کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

کاربران فیس‌بوک و توییتر مراقب باشند

احتمال کلاهبرداری از طریق ارزهای دیجیتال

باشگاه خبرنگاران جوان , 30 آبان 1401 ساعت 13:00

کارشناسان نسبت به احتمال کلاهبرداری از طریق برخی از شبکه‌های اجتماعی به کاربران هشدار دادند.


باشگاه خبرنگاران جوان: کارشناسان نسبت به احتمال کلاهبرداری از طریق برخی از شبکه‌های اجتماعی به کاربران هشدار دادند.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، میلیون‌ها کاربر رسانه‌های اجتماعی در مورد افزایش خطرناک کلاهبرداری‌های مرتبط با ارز‌های دیجیتال هشدار داده شده آمار‌ها نشان می‌دهد که چگونه هزاران بریتانیایی توسط کلاهبرداران آنلاین هدف قرار می‌گیرند.

این بدان معنی است که کاربران برنامه‌های محبوب مانند فیس بوک، توئیتر و تیک تاک باید به ویژه در مورد پست‌های رمزنگاری مراقب باشند.

در سال منتهی به ۳۰ ژوئن ۲۰۲۲، بیش از ۷۲۰۰ گزارش از کلاهبرداری با ارز‌های دیجیتال به FCA، ناظر مالی انگلیس ارسال شده است.

این نشان دهنده افزایش خیره کننده ۴۵ درصدی نسبت به سال قبل، در اعداد به دست آمده توسط Capital Block است.

تیم منگنال، مدیر عامل کپیتال بلاک، سان می‌گوید: «بسیاری از این کلاهبرداری‌ها از طریق پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی بزرگ مانند فیس‌بوک و توئیتر بدون کنترل انجام می‌شوند.»

مانند بسیاری از دولت‌ها و تنظیم‌کننده‌ها در سرتاسر جهان، این پلتفرم‌ها باید کار بهتری را برای بررسی اینکه چه چیزی مشروع است و چه چیزی نیست و در نهایت چه چیزی برای مصرف‌کنندگان مجاز است و چه چیزی مجاز نیست، انجام دهند.

سان قبلاً فاش کرده بود که چگونه از تأییدیه‌های جعلی افراد مشهور برای ترویج کلاهبرداری‌های آنلاین ارز‌های دیجیتال استفاده می‌شود.

این تبلیغات قربانیان بی گناهی را هدف قرار می‌دهد که ممکن است از خطرات کلاهبرداری‌های ارز‌های دیجیتال آگاه نباشند، اما Capital Block هشدار می‌دهد که حتی شرکت‌های بزرگ و سرمایه گذاران باتجربه درگیر کلاهبرداری هستند.

بسیاری از کلاهبرداری‌ها شامل واداشتن کاربران به ثبت نام برای اپلیکیشن‌ها یا کیف پول‌های جعلی، سرمایه‌گذاری در ارز‌های دیجیتال جعلی یا از طریق فیشینگ سنتی است، جایی که فریب داده می‌شوید تا اطلاعات را به یک کلاهبردار آنلاین تحویل دهید.

آمار به دست آمده با استفاده از درخواست آزادی اطلاعات نشان‌دهنده افزایش تکان‌دهنده گزارش‌ها به FCA است:

۲۰۱۸/۲۰۱۹ - ۱۸۴۰ گزارش

۲۰۱۹/۲۰۲۰ - ۱۸۳۸ گزارش

۲۰۲۰/۲۰۲۱ - ۵۰۴۰ گزارش

۲۰۲۱,۲۰۲۲ - ۷,۲۸۷ گزارش

بر اساس گزارش The Sun، رسانه‌های اجتماعی و حتی جستجوی گوگل به طور منظم (ناخواسته) میزبان کلاهبرداری‌های ارز‌های دیجیتال هستند.

در اوایل سال جاری، کلاهبرداران ارز‌های دیجیتال از مرگ ملکه الیزابت دوم برای به اشتراک گذاشتن «ارز‌های meme» جعلی در رسانه‌های اجتماعی برای کسب سود سریع استفاده کردند.

اکنون کارشناسان از دولت می‌خواهند که برای جلوگیری از قربانی شدن انگلیسی‌ها اقدامات بیشتری انجام دهد.

منگنال هشدار داده است: «کلاهبرداری‌های ارز‌های دیجیتال بی‌وقفه در حال افزایش هستند و باید کاری برای جلوگیری از آسیب دیدن افراد آسیب‌پذیر انجام شود.»

دولت بریتانیا نقش بزرگی در تبدیل شدن به یک "مرکز فناوری دارایی‌های رمزنگاری شده" ایفا کرده است.

غول‌های فناوری به طور فزاینده‌ای در حال سرکوب کلاهبرداری‌های مرتبط با ارز‌های دیجیتال هستند.

فیس بوک قوانین تبلیغاتی سخت گیرانه‌ای دارد که شرکت‌های رمزنگاری را مجبور می‌کند مدرکی مبنی بر ایمن بودن فناوری خود ارائه دهند.

فیس بوک توضیح می‌دهد که «کریپتوکارنسی و فناوری بلاک چین یک صنعت به سرعت در حال تحول و تغییراست که به شدت در معرض کلاهبرداری‌های مالی و تبلیغات گمراه کننده است.

فیس‌بوک اعلام کرده است، به منظور کاهش خطرات برای مصرف‌کنندگان، از تبلیغ‌کنندگانی که به دنبال ارتقای پلتفرم‌ها، نرم‌افزار‌ها یا خدمات و محصولاتی که از فناوری بلاک چین استفاده می‌کنند، می‌خواهیم تا تا شواهدی مبنی بر مجاز بودن فعالیت‌هایشان ارائه کنند.

سال گذشته، گوگل هشداری درباره کلاهبرداری‌های مرتبط با ارز‌های دیجیتال در یوتیوب صادر کرد. گوگل اعلام کرد: «ما دائماً روش‌های تشخیص خود را بهبود می‌بخشیم و روی ابزار‌ها و ویژگی‌های جدیدی سرمایه‌گذاری می‌کنیم که به‌طور خودکار تهدید‌های این چنینی را شناسایی و متوقف می‌کنند».

یوتیوب نیز گردش کار انتقال کانال را تقویت کرده است و به طور خودکار بیش از ۹۹ درصد کانال‌های هک شده را شناسایی و بازیابی می‌کند.

بخش کلاهبرداری پلیس شهر لندن توصیه می‌کند که نسبت به تبلیغات آنلاین و رسانه‌های اجتماعی که نوید بازده بالایی را در سرمایه‌گذاری در ارز‌های دیجیتال می‌دهند بسیار محتاط باشید.

شرکت Action Fraud اعلام کرده است: برای سرمایه گذاری عجله نکنید. هیچ شخص یا شرکت قانونی شما را تحت فشار قرار نمی‌دهد تا سرمایه گذاری کنید یا فوراً به چیزی متعهد شوید. وقت خود را صرف تحقیق کنید.

قبل از تصمیم گیری مالی مهم، از دوستان قابل اعتماد، اعضای خانواده یا خدمات مشاوره شغلی مستقل مشاوره بگیرید. حتی فرصت‌های سرمایه گذاری واقعی نیز می‌تواند ریسک بالایی داشته باشد.

از یک مشاور مالی تایید شده توسط اداره رفتار مالی استفاده کنید. پرداخت برای مشاوره حرفه‌ای ممکن است هزینه‌ای غیر ضروری به نظر برسد، اما از کلاهبرداری از شما جلوگیری می‌کند.

فقط از شماره تلفن و آدرس ایمیل موجود در رکورد FCA استفاده کنید، نه از اطلاعات تماسی که شرکت به شما می‌دهد و به دنبال تفاوت‌های ظریف باشید.

فقط به این دلیل که یک شرکت دارای یک وب سایت درخشان و بررسی‌های درخشان از طرف سرمایه گذاران "با ارزش خالص بالا" است به این معنی نیست که واقعی است؛ کلاهبرداران تمام تلاش خود را می‌کنند تا شما را متقاعد کنند که کلاهبردار نیستند.

اگر چیزی بیش از حد خوب به نظر می‌رسد تا حدی که باور آن سخت باشد، احتمالاً همین‌طور است.


کد مطلب: 19903

آدرس مطلب :
https://www.aftana.ir/news/19903/احتمال-کلاهبرداری-طریق-ارزهای-دیجیتال

افتانا
  https://www.aftana.ir