پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 25 Apr 2024
جالب است ۰
اختصاصی افتانا

افشا می کنم، پس هستم

اولین گفتگوی تلویزیونی فاش کننده اطلاعات بانکی
یازده روز پس از انتشار اولین پست روی وبلاگ و در دومین روز واکنش های جسته و گریخته به موضوع نشت اطلاعات کارت های بانکی، خسرو زارع فرید که در خبرها از وی با عنوان خ-ز نام برده می شد، در خارج از کشور گفتگویی تلویزیونی انجام داد.
یازده روز پس از انتشار اولین پست روی وبلاگ و در دومین روز واکنش های جسته و گریخته به موضوع نشت اطلاعات کارت های بانکی، خسرو زارع فرید که در خبرها از وی با عنوان خ-ز نام برده می شد، در خارج از کشور گفتگویی تلویزیونی انجام داد.

به گزارش افتانا، وی در گفتگو با تلویزیون فارسی بی بی سی، با تاکید بر آنچه که پیش از این در وبلاگ خود نوشته بود، انگشت اتهام را به سمت مدیران شرکت فناوران انیاک و بعد مسئولان بانک مرکزی گرفت و تاکید نمود که فاش کردن اطلاعات گفته شده نه به منظور آسیب رسانی به مشتریان بانک ها، که با هدف نشان دادن نقاط ضعف سیستم بانکی انجام گرفته است.

وی که دروبلاگ خود شماره و رمز سه میلیون کارت بانکی را به صورت غیرمستقیم درج نموده، متذکر شده که اطلاعات دیگری را نیز در اختیار دارد که ممکن است دست به افشای آن ها نیز بزند.

خسرو زارع فرید که مدعی است بیش از سه سال در شرکت انیاک مشغول به توسعه سیستم های نرم افزاری بوده و به حقوق مادی خود نرسیده است، تیرماه گذشته ضعف امنیتی سیستم های شرکت مطبوع خود را به مدیران بانک های تجاری کشور نظیر بانک ملی، ملت، تجارت، صادرات، سپه، کشاورزی، پاسارگاد، رفاه، مسکن، سامان، اقتصاد نوین و سینا متذکر می گردد که درظاهر با پاسخ مناسب مواجه نمی شود.

اما پس از بروز اختلاف با مدیران شرکت انیاک و نرسیدن به درخواست های خود، از کشور می گریزد و چاره را در افشای بخشی از اطلاعات محرمانه ای که در دست دارد می بینید، تا به این روش مدیران شرکت و پس از آن مدیران بانکی را تحت فشار قرار دهد.

البته ممکن است این تنها ابتدای ماجر باشد و هنوز معلوم نیست که با اطلاعات محرمانه ای که خسرو زارع فرید در دست دارد، چه مشکلات دیگری در انتظار شبکه بانکی کشورمان و مشتریان آن است.

اما همانگونه که قبلا هم بارها متذکر شده ایم، سکوت مدیران بانکی کشور و انکار ماجرا از جانب ایشان، نه تنها دردی را درمان نخواهد کرد، بلکه ابتکار عمل را به دست صحنه گردانان ماجرا خواهد داد. سه میلیون کارت تنها درصد کوچکی از بیش از یکصد و هفتاد و چهار میلیون کارت بانکی موجود در کشور است، اما عدم مدیریت صحیح بحران پیش رو، می تواند دستاوردهای بیست ساله بانکداری الکترونیکی کشور را برباد دهد.
کد مطلب : 878
https://aftana.ir/vdcgr7974ak9u.pra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی