به‌روزرسانی ناقض حریم شخصی در واتس‌اپ
یا اطلاعات‌تان را با فیس‌بوک به اشتراک‌ بگذارید یا حذف شوید
کد مطلب: 17413
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۰۲
 
به‌روزرسانی جدید واتس‌اپ، کاربران را مجبور می‌کند برای ادامه استفاده از این اپلیکیشن یا اطلاعات خود را با فیس‌بوک به اشتراک بگذارند وگرنه دسترسی به واتس‌اپ را از دست می‌دهند.
یا اطلاعات‌تان را با فیس‌بوک به اشتراک‌ بگذارید یا حذف شوید
 
 
Share/Save/Bookmark
به‌روزرسانی جدید واتس‌اپ، کاربران را مجبور می‌کند برای ادامه استفاده از این اپلیکیشن یا اطلاعات خود را با فیس‌بوک به اشتراک بگذارند وگرنه دسترسی به واتس‌اپ را از دست می‌دهند.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، واتس‌اپ با به‌روزرسانی جدید، کاربرانش را مجبور می‌کند تا با قانون جدید حفاظت از اطلاعات شخصی موافقت کنند و در غیر این صورت دسترسی‌شان به اپ را از دست می‌دهند.

موافقت کردن با قوانین جدید واتس‌اپ به معنای آن است که اطلاعات خصوصی کاربر ازجمله شماره موبایل وی با فیس‌بوک (مالک پیام‌رسان) به اشتراک گذاشته می‌شود.

تمام کاربران این اپ باید تا ٨ فوریه ٢٠٢١ میلادی با قوانین جدید موافقت کنند و در غیر این صورت دسترسی به چت‌ها و شماره تماس‌های ثبت شده در آن را از دست می‌دهند.

به‌روزرسانی جدید به شکل یک نوتیفیکیشن داخل اپ ظاهر می‌شود که کاربران می‌توانند تا مهلت تعیین‌شده آن را نادیده بگیرند.

در نوتیفیکیشن مذکور آمده است: «با تأیید این پیام شما قوانین جدیدی را قبول می‌کنید که از ٨ فوریه ٢٠٢١ میلادی اجرا خواهد شد. پس از این تاریخ باید برای ادامه استفاده از پیام‌رسان باید قوانین جدید را قبول کنید. در صورت تمایل به حذف اپلیکیشن می‌توانید به Help Center مراجعه کنید.»

هرچند واتس‌اپ از اظهارنظر درباره به‌روزرسانی جدید خودداری کرده‌است، اما به گفته سخنگوی شرکت، قانون جدید معمول است و کاربران فرصت زیادی دارند تا آن را بررسی کنند.

این موضوع می‌تواند منجر به مهاجرت گسترده کاربران به دیگر پیام‌رسان‌ها و کاهش محبوبیت واتس‌اپ بشود.
مرجع : خبرگزاری مهر