پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 25 Apr 2024
جالب است ۰
گوشی‌های هوشمند به‌روزرسانی‌های زیادی را برای سیستم عامل خود دریافت می‌کنند که این به‌روزرسانی‌ها در امنیت گوشی‌ها تأثیر بسزایی دارند.
منبع : خبرآنلاین
گوشی‌های هوشمند به‌روزرسانی‌های زیادی را برای سیستم عامل خود دریافت می‌کنند که این به‌روزرسانی‌ها در امنیت گوشی‌ها تأثیر بسزایی دارند.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، روش‌های زیادی برای محافظت از گوشی اندرویدی شما وجود دارد و استفاده از یک قاب محافظ برای جلوگیری از خط و خش افتادن روی آن، تنها کاری نیست که باید انجام دهید. یکی از مهم‌ترین راهکارها در اینجا به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری هستند که وظیفه محافظت دقیق از داده‌های شما، حل مشکلات و باگ‌های اساسی و بهبود عملکرد سیستم بر عهده آن‌ها است. در یک کلام، به هیچ عنوان نباید آپدیت های گوشی اندرویدی خودتان را نادیده بگیرید.

توجه به به‌روزرسانی‌های نرم افزاری در گوشی‌های اندرویدی اهمیت بالاتری نسبت به آیفون‌های اپل دارد. زیرا علاوه بر به‌روزرسانی‌های سخت سیستم عامل که توسط گوگل ارائه می‌شود، گوشی‌سازها هم نیاز دارند تغییراتی را با توجه به سخت افزار موجود زیر قاب گوشی و همچنین نرم افزار سفارشی نصب شده روی آن‌ها ایجاد کنند.

اگر گوشی خود به تازگی رفتارهای مشکوکی دارد، عمر باتری آن به شدت کم شده، مشکلات ارتباطی پیدا کرده یا هنگام انجام امور عادی هم دچار مشکل می‌شود، شما حتماً باید نسبت به به‌روزرسانی گوشی خود اقدام کنید. آپدیت‌های نرم‌افزاری می‌توانند مشکلات گوشی شما را برطرف کنند.

اکثر کاربران گوشی‌های اندرویدی هنگام آپدیت گوشی خود در دو راهی انجام دادن یا ندادن قرار می‌گیرند. آن‌ها نگران هستند که مبادا پس از دریافت آپدیت جدید، مشکلاتی ایجاد شود. ولی از آنجا که در پشت هر به‌روزرسانی نرم افزاری یک پچ امنیتی نهفته است، چنین نگرانی بیهوده است. شاید تمام پچ‌های امنیتی ضروری نباشند، اما اگر توضیح‌دهنده مشکل خیلی مهمی باشند، باید در زودترین زمان ممکن آن‌ها را روی گوشی خود نصب کنید.

یکی از متداول‌ترین آسیب‌پذیری‌ها که گوشی‌سازها دائماً برای آن پچ امنیتی منتشر می‌کنند، احتمال اجرای کدها از راه دور است. به عبارت ساده‌تر، یک هکر می‌تواند از راه دور یک فرمان را روی گوشی شما اجرا کرده و به فایل‌های سیستمی آن دسترسی پیدا کند. سپس هکر با استفاده از این آسیب‌پذیری می‌تواند اطلاعات گوشی شما را دزدیده و کنترل کامل آن را در اختیار بگیرد. یک آسیب‌پذیری امنیتی اساسی می‌تواند به هکر اجازه نصب یک بدافزار را داده و آسیب‌های بسیار زیادی به شما وارد کند. در نتیجه سیستم شما می‌تواند طعمه باج‌خواهان قرار بگیرد یا در دراز مورد تحت نظارت هکرها برای جاسوسی از شما باشد.

اپل سال گذشته یکی از آسیب‌پذیری‌هایی که توسط گروه هکری NSO Group در بدافزار Pegasus روی گوشی یک فرد ناآگاه نصب شده بود را با یک به‌روزرسانی امنیتی حل کرد. گوشی‌های اندرویدی آسیب‌پذیرتر از آیفون‌ها هستند؛ بنابراین به‌روزرسانی‌های امنیتی را باید در آن‌ها حتی جدی‌تر هم گرفت. به نقل از Kaspersky، حدود ۹۸ درصد حملات بانکی موبایلی روی گوشی‌های اندرویدی انجام شده است و با توجه به منبع باز بودن اندروید، اندروید بیشتر مستعد به خطر افتادن است.
کد مطلب : 19364
https://aftana.ir/vdcc01qs.2bqoe8laa2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی