چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 8 May 2024
جالب است ۰
جنجالی که کارکنان سابق کسپرسکی به‌راه انداختند

کسپرسکی می‌گوید: رقبای خود را فریب ندادیم

کسپرسکی ادعای کارمندان سابق خود را مبنی بر اینکه شرکت امنیت سایبری کسپرسکی برای تخریب رقبای خود در بازار آنها را فریب داده است، تکذیب کرد.
منبع : خبرگزاری ايسنا

کسپرسکی ادعای کارمندان سابق خود را مبنی بر اینکه شرکت امنیت سایبری کسپرسکی برای تخریب رقبای خود در بازار آنها را فریب داده است، تکذیب کرد. 

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، لابراتوار کسپرسکی گزار‌ش‌های مبنی بر تلاش این شرکت برای فریب رقبا به قرار دادن فایل‌های سالم در دسته ویروس‌ها و بدافزارها را به‌شدت تکذیب کرد.

این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد: شرکت ما هرگز برنامه مخفیانه‌ای برای فریب رقبا و ضربه زدن به جایگاه آنها در بازار نداشته است. این اقدامات غیراخلاقی و نادرست هستند. 

مقامات اجرایی شرکت‌های مایکروسافت، آ وی جی و اَوَست پیشتر به رویترز گفتند که در سال‌های اخیر گروه‌های ناشناس سعی کرده‌اند آنها را فریب دهند و فایل‌های سالم را ویروس جلوه دهند. مسئولان این شرکت‌ها در تماس رویترز درباره اتهامات دست داشتن کسپرسکی در این فریب‌کاری اظهارنظر نکردند.

دو نفر از کارکنان سابق شرکت روسی کسپرسکی مدعی شدند این شرکت که فعالیت خود را بیش از یک دهه پیش آغاز کرده و در حال حاضر یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های امنیت سایبر در جهان است، برای تخریب رقبای خود در بازار برنامه‌های نرم افزاری آنتی ویروس آنها را طوری فریب داده تا فایل‌های خوش‌خیم را در دسته مخرب‌ها قرار دهند.

آنها افزودند: هدف این فعالیت سری شرکت‌های مایکروسافت، آ وی جی، اَوَست و دیگر رقبا بوده و باعث شده آنها فایل‌های مهم را در رایانه‌های مشتریان خود حذف یا غیرفعال کنند.

برخی از این فعالیت‌ها به دستور اوگن کسپرسکی، مؤسس این شرکت و برای تلافی علیه شرکت‌های رقیب کوچک‌تر صورت گرفته است که احساس می‌کرد به جای تولید فناوری خود مشغول کپی‌برداری از آنتی ویروس کسپرسکی هستند.

یکی از کارکنان سابق کسپرسکی گفت: اوگن این رقبا را سارق می‌دانست.

هر دو منبع آگاه خواسته‌اند که نام‌شان فاش نشود و می‌گویند جزو معدود افرادی هستند که از این ماجرا خبر دارند.

شرکت روسی کسپرسکی یکی از محبوب‌ترین شرکت‌های سازنده آنتی ویروس در جهان است و ۴۰۰ میلیون کاربر در جهان دارد. کسپرسکی به‌واسطه تحقیقاتش در زمینه برنامه‌های جاسوسی پیچیده غربی‌ها و کرم رایانه‌ای استاکس نت که در سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ برای تخریب برنامه هسته‌ای ایران به‌کار گرفته شد، اعتبار بالایی در صنعت ساخت آنتی ویروس کسب کرده‌است.

کد مطلب : 9936
https://aftana.ir/vdci.pa3ct1a3qbc2t.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی