پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ , 28 Mar 2024
جالب است ۰
براساس نظرسنجی سیسکو (Cisco)، مشاغل در سنگاپور با افزایش چشمگیر چالش‌های امنیت سایبری به دلیل دورکاری ناشی از همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ روبرو شده‌اند.
کارشناسان  امنیت سایبری معتقدند که دورکاری که به دلیل شیوع کرونا افزایش یافته‌است عاملی برای افزایش تهدیدات سایبری در شرایط کنونی شده است.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، بر اساس یک نظرسنجی از سوی سیسکو (Cisco)، غول فناوری آمریکایی، مشاغل در سنگاپور با افزایش چشمگیر چالش‌های امنیت سایبری به دلیل دورکاری ناشی از همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ روبرو شده‌اند.

از بین حدود ۳۲۰۰ شرکت از ۲۱ کشور، که از ماه ژوئن تا سپتامبر امسال در این نظرسنجی شرکت کرده‌اند، سنگاپور بیشتری تغییر به سمت دورکاری را در آسیا و اقیانوسیه داشته است.

از هر ۱۰ سازمان حدود ۶ مورد اظهار داشتند که از زمان شروع همه‌گیری حداقل ۲۵ درصد افزایش در تهدیدات سایبری را تجربه کرده‌اند. این تهدیدات شامل اتصال به سایت‌های مخرب در اینترنت و حملات فیشینگ هستند. با این حال، کمتر از نیمی از شرکت‌کنندگان (حدود ۴۲ درصد شرکت‌ها) اعلام کردند که برای مقابله با این تهدیدات بسیار آماده هستند. حدود نیمی از شرکت‌کنندگان (۵۴ درصد شرکت‌ها) گفتند که تا حدودی آماده هستند، اما ۳ درصد آمادگی ندارند. یک درصد باقی‌مانده نیز نسبت به آمادگی خود اظهار بی‌اطلاعی کردند.

این نظرسنجی که به‌وسیله YouGov، شرکت اطلاعات و افکار عمومی محلی انجام شده، داده‌های ۳،۱۹۶ شرکت در ۲۱ کشور ازجمله ایالات متحده، چین و آلمان را جمع‌آوری کرده است. نظرسنجی نشان می‌دهد که سنگاپور با افزایش ۵۹ درصدی در تعداد سازمان‌هایی که بیش از نیمی از کارکنان آنها نسبت به قبل از همه‌گیری دورکار شده‌‎اند، بیشترین آمار تغییر را در آسیا و اقیانوسیه دارد. این افزایش پس از انگلستان دومین در سطح جهانی است که نشان‌دهنده اتصال افراد بیشتری از خارج از دفاتر سنتی به شبکه شرکتی خود است.

درنتیجه این تغییر، ۵۸ درصد شرکت‌ها اظهار داشتند که حفظ کنترل دستگاه‌ها و سیاست‌های امنیتی به عنوان مهم‌ترین چالش امنیت سایبری محسوب می‌شود. اطمینان از دسترسی ایمن به عنوان توانایی تأیید هویت کارگر بدون در نظر گرفتن مکان و زمان ورود او به شبکه، به عنوان دومین چالش بزرگ از سوی ۵۶ درصد شرکت‌ها ذکر شده است.

چالش‌های دیگر شامل عدم آگاهی کارمندان از پروتکل‌های امنیت سایبری و سازگار شدن با تغییر فرهنگ شرکت بود. محل‌های کار ترکیبی، جایی که کارمندان بین دورکاری و کار حضوری جابه‌جا می‌شوند، محبوبیت بیشتری دارد. ۴۰ درصد سازمان‌ها معتقدند که بیش از نیمی از کارمندان آنها حتی پس از کنترل همه‌گیری به‌صورت دورکار به کار خود ادامه می‌دهند. فقط ۱۸درصد سازمان‌ها قبل از شیوع کووید-۱۹ این ترتیب را داشته‌اند.

با توجه به اینکه شرکت‌های بیشتری خود را برای انجام کارهای انعطاف‌پذیرتر آماده می‌کنند، ۸۹ درصد گفتند که امنیت سایبری مهم‌ترین اولویت شرکت آنها است. حدود ۳ از هر ۴ شرکت (۷۶ درصد) قصد دارند سرمایه‌گذاری خود را در سیاست‌های امنیت سایبری برای حمایت از دورکاری افزایش دهند.
کد مطلب : 17155
https://aftana.ir/vdciwzaz.t1ayw2bcct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی