شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 20 Apr 2024
جالب است ۰
تصمیم جدید اتحادیه اروپا برای موبایل‌ها

گوشی‌های هوشمند باید تا پنج سال آپدیت امنیتی دریافت کنند

قانون‌گذاران اتحادیه اروپا پیشنهاد داده‌اند که تمامی موبایل‌ها حداقل ۵ سال آپدیت امنیتی و ۳ سال به‌روزرسانی سیستم عامل دریافت کنند.
منبع : دیجیاتو
قانون‌گذاران اتحادیه اروپا پیشنهاد داده‌اند که تمامی موبایل‌ها حداقل ۵ سال آپدیت امنیتی و ۳ سال به‌روزرسانی سیستم عامل دریافت کنند.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، قانون‌گذاران اتحادیه اروپا پیشنهاد داده‌اند که تمامی گوشی‌های هوشمند و تبلت‌های فروخته شده در این منطقه حداقل به مدت ۵ سال آپدیت امنیتی و ۳ سال بروزرسانی سیستم عامل دریافت کنند و تولیدکنندگان به مدت حداقل ۵ سال قطعات تعمیری را در اختیار کاربران و تعمیرکاران قرار دهند.

قانون‌گذاران اتحادیه اروپا در پیش‌نویس تهیه شده الزامات گسترده‌ای را برای گوشی‌های هوشمند فروخته شده در منطقه پیشنهاد داده‌اند و از شرکت‌های تولیدکننده می‌خواهند علاوه بر اینکه ملزم به ارائه آپدیت امنیتی به مدت ۵ سال و آپدیت سیستم عامل به مدت ۳ سال باشند، این به‌روزرسانی‌ها را حداکثر ظرف مدت دو ماه پس از انتشار عمومی در اختیار کاربران قرار دهند.

در صورت اجرای این طرح پیشنهادی، این قوانین می‌تواند تغییراتی اساسی در روش شرکت‌ها برای آپدیت‌های امنیتی و سیستم عامل ایجاد کند. در بین برندهای تولید کننده موبایل، سامسونگ و گوگل تنها شرکت‌هایی هستند که وعده پنج سال به‌روز‌رسانی امنیتی را به کاربران گوشی‌های خود می‌دهند. با این وجود، همه دستگاه‌های این شرکت‌ها نیز از این مزیت برخودار نیستند.

سامسونگ همچنین چهار به‌روزرسانی اصلی برای سیستم عامل اندروید، آن هم در مورد گوشی‌های رده بالای خود منتشر می‌کند. در مقایسه، گوگل و سایر برندها سه به‌روزرسانی سیستم عامل یا تعداد کمتری را برای دستگاه‌های منتخب خود ارائه می‌دهند.

چنین مقرراتی می‌توانند شرکت‌های تولیدکننده موبایل را مجبور کند به‌روزرسانی‌های بیشتری را نه تنها برای گوشی‌های پرچمدار خود، بلکه برای دستگاه‌های ارزان‌تر که معمولا چنین تعهداتی ندارند، در نظر بگیرند.

در پیش‌نویس این طرح همچنین به این نکته اشاره شده که پس از به‌روزرسانی نرم‌افزاری سیستم‌عامل یا به‌روزرسانی‌های دیگر نباید دستگاه از نظر ظرفیت باتری و عملکرد دچار مشکلی شود.

در بخشی از پیش‌نویس تهیه شده به این موضوع نیز اشاره شده که قطعات یدکی از جمله باتری، نمایشگر، دوربین، درگاه شارژ و موارد دیگر گوشی‌های هوشمند و تبلت‌هایی که در منطقه اتحادیه اروپا فروخته می‌شوند باید به مدت حداقل پنج سال در دسترس کاربران قرار داشته باشند.

در این پیش‌نویس آمده است: اغلب کاربران مجبور می‌شوند دستگاه‌های جدیدی خریداری کنند و همین مسئله می‌تواند منجر به اتلاف مصرف انرژی شود. حال آنکه اگر عمر مفید دستگاه‌ها با چنین تدابیری افزایش پیدا کند، می‌تواند در مصرف انرژی صرفه جویی شود.
کد مطلب : 19447
https://aftana.ir/vdcefe8z.jh8oei9bbj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی