از سخت‌افزار آنها برای استخراج ارز‌های دیجیتالی استفاده می‌کنند. حتی در برخی از موارد دیده شده‌است که مجرمان سایبری با استفاده از نرم‌افزار‌های کرک‌شده، اطلاعات و هویت کاربران خود را استخراج کرده و از اطلاعات آنها برای انجام کار‌های غیرقانونی در فضای سایبری استفاده کرده‌اند.

متأسفانه در این لیست اشاره‌ای به میزان استفاده از برنامه‌های کرکی مایکروسافت در ایران نشده‌است. در هر صورت، اگر از ویندوز و برنامه‌های کرک شده استفاده می‌کنید حتما از آنتی‌ویروس‌های معتبر با لایسنس اصل استفاده کنید تا از دزدیده شدن اطلاعات شخصی یا سوءاستفاده بدافزارهای ماینینگ از سخت‌افزار جلوگیری کنید.
کد مطلب : 14709
https://aftana.ir/vdcao0n6.49nyw15kk4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی