جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ , 19 Apr 2024
جالب است ۰

انانیموس علیه ماسک

هکرهای انانیموس پرده از چهره واقعی ایلان ماسک برداشتند
گروه هکری انانیموس در ویدئویی سه دقیقه‌ای تلاش کرد چهره واقعی ایلان ماسک را به دنیا نشان بدهد با این مضمون که موسس تسلا، فرد تاثیرگذاری که بیشتر دنیا تصور می‌کند، نیست!
منبع : تابناک
گروه هکری انانیموس در ویدئویی سه دقیقه‌ای تلاش کرد چهره واقعی ایلان ماسک را به دنیا نشان بدهد با این مضمون که موسس تسلا، فرد تاثیرگذاری که بیشتر دنیا تصور می‌کند، نیست!

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، ایلان ماسک به خاطر کسب موفقیت در ساخت خودروهای برقی با شرکت تسلا و راکت‌های قابل بازگشت به زمین با شرکت اسپیس ایکس به شدت محبوب شد. این محبوبیت با حمایت وی از ارزهای دیجیتال طی یک سال اخیر باز هم بیشتر شد. با این حال، رفته‌رفته چهره واقعی او برای مردم برملا شد و بسیاری دریافتند مدیرعامل تسلا، آن نجات‌بخش جامعه بشری که تصور می‌کردند نیست. جالب است بدانید طبق گفته‌های گروه هکری انانیموس او حتی بنیان‌گذار شرکت خودروسازی Telsa نیست و فقط این کمپانی را از دو نفر دیگر خریداری کرده است!

گروه هکر انانیموس چهره واقعی ایلان ماسک را به دنیا نشان داد
خودشیفتگی و تلاش برای جلب توجه، بی‌توجهی به مردم عادی و نابود کردن آن‌ها برای کسب سود، درآمد سرشار تسلا از یارانه دولتی، تلاش برای متمرکز کردن بیت کوین و قطع حمایت از آن برای جلوگیری از قطع یارانه دولتی و فشار بی‌امان بر کارمندان و کارگران در شرکت‌های تحت اختیار خود، گوشه‌ای از صحبت‌های انانیموس درباره ایلان ماسک بوده‌اند.

جلب توجه با دست گذاشتن روی آرزوهای بزرگ انسان‌ها
سواری بر خودروهای برقی و سفر به فضا، جزو آرزوهای بزرگ انسان‌ها بوده‌اند. ایلان ماسک روی این دو دست گذاشت و تا حدی به آن‌ها جامه عمل پوشاند. اما به عقیده گروه هکری انانیموس، تلاش ایلان ماسک به منظور نجات دنیا، بیش از نگرانی برای جامعه بشری به خاطر تشنگی برای قدرت و برتری جستن نسبت به بقیه با کمک به آن‌ها بوده است؛ او ثروتمندی خودشیفته و تشنه جلب توجه است.

در ویدئوی Anonymous، مریخ که آقای Elon Musk خود را پادشاه و امپراتور آن خطاب می‌کند، جایی است که انسان‌ها برای مردن به آن فرستاده خواهند شد. به عبارتی سفر به مریخ برای مردم عادی در آینده‌ای نزدیک، چیزی به جز یک رویای پوچ نیست. گروه هکر انانیموس عقیده دارد طرفداران ایلان ماسک از این مشکلات و واقعیت‌های تلخ چشم‌پوشی کرده‌اند، چرا که همه حواس‌شان به تاثیرات احتمالی مثبت پروژه‌های وی روی زندگی‌هایشان متمرکز است.

برخلاف تصور، ایلان ماسک دیگر در حوزه ساخت خودروهای برقی و راکت‌های فضایی یکه‌تاز نیست. رقابت با جلو رفتن در زمان شدیدتر شده و استارتاپ‌های خلاقانه‌تری ظهور کرده‌اند. برخی از آن‌ها، ایده‌ها و دستاوردهای بزرگ‌تری در مقایسه با شرکت تسلا و اسپیس‌ایکس داشته‌اند، اما برخلاف ایلان ماسک، مدیران‌عامل‌شان در شبکه‌های اجتماعی بوق و کرنا راه ننداخته‌اند!

آسیب ایلان ماسک به کارگران، کودکان و محیط زیست
گروه هکری انانیموس عقیده دارد کارمندان و کارگران شرکت‌های تسلا و اسپیس‌ایکس بیشتر از بقیه به بی‌توجه بودن آقای ایلان ماسک نسبت به انسان‌ها، برخلاف چیزی که ادعا می‌کند، پی برده‌اند، چرا که سال‌ها است در شرایطی غیر قابل تحمل کار می‌کنند. در ویدئو، به مقاله‌ای در وب سایت observer اشاره شد که نشان می‌دهد یکی از دلایل کسب سود زیاد توسط شرکت تسلا، فشار زیاد روی نیروهای کار خود بوده است. کارگران و کارمندان این خودروساز مدعی هستند ایلان ماسک برای دستیابی به اعداد و ارقامی حیرت‌آور در ارتباط با میزان درآمد خود در حال فدا کردن ایمنی و سلامتی آنها است.

در مقاله‌‌ای دیگر در وب سایت تایمز گفته شد در کارخانه‌های ساخت باتری برای خودروهای شرکت تسلا، کارخانه‌هایی که در کشورهایی خارج آمریکا قرار دارند، کودکانی با سن کم تحت شرایطی نامناسب مشغول کار هستند. این مطلب مجله تایمز، «باتری‌های آغشته به خون علت افزایش درآمد ایلان ماسک بوده‌اند» نام داشت. جالب است بدانید با وجود ادعاهای ایلان ماسک نسبت به نگرانی برای محیط زیست که به مخالفت با بیت‌کوین نیز منجر شده است، گروه هکری انانیموس عقیده دارد این کارخانه‌های ساخت باتری به شدت به محیط زیست آسیب وارد می‌کنند.

درآمد تسلا، بیشتر از یارانه‌های دولتی است

منبع اصلی درآمدزایی شرکت تسلا دیگر برای عموم مردم مشخص شده است. پولی که Tesla از یارانه‌های دولتی به دست می‌آورد، بیشتر از فروش خودروهای الکتریکی است! دولت به خاطر تمایل به جایگزین شدن سوخت پاک با انرژی‌های فسیلی در خودروهای سواری، در حال حمایت از این خودروساز و ایده‌های آن است، اما این ایده‌ها بر خلاف تصور، همه از مغز ایلان ماسک نبوده‌اند؛ او موسس تسلا نیست! این فرد سال‌ها قبل، کمپانی نام برده را از مارتین ابرهارد و مارک تارپنینگ خرید، افرادی که به عقیده گروه انانیموس باهوش‌تر از ایلان ماسک هستند!

آقای مارک تارپنینگ ابتدای سال ۲۰۲۱ در گفت‌وگویی با وب سایت cnbc گفت ایلان ماسک نه یکی از بنیان‌گذاران، بلکه یک سرمایه‌گذار شرکت تسلا بود. اگرچه او از ابتدا از کمپانی حمایت می‌کرد و حتی دستاوردهای خوبی نیز در ادامه داشت، اما هرگز موسس آن نبوده است. آقای ابرهارد از این که ایلان ماسک خود را موسس تسلا خطاب می‌کند، متعجب است!

در ادامه ویدئو گفته شد شرکت تسلا بعد از خرید ۱.۵ میلیارد دلار بیت کوین و نگه داشتن آن فقط برای دو ماه در مقایسه با سال‌ها فروش خودرو سود بیشتری کسب کرد. مشکل اینجاست که این سرمایه‌گذاری با استفاده از پول یارانه دولتی انجام شد.

ایلان ماسک مجبور به اعلام مخالفت با بیت‌کوین است
سقوط سنگین بیت‌کوین و در ادامه آن دیگر رمز ارزها، بعد از توقف حمایت ایلان ماسک از این رمز ارز و سپس ممنوع شدن استخراج در چین، رخ داد. Elon Musk که امکان خرید خودروهای تسلا با بیت کوین را فراهم کرده بود، چندی پیش این روش پرداخت را غیر فعال و بیت‌کوین را برای محیط زیست مخرب خطاب کرد. دلیل این کار به عقیده انانیموس جلوگیری از قطع یارانه دولتی بوده است.

به عقیده گروه هکر انانیموس بحث مصرف برق ماینرهای BitCoin پیچیده و نیازمند درک درست نحوه کار شبکه‌های برق، هدر رفت انرژی اضافی توسط شرکت‌های برق و استفاده ماینرهای بیت کوین از این انرژی‌ها است، به همین دلیل نمی‌توان درباره آن راحت قضاوت کرد. ایلان ماسک به خوبی از این موضوع با خبر و نسبت به تاثیر ناچیز ماینرهای بیت کوین روی مصرف برق کل دنیا آگاه است، به طوری که تا مدت‌ها قبل روی این موضوع تاکید فراوان داشت. با این حال، وقتی منبع اصلی درآمد تسلا (یارانه دولتی) در معرض خطر قرار گرفت، درباره‌اش اظهار بی‌اطلاعی کرد!

تلاش برای متمرکز کردن بیت‌کوین
ایلان ماسک چند هفته قبل با بزرگ‌ترین ماینرهای بیت‌کوین در آمریکای شمالی جلسه داشت. این جلسه پشت درهای بسته برگزار شد و نتیجه آن، تصمیم به تاسیس «شورای استخراج بیت کوین» (Bitcoin Mining Council) بود. گروه هکری انانیموس ضمن اشاره به مشکوک بودن برگزاری این جلسه پشت درهای بسته و به دور از نگاه خبرنگاران گفت تلاش ایلان ماسک برای ایجاد چنین شورایی، متمرکز کردن این صنعت و گرفتن آن تحت کنترل خود بوده است. گفتنی است نه تنها انانیموس، بلکه کل دنیای رمز ارزها نسبت به این اقدام حس خوبی ندارد.

Anonymous در بخش دیگری گفت توئیت‌ها و میم‌های آقای Musk زندگی هولدرهای خرد بی‌شماری را نابود کرد، افرادی که به امید کسب سود و بهبود زندگی خود، وارد دنیای رمز ارزها شده بودند. البته انانیموس در صحبت‌هایش به ضرورت پذیرش ریسک ورود به دنیای رمز ارزها اشاره کرد، اما به طور واضح، ایلان ماسک نسبت به افراد عادی جوامع (با سطح درآمد متوسط رو به پایین) بی‌توجه است و نابود شدن زندگی آن‌ها برایش اهمیتی ندارد.

این گروه هکری معتقد به دود شدن سرمایه مردم به خاطر کج‌خلقی‌های دومین فرد ثروتمند دنیا است؛ او داخل عمارت‌های چند میلیون دلاری خود به ارسال توئیت و سخره گرفتن افرادی عادی سرمایه‌گذار در رمز ارزها ادامه می‌دهد.
کد مطلب : 17921
https://aftana.ir/vdcjvhev.uqea8zsffu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی