پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ , 28 Mar 2024
جالب است ۰
بیشتر کاربران تصور می‌کنند گجت‌های هوشمند، امنیت سایبری ضعیفی دارند و یا اینکه اطلاعات کاربران را جمع‌آوری کرده و تحویل توسعه‌دهندگان‌شان می‌دهند.
منبع : خبرگزاری ايسنا
بیشتر کاربران تصور می‌کنند گجت‌های هوشمند، امنیت سایبری ضعیفی دارند و یا اینکه اطلاعات کاربران را جمع‌آوری کرده و تحویل توسعه‌دهندگان‌شان می‌دهند.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، امنیت سایبری محصولات و گجت‌های مبتنی بر اینترنت اشیا (IoT) همواره یکی از چالش‌برانگیزترین مسائلی بوده که در پیش روی چنین محصولاتی وجود داشته‌است. نظرسنجی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان فعال در مؤسسه تحقیقاتی IPSOS Mori نشان می‌دهد که ۶۵ درصد از کاربران بر این باورند که گجت‌های هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا اطلاعات شخصی و داده‌های خصوصی آنها را جمع‌آوری کرده و تحویل شرکت‌های توسعه‌دهنده خود می‌دهند. ۵۵ درصد از آنها عنوان کرده‌اند که به هیچ‌عنوان نمی‌توانند به آنها اعتماد کنند و معتقدند که دستگاه‌های الکترونیکی مذکور امنیت سایبری ضعیفی دارند.

این نظرسنجی که در میان کاربران 6 کشور صورت گرفته‌است به وضوح نشان می‌دهد که شرکت‌های سازنده و توسعه‌دهنده گجت‌های هوشمند و دستگاه‌های الکترونیکی مبتنی بر اینترنت اشیا (IoT) تاکنون موفق نشده‌اند که اعتماد کاربران را به محصولات‌شان جلب کنند و کاربران هم هنوز نتوانسته‌اند برخلاف محبوبیت این دستگاه‌ها، تمایل و علاقه چندان زیادی به آن نشان دهند.

با اینکه در سال‌های اخیر، استقبال بی‌نظیری از سوی کاربران در خصوص خریداری و تهیه گجت‌های هوشمند خانگی که به فناوری اینترنت اشیا تجهیز شده‌اند، اما هنوز نمی‌توان گفت که کاربران همچون سایر دستگاه‌های الکترونیکی خانگی می‌توانند به صحت و امنیت آنها اطمینان کنند. به گونه‌ای که درصد قابل توجهی از آنها در این نظرسنجی‌ها عنوان کرده‌اند که حتی در صورت خریداری گجت ‌های هوشمند خانگی نیز نمی‌توانند به صورت صد درصدی و با اعتماد کامل از آنها استفاده کنند.
کد مطلب : 15329
https://aftana.ir/vdcjhtev.uqei8zsffu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی