شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 20 Apr 2024
جالب است ۰
حفاظت از اطلاعات شخصی آن‌قدر پیچیده و سخت نیست و می‌تواند با رعایت همین نکات ساده از لو رفتن آن‌ها جلوگیری کرد.
منبع : گجت نیوز
گجت نیوز: حفاظت از اطلاعات شخصی آن‌قدر پیچیده و سخت نیست و می‌تواند با رعایت همین نکات ساده از لو رفتن آن‌ها جلوگیری کرد.

به گزارش افتانا، با ظهور فناوری‌های جدید، پروتکل‌های امنیت سایبری نیز تکامل می‌یابند. بااین‌حال، نکاتی اساسی وجود دارند که آشنایی با آنها برای محافظت از خود در برابر حملات سایبری، ضروری است. در ادامه به مرور چند ترفند مهم برای حفظ امنیت مجازی در سال ۲۰۲۳ می‌پردازیم.

۱. از رمزهای عبور قوی و ابزار مدیریت گذرواژه استفاده کنید
استفاده از رمزهای عبور پیچیده، برای محافظت از خود در برابر سودجویان سایبری، امری ضروری است و توصیه می‌شود با استفاده از پسوردهای منحصربه‌فرد برای هر حساب جداگانه، قدمی فراتر بردارید. استفاده از گذرواژه‌های قوی، حفاظت از شما را در برابر حملات brute force تقویت می‌کند. این حملات زمانی رخ می‌دهند که یک مجرم سایبری از نرم‌افزاری استفاده کند که رمزهای عبور تصادفی و شناخته شده را تولید و از این طریق بتواند پسورد شما را حدس بزند.

بااین‌حال به‌خاطر داشته باشید که عامل تهدیدکننده همیشه در طرف دیگر نمایشگر شما مستقر نیست و ممکن است در مجاورت شما قرار داشته باشد. اینجاست که ابزار مدیریت رمز عبور وارد عمل می‌شود. با استفاده از این برنامه، تنها دانستن یک گذرواژه کافی است. پس از ثبت نام و تکمیل فرم، با ورود رمز عبور برنامه، پسوردهای ذخیره شده واکشی شده و وارد خواهند شد. بنابراین می‌توانید از رمزهای عبور بسیار قوی و طولانی، بدون نگرانی در مورد به‌خاطر سپردن آنها و هم‌چنین نوشتن هر یک در یادداشت‌های مجزا استفاده کنید.

۲. استفاده از احراز هویت دو مرحله‌ای (2FA)
اولین لایه حفاظتی میان حساب شما و شخص دیگری که به آن دسترسی دارد، رمز عبور است. بااین‌حال، از طریق احراز هویت دو مرحله‌ای میتوان لایه‌ دومی را تعریف کرد که یک پوشش امنیتی اضافه برای حساب‌های کاربری خواهد بود.

احراز هویت دو مرحله‌ای در ابتدایی‌ترین حالت خود یک نرم‌افزار تأیید هویت به‌شمار می‌رود. در صورتی‌که شما (یا عامل تهدیدکننده) رمز عبور صحیح را در حساب کاربری وارد کنید، 2FA وارد عمل شده و از شما می‌خواهد هویت خود را از طریق وارد کردن یک سری اعداد تصادفی یا کاراکترها که از طریق پیامک ارسال می‌شوند، تایید کنید. شما می‌توانید از ابزار احراز هویت دو مرحله‌ای در حساب‌های خود از جمله آمازون، توییتر، ردیت، اینستاگرام و غیره استفاده کنید.

۳. پیش از کلیک کردن بر روی لینک، مجددا آن را بررسی کنید
فیشینگ یکی از رایج‌ترین انواع حملات سایبری است که عمدتا از طریق ایمیل و پیامک ارسال می‌شود. طی این حمله، فرد سودجو تلاش می‌کند از طریق وسوسه کاربر، او را مجاب به کلیک بر روی پیوند کرده و با هدایت به وب‌سایتی که در ظاهر نهادی معتبر به‌نظر می‌رسد، سیستم را به‌ویروس آلوده کند.

قبل از آنکه روی یک لینک ارسالی کلیک کنید، مجددا آن‌را بررسی کرده تا از واقعی بودن منبع اطمینان حاصل کنید. گاهی تفاوت در پیوندهای ارسالی می‌تواند در حد «arnazon.com» و «amazon.com» جزئی باشد.
کد مطلب : 20264
https://aftana.ir/vdcdox0x.yt0z96a22y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی