جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ , 19 Apr 2024
جالب است ۰
یک نظرسنجی جدید نشان داده که کاربران به چه میزان در مورد جمع‌آوری داده‌های شخصی و نحوه پردازش آنها آگاهی دارند.
منبع : همکاران سیستم
یک نظرسنجی جدید نشان داده که کاربران به چه میزان در مورد جمع‌آوری داده‌های شخصی و نحوه پردازش آنها آگاهی دارند.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، مردم در سراسر جهان از نحوه جمع‌آوری و استفاده داده‌های خود ناراضی هستند و داده‌ها در بیشتر موارد برای این سودآوری جمع‌آوری و فروخته می‌شوند و این فرایند اغلب بدون رضایت آنها صورت می‌گیرد.

دولت انگلیس در نظر دارد سابقه پزشکی بیمارانی را که در این کشور بستری شده‌اند در صورتی که تا پیش از ژوئیه ۲۰۲۱ انصرف ندهند، استخراج کند.

این اتفاق شامل حجم گسترده‌ای از اطلاعات می‌شود که به صورت بالقوه قابل اشتراک هستند. بنابراین جای تعجب نیست که مردم تمایل نداشته باشند داده‌های آنها برای سودآوری شرکت‌های مختلف به اشتراک گذاشته شود.

مردم به صورت فزاینده نسبت به نحوه استفاده، مدیریت و محافظت از داده‌های شخصی خود در شرکت‌های مختلف نگران هستند و نسبت به آنها ابراز بی‌اعتمادی می‌کنند. یک نظرسنجی جدید نشان داده که کاربران به چه میزان در مورد جمع‌آوری داده‌های شخصی و نحوه پردازش آنها آگاهی دارند.

شرکت تحقیقاتی اینویزیبلی به تازگی مطالعه‌ای را روی ۱۳۲۰ نفر انجام داد تا مشخص شود آیا فروش داده‌های خود را برای سوددهی شرکت‌های مختلف تایید می‌کنند یا خیر.

هدف تحقیق مذکور این بود که مشخص شود آیا افراد تمایل دارند کنترل بیشتری روی داده‌های خود داشته باشند یا ترجیح می‌دهند از فروش داده‌های خود کسب درآمد کنند.

در پایان بررسی مشخص شد چهار نفر از هر پنج شرکت‌کننده در نظرسنجی یا به عبارت دقیق‌ ۷۹ درصد آنها شرکت‌هایی که از داده‌های آنها سود می‌برند را تایید نمی‌کنند.

در این میان پاسخ دهندگان زیر ۲۵ سال در مقایسه با افراد مسن‌تر مخالفت کمتری را اعلام کردند. طبق این نظرسنجی گفته شد ۸۵ درصد کاربران زیر ۲۵ سال و ۸۷ درصد بالای این گروه سنی با فرآیند مذکور مخالف بوده‌اند.

کارشناسان همچنین دریافتند ۷۱ درصد کاربران به خوبی مطلع بودند که شرکت‌ها از فروش داده‌های آنها سود می‌برند و ۴۶ درصد هم اظهار داشتند که به جای شرکت‌ها می‌بایست خود آنها از فروش داده‌های شخصی‌شان کسب درآمد کنند.
کد مطلب : 17951
https://aftana.ir/vdccsoqs.2bqmp8laa2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی