جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ , 19 Apr 2024
جالب است ۰

نشست فصلی انجمن رمز برگزار شد

اختصاصی افتانا- علیرضا صالحی
نشست زمستانه انجمن رمز ایران عصر چهارشنبه ۱۲دی‌ماه ۹۷ در سالن همایش‌های جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف برگزار ‌شد.
نشست زمستانه انجمن رمز ایران عصر چهارشنبه ۱۲دی‌ماه ۹۷ در سالن همایش‌های جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف برگزار ‌شد.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، نشست فصلی انجمن رمز ایران با ارائه سخنرانی‌هایی با عناوین تربیت نیروی انسانی با روش بوت‌کمپی، مشکلات جذب و نگهداشت نیروی انسانی در حوزه فناوری اطلاعات و راه‌حل‌های آن و نیز مهارت‌آموزی، کلید اشتغال در حوزه افتا به بیان روش‌هاي تجربه‌شده در تعدادي از شركت‌هاي داخلي برای تربيت و جذب نيروي انساني حوزه افتا همراه بود و مسائل آن از ابعاد مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست محمدعلی کارگر، مدیرعامل مکتب شریف، درباره روش بوت‌کمپی، موقعیت‌های شغلی آی‌تی در ایران، مدارس برنامه‌نویسی و عملکرد مکتب شریف به ارائه مطالبی پرداخت و پیشنهادی برای شرکت‌های خصوصی و دولتی در این مورد ارائه کرد. وی اظهار کرد: بیشترین آمار بیکاری کشور در حوزه فناوری مربوط به دانش‌آموختگان رشته کامپیوتر است که دلیل عمده آن عملیاتی نبودن مهارت‌آموزی است. چالش‌های تربیتی متخصصان به ناکارآمدی دانشگاه‌ها و آموزشگاه‌ها برمی‌گردد. مدارس برنامه‌نویسی پاسخی به این ناکارآمدی‌هاست تا مباحث دانشگاهی با مربیان کارآزموده در آنجا تدریس شود. این مدارس عمیق و هدفمند هستند و نه سطحی و پراکنده و تمرکز آنها بر تمرین عملی است.

مهندس حسن صوفی‌پور، مدیرعامل شرکت آمرتات ایرانیان، نیز درباره مشکلات جذب و نگهداشت نیروی انسانی در حوزه فناوری اطلاعات و راه‌حل‌های آن اظهار کرد: مدیریت منابع انسانی، عامل انسجام یک سازمان است. هدف در جذب نیروی انسانی توانمندی افراد است. فرد باید برخوردار از دانش باشد؛ یعنی حداقل آموزش‌های لازم را دیده‌باشد. شاید زمانی فاغ‌التحصیلی از دانشگاه‌های معتبر هم در این جذب نیرو ملاک بود. امروز مهارت افراد، موردنظر است که شامل مهارت‌های رفتاری و مهارت‌های فنی و عملیاتی می‌شود. توانمندی کارکنان باید در راستای اهداف و نیازهای سازمان باشد. انگیزه‌های درونی و بیرونی باید به کارکنان داده‌شود. نسل امروز چندان از انگیزه‌های درونی برخرودار نیستند. انگیزه درونی، امکان توسعه سازمان و رشد نیروی انسانی مناسب را فراهم می‌کند. انگیزه‌های درونی را نیز به تناسب سازمان می‌توان با مسائل غیرمالی مثل امکان رشد و پیشرفت داشتن در یک سازمان و دیده‌شدن نیز ایجاد کرد و لزوما نباید مالی باشند. رهبر، نقش مهمی در نگهداشت نیرو دارد و ۸۰ درصد موفقیت‌ها در جذب و نگهداشت نیرو بستگی به دو عامل شناسایی رفتاری و داشتن راهکار‌های مناسب جهت افزایش انگیزه بیرونی دارد.

در پایان جلسه نیز طی پرسش و پاسخ به مسائلی همچون لزوم تمرکز دانشگاه‌ها بر آموزش جامع و کامل یک زبان برنامه‌نویسی به جای آموزش‌های پراکنده چندین زبان، داشتن یک نقشه راه مناسب برای جذب نیروی انسانی متخصص در زمینه امنیت اطلاعات، شرح مشاغل مدرن برای هدایت صحیح نیروی انسانی، وجود سیستم‌های ارزیابی عملکرد واحدهای سازمانی و تعریف پاداش‌هایی در سطح توانایی سازمان‌ها اشاره شد که همگی می توانند در یافتن و حفظ نیروی انسانی کارآمد تاثیرگذار باشند.
کد مطلب : 14934
https://aftana.ir/vdcayon6.49nye15kk4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی