جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ , 29 Mar 2024
جالب است ۰
هشدار دانشمندان امنیت سایبری به پنتاگون

شکاف‌های امنیتی در زیرساخت‌های ماهواره‌ای تهدید جدی است

به گفته کارشناسان، آمریکا و متحدانش باید امنیت سایبری ماهواره‌هایشان را دو برابر کنند و پنتاگون همواره باید مراقب هک شدن ماهواره‌های آمریکایی باشد.
منبع : سایبربان
به گفته کارشناسان، آمریکا و متحدانش باید امنیت سایبری ماهواره‌هایشان را دو برابر کنند و پنتاگون همواره باید مراقب هک شدن ماهواره‌های آمریکایی باشد.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، محققان معتقدند که آمریکا و متحدانش باید امنیت سایبری ماهواره‌هایشان را دو برابر کنند، زیرا زیرساخت‌های فضایی باید به لحاظ امنیت ملی یکپارچه‌تر باشند.

به گفته محققان بنیاد ‌Chatham House، واقع در لندن، پنتاگون و دیگر نیروهای نظامی غربی، به شدت به سیستم‌های فضایی برای هدایت سلاح‌ها، جمع‌آوری اطلاعات و هماهنگ‌سازی عملیات‌ها در سراسر جهان وابسته هستند؛ اما شکاف‌های امنیتی در زیرساخت‌های ماهواره‌ای یک تهدید جدی به شمار می رود.

کارشناسان آمریکایی ادعا می‌کنند که با افزایش توانایی‌های تهاجمی سایبری دشمنانی مانند روسیه و چین، غرب باید زیرساخت‌های فضایی خود را در برابر حملات احتمالی مخرب محافظت کند. در عین حال، کشورها باید به‌صورت محتاطانه فرض کنند که به سیستم‌هایشان قبلاً نفوذ شده است.

آنها در گزارش خود نوشتند: اگر به تهدیدات سایبری به‌طور جدی توجه نشود، آسیب‌پذیری‌ها در زیرساخت‌های راهبردی می‌توانند منجر به پیامدهای بزرگی برای امنیت بین‌المللی شوند. درنتیجه، نیاز فوری به بررسی و حل چالش‌های سایبری در دارایی‌های راهبردی ناتو و کشورهای عضو وجود دارد، که از مهم‌ترین این چالش‌ها تهدید سایبری روی سیستم‌های کنترل و فرماندهی سایبری است.

باتوجه به اهمیت امنیت سایبری فضایی برای تمام اعضای ناتو، ایالات متحده تاکنون بیشترین تأثیر را داشته‌است؛ به گفته سازمان ملل، آمریکا در حال حاضر بیش از ۱۹۰۰ ماهواره در اطراف زمین دارد و دومین عضو بزرگ ناتو، فرانسه با ۱۲۷ ماهواره است.

از آنجا که بسیاری از عملیات‌های جهانی ناتو در زمان جنگ و صلح از طریق ماهواره‌ها هماهنگ می‌شوند، حمله سایبری روی هر سیستم می‌تواند احتمالاً تأثیرات عظیمی داشته باشد. کشورها راهبردهای امنیت ملی خود را بر این فرضیه بنا می‌کنند که عملکرد سلاح‌ها، ارتباطات و سیستم‌های دیگر همانطور که انتظار می‌رود خواهند بود، اما در فضای سایبری نامشخص امروز این امر نباید به‌صورت قانونی مورد توجه قرار گیرد.

اگرچه محققان به هیچ شکاف امنیتی خاصی اشاره نکردند، اما معتقدند که زیرساخت فضایی فعلی این قبیل کشورها در برابر حملات بسیار آسیب‌پذیر و هنوز به‌طور کامل به این ضعف‌ها توجه نشده است. یکی از خطرات بزرگ، خط مبهم میان زیرساخت فضایی تجاری و نظامی است.

کارشناسان در گزارش خود اعلام کردند: علاوه بر خطر زنجیره تأمین ماهواره‌های خریداری شده از شرکت‌های خصوصی، پنتاگون و دیگر نیروهای نظامی ناتو اغلب به ماهواره‌های تجاری برای جمع‌آوری تصاویر و دیگر اطلاعات فضایی متکی هستند. این ماهواره‌ها، اغلب با همان استانداردهای سخت امنیتی مورد استفاده همتایان نظامی خود ساخته نمی‌شوند و در نتیجه در برابر حملات دشمنان آسیب‌پذیر هستند. دشمنان می‌توانند به کمک کارمندان پایگاه‌های مرزی نظامی یا شرکت‌های خصوصی به ایستگاه‌های کنترل زمینی نفوذ کنند.

آنها ادامه دادند: کاربرد مشخصات حفاظت سایبری و سخت‌افزاری نظامی پیشرفته برای قابلیت‌های غیرنظامی از دیگر نیازهای روزافزون است که پتانسیل حمایت از برنامه‌های کاربردی ارتش را دارد. با توجه به زیرساخت فضایی موجود، اعضای ناتو باید فرض کنند که دشمنان به سیستم‌های آنها نفوذ و در فناوری سرمایه‌گذاری کرده‌اند که توانایی بازسازی ماهواره‌های در صورت حمله را دارد.

به گفته محققان، ابزارهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی می‌‎توانند به‌ویژه در تشخیص و واکنش در برابر آخرین تهدیدات ورد استفاده قرار گیرند. اعضای ناتو باید در امنیت سایبری و مشارکت دائمی و فعال برای بازدارندگی حملات سرمایه‌گذاری کنند.

این گزارش زمانی منتشر شد که پنتاگون آمادگی خود را برای انجام اکثر عملیات‌های فضایی به کمک نیروی فضایی جدید اعلام کرد؛ انتظار می‌رود تا سال ۲۰۲۰ این برنامه اجرایی شود.
کد مطلب : 15535
https://aftana.ir/vdciwwaz.t1awp2bcct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی