جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ , 29 Mar 2024
جالب است ۰
کاربران فضای مجازی اغلب اوقات از این خبر ندارند که آیا سیستم آن‌ها هک شده است یا خیر، اما علائمی وجود دارد که می‌توان از این مسئله آگاهی پیدا کرد.
منبع : همشهری آنلاین
همشهری آنلاین: کاربران فضای مجازی اغلب اوقات از این خبر ندارند که آیا سیستم آن‌ها هک شده است یا خیر، اما علائمی وجود دارد که می‌توان از این مسئله آگاهی پیدا کرد.

به گزارش افتانا، کارشناسان سایبری ۱۰ «پرچم قرمز» را فاش کرده‌اند که نشان می‌دهد ممکن است رایانه شما هک شده باشد.

هکرها در حال به کار گیری روش‌های جدید حمله هستند که از نظر کارشناسان به طور فزاینده‌ای پیچیده است. در چنین وضعیتی ما همچنان بیشتر اطلاعات خصوصی و اطلاعاتی درباره پول و حساب‌های خود را در فضای آنلاین نگه می داریم. بنابراین یک حمله هکری در سال ۲۰۲۳ می تواند واقعا ویرانگر باشد.

اکنون کارشناسان سایبری در وی‌پی‌ان او ریویو فهرستی از ۱۰ علامت هشدار دهنده را منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد رایانه یا مک شما ممکن است در معرض خطر قرار گرفته باشد.

کارشناسان سایبری هشدار دادند: طبق داده‌های استاتیستا در نیمه اول سال ۲۰۲۲، ۲.۸ میلیارد حمله بدافزار در سراسر جهان رخ داده است. از آنجایی که شناسایی بدافزار به طور فزاینده‌ای دشوار می شود، ممکن است تشخیص اینکه آیا دستگاه شما در معرض خطر قرار گرفته است یا خیر، تقریبا ناممکن باشد.

در این بخش به علائم هشدار دهنده‌ای اشاره می‌شود که باید مراقب آن‌ها باشید:

- وب کم شما بدون اجازه شما در حال ضبط است
- کامپیوتر شما کند شده است
- مدیر وظیفه(task manager) شما غیرفعال است
- مرورگر شما اغلب باز هدایت می‌شود
- کامپیوتر شما اغلب گرم می شود
- فعالیت مرورگر عجیب است
- یک پیام حمله باج افزار دریافت می کنید
- از وب‌سایت‌هایی که به‌طور خودکار وارد آن‌ها می‌شوید، خارج شده‌اید
- برنامه‌های عجیب و غریبی روی کامپیوتر خود نصب کرده‌اید
- اغلب پاپ آپ‌های عجیب و غریب بر روی دسکتاپ خود دریافت می‌کنید

لازم به ذکر است که در صورت وجود این علائم سیستم شما ۱۰۰ درصد توسط هکرها در معرض خطر قرار گرفته است. اما مشاهده یک یا چند مورد از این «پرچم های قرمز» نشانه خوبی است چرا که شما را متوجه می‌کند که سیستم‌تان نیاز به بررسی دارد.

با این حال کارشناسان سایبری هشدار دادنده‌اند: «تشخیص یک برنامه مانیتورینگ، حتی برای کاربرانی که در زمینه فناوری بیشتر آشنایی دارند، آسان نیست. برای این تشخیص فرد نیاز به شناخت عمیق سیستم عامل و نحوه رفتار نرم‌افزارهای جاسوسی دارد. بهترین اقدام برای پیشگیری از یک سری از حملات هکری نصب یک آنتی ویروس معتبر مانند «نورتون ۳۶۰» (Norton 360) است. این آنتی ویروس می‌تواند رایانه شخصی شما را عمیقا اسکن کرده و همچنین می‌تواند فایل‌های مشکوک و برنامه‌های مخرب را شناسایی کند و یک دیوار آتش را در برابر جاسوس‌افزارهای آینده ایجاد کند.

بسیار مهم است که هنگام کلیک کردن روی پیوست‌های ایمیل مشکوک مراقب باشید، زیرا این پیوست‌ها اغلب جاسوس افزارها را منتقل می‌کنند.همیشه مراقب ایمیل ها یا لینک های ناخواسته باشید آن‌ها می توانند بسیار خطرناک باشند. در هر صورت اگر احساس کردید هک شده‌اید، فورا اقدام کنید.
کد مطلب : 20234
https://aftana.ir/vdcayunu.49nwe15kk4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی