بررسی توانمندیهای صنعت رایانه کشور
معروفی: از جمله حوزههایی که نیاز شدید به نیروی انسانی و جوان دارد و ما هم قادر به تأمین آن هستیم، حوزه نرمافزار است و تا زمانی که در حوزه سختافزار نتوانیم توانمندی و زیرساختهای لازم را فراهم کنیم نباید در این حوزه ورود پیدا کنیم.
گفتگو با ناصرعلی سعادت، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور
جريان استارتاپي کشور تبزده است
همزمان با افزايش فعاليت شرکتهاي استارتاپي در يک سال اخير، ديدگاههاي مختلفي در خصوص رشد و حضور اين شرکتها در فضاي کسبوکار کشور و سرمايهگذاري بر روي آنها شنيده ميشود. آشنايي با نظريهها و افکار متفاوت صاحبنظران و کارشناسان در اين زمينه جالبتوجه است.
گفتگوی اختصاصی ماهنامه دیدهبان فناوری با دکتر عطاالله همایون
مديريت نوآوري در بانکداري نوين
امروزه با توجه به رويکرد رقابتي، بانکها بايد به سمتي حرکت کنند که نسبت به خدمات سنتي، ارزش افزوده بيشتري ايجاد کرده و تقاضاي مشتريان را در برآورده کردن نيازهاي متنوع و جديدشان پاسخگو باشند. دراين بين بهکارگيري سياستهاي افزايش کيفيت خدمات و ايجاد نوآوري و خلاقيت در ارائه خدمات نيازمند توجه شاياني ...
گفتگوی اختصاصی ماهنامه دیدهبان فناوری با مهندس مسیح قائمیان:
نبايد از اهميت شبکههاي اجتماعي در بانکداري غافل شويم
مسيح قائميان از کهنهکارهاي نظام بانکداري الکترونيکي است؛ نميگوييم بانکداري و با تأکيد روي بانکداري الکترونيکي در واقع اشاره ميکنيم به انبوه کارها و کارتهايي که او در نظام بانکي ايران انجام داده و وارد کرده است.
نگاهی به بازار آی تی کشور در گفتگو با عضو هیئت مدیره اتحادیه رایانه تهران
از همین حالا باید به فکر شرایط پساتحریم بود، چراکه پس از برداشته شدن تحریمها به تدریج شرکتهای بزرگ به فکر حضور پیدا کردن در بازار ایران میافتند و ما بهعنوان اعضای این صنف باید به فکر راهها و ایدههای پس از برداشته شدن تحریمها باشیم.
گفتگو با حامد ساجدی، مدیرعامل شرکت «شناسا»:
لغو تحریمها به بالندگی استارتآپهای خلاق کمک میکند
با برداشته شدن تحریمها و بهرهبرداری از شرایط جدید با کاهش هزینههای دسترسی به برخی منابع، سرعت رشد و بالندگی استارتآپهای خلاق افزایش یافته و این امر به تلفیق یا جذب احتمالی در کسب و کارهای بینالمللی منجر میشود.
لزوم بهکارگیری دانش گسترده آی تی برای ارتقای کیفیت و بهرهوری
اطلاعات، ابزار مدیریت است و وظیفه آی تی است که این اطلاعات را بهسرعت و دقت و بدون محدودیت مکانی و زمانی به مدیران ارائه دهد تا در اولین فرصت، بهترین تصمیم را بگیرند.
نگاه دولت تدبیر و امید به بخش خصوصی حوزه آی تی انگیزهبخش فعالیت بیشتر است
سعادت با بیان اینکه دولت تدبیر و امید با مجموع کارهایی دوسال گذشته خود نشان داده که به شعارهای خو یش پایبند است و سعی میکند تا مردم را به آینده روشنی امید دهد درباره تعامل دولت و بخش خصوصی در صنعت فاوا نیز ابراز امیدواری کرد.
گفتگوی اختصاصی با مهندس عباس تمیزی، معاون طرح و برنامه شرکت توسن
ايـــزو ۲۰۰۰۰ گامـي براي مشتريمـداري و پيشبينيپذيـري
با دریافت گواهینامه ۲۰۰۰۰، خدماترسانی توسن به مشتریان رو به ارتقا میگذارد و سازمان به سمت چابکسازی و پیشبینیپذیری بیشتر سوق مییابد.
گفتگو با شهاب جوانمردی، مدیرعامل شرکت فناپ:
لزوم مشارکت در توسعه رشد فضای استارت آپی ایران
جوانمردی: فضای فعلی استارتآپی ایران خیلی گمراهکننده ولی آنقدر ارزشمند است و آینده خوبی خواهد داشت که نه باید آن را ساکت و خاموش کرد و نه باید آن را تقبیح و به آن انتقاد کرد و هرکسی باید هر کمکی که میتواند انجام بدهد.
گفتگوی اختصاصی با مهندس حسین سرکانی:
انسجام حوزه آی تی منوط به مشـــارکت بالا در نظــام صنفــــی است
انسجام در حوزه آی تی با وجود سرعت پیشرفت در آیتی و در اقتصاد کشور، کار گروهی و مشارکت بالا را در نظام صنفی میطلبد که چنین فرهنگی در این بخش چندان رایج نبوده است.
نشستی با رؤسای سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور و آسیب شناسی یک سازمان مردم نهاد:
دولــت بــه سازمــان مردم نهاد اعتقاد ندارد
یکی از مهمترین مشکلات سازمان نظام صنفی رایانهای سازمان این است که تاکنون توفیق چندانی در متقاعد کردن دولتمردان برای درک اهمیت صنعت آی تی در کشور نداشته است.
گفتگوی اختصاصی با مهندس علی حکیم جوادی:
همواره مدافع سازمان نظام صنفی رایانهای بودم
حکیم جوادی: همواره معتقد بودم که سازمان نظام صنفي داراي ظرفيتهاي مناسبي است و با قرار گرفتن در کنار سازمان فناوري اطلاعات ميتوانستیم گامهاي بلندي براي رسيدن به اهدافمان برداريم.
گفتگوی اختصاصی با دکتر هومن تصدیقی:
علل فقدان برنامهریزی استراتژیک در سازمان نظام صنفی رایانهای
بهتر است پیش از ترسیم چشم انداز به برنامهریزی استراتژیک، مرور شرح وظایف و ... توجه شود.
گفتگو با امید ترابی، قائم مقام شرکت توسن و مدیرعامل شرکت IDCORP مالزی:
حضور موفق در بازار جهانی نرم افزار در سایه همگام سازی محصولات با استانداردها
برای ورود به بازار خارجی رعایت مسائل کیفی و استانداردها یک الزام و محرک است که قطعاً باعث بالا رفتن کیفیت و رشد میشود.
گفتگو با مهندس منصوری، مدیرعامل شرکت سامانههای مقیاس بزرگ توسن:
رشد فزاینده تکنولوژی مدل کسب و کار بانکی را تغییر میدهد
بانکداری کشور در مسیر مشتریمحوری نیاز به بستر حقوقی مناسب برای استفاده از فضای باز اطلاعاتی موجود در شبکههای اجتماعی و تطبیق با تکنولوژیهای نوین جهانی دارد.
گفتگوی اختصاصی با مهندس محمد گرکانی نژاد:
هیچکدام از تشکلهای مردمنهاد و از جمله نظام صنفی رایانهای کشور نتوانستند در یک اتحاد یا جنگ استراتژیک بر دیگران غلبه کنند و هیچکدام از تشکلها نتوانستد آن سی مرغ را در کنار یکدیگر به سیمرغ تبدیل کنند.
گفتگوی اختصاصی با رئیس سازمان پدافند غیرعامل- قسمت دوم
بررسی وضعیت امنیت سایبری کشور و چگونگی بازنگری سند پدافند سایبری
سردار جلالی: یکی از گامهای اساسی که برداشتیم، شناسایی اقلام اساسی فضای سایبر یا پدافند سایبری است و گام بعد، سیاستگذاری، برنامهریزی، هدایت و راهبری تولید داخل کشور آنها با رویکرد استفاده از شرکتهای دانش بنیان و بخش خصوصی است.
گفتگوی اختصاصی با رئیس سازمان پدافند غیرعامل- قسمت اول
سند پدافند سایبری را بازنگری کردهایم
سردار جلالی: ما در سندمان به این نتیجه رسیدیم که نیازمند یک صنعت پدافند سایبری بومی هستیم و این هم بحثهای مختلفی اعم از اینکه چگونه و توسط چه کسانی و مسایلی از این دست را شامل میشد.
بررسی آموزش فناوری اطلاعات در اقتصاد فردا:
لزوم توجه به کیفیت دورههای تخصصی آموزش کوتاهمدت آی تی
دورههای تخصصی آموزش کوتاهمدت در ایجاد اشتغال و ارتقای دانش آی تی جامعه نقش عمدهای ایفا میکند.