در یکسالگی ابلاغ بخشنامه مرتبط با الزام استفاده همه سازمانهای دولتی از پادویش مجدداً به سراغ صاحبنظران این حوزه رفتیم تا تأثیر این بخشنامه را بر وضعیت امنیت فناوری اطلاعات کشور جویا شویم.
اگر حوادث ونزوئلا را کنار ادعاهای مطرح شده در مستند Zero-day بگذاریم لحظهای درنگ جایز نخواهدبود و همین امروز باید اقدام عملی در امنسازی زیرساختهای صنعتی را در دستور کار قرار دهیم که فردا خیلی دیر خواهدبود.
روزبه نوروزی، مشاور ارشد طراحی و پیادهسازی SOC و معمار امنیت سیستمهای اطلاعاتی، در یادداشتی موجسواری رانتی برخی از SIEM های بومی در بازار و سکوت نهادهای نظارتی را موجب در خطر قرار گرفتن امنیت سازمانها و کشور میداند.
حمزهلو: در اعلام چنین بخشنامههایی که آحاد مردم با آن درگیر هستند باید با درایت بیشتر در صدور و شفافیت بالاتر در اجرا و مسئولیتپذیری زیادتری در رفع مشکلات آن اقدام شود.
به گفته مدیرعامل پارس آوان رایان در تصمیمگیریهایی مانند تکنرخی شدن نرخ ارز بهتر است که نظر کارشناسان و فعالان صنف نیز گرفتهشود تا اجرای چنین مصوباتی به ناامیدی و تردید کارآفرینان منجر نشود.
این یادداشت بهدنبال پاسخ به این پرسش است که آیا روالهای استفاده فعلی و ابزارهای موجود در SIEM های رایج میتواند سازمانها را در برابر حوادثی مانند حملات سایبری شامگاه هفدهم فروردینماه مصون کند.
بالاخره فهرست نهایی نامزدهای انتخابات هیات مدیره و بازرس سازمان نظام صنفی رایانهای بسته شد تا بار دیگر جمعی امیدوار برای رسیدن به خواستههای مشروع و صنفی خود چه به عنوان کاندید و چه به عنوان رایدهنده در این رویداد قصد حضور داشتهباشند.
نگارنده این سطور در طی هفت سال گذشته که سرمقالههای کتاب سال امنیت را نوشتهاست، تلاش کرده هر بار به نکتهای و دغدغهای اشاره کند، با امید به آنکه طرح موضوع بتواند راهی را برای رسیدن به مقصود هموار کند.
با وجود انجام اقدامات متعدد امنیتی برای ایمنسازی سامانه انتخاباتی و پایگاه داده رأیدهندگان هنوز این نگرانی در بین مقامات آمریکایی به قوت خود باقی است.
تولید داده در جهان رو به افزایش است اما این با رشد اقتصادی دیتاسنترها توازن ندارد و در ایران نیز شکاف ناشی از نبود اطمینان درباره توانمندی مراکز داده احساس میشود.
مدیران سازمان تنظیمات مقررات درباره ارزیابی تجهیزات دارای انواع و اقسام استانداردهای بینالمللی دلایلی مطرح میکنند که دغدغه واردکنندگان هم در آن موارد کمتر از آنها نیست.
شبکههای اجتماعی مانند توییتر و فیسبوک همچنان در فیلتر به سر میبرند و بهگفته وزیر ارتباطات رایزنیها بر سر این جریان با کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ادامه دارد.
ارائه تماس صوتی تلگرام برای برخی کشورها و موانعی که درصورت متضرر شدن اپراتورها برای گشودن راه این سرویس به ایران وجود دارد، اما و اگرهایی را درباره راهاندازی این سرویس تلگرام در کشور به همراه آورد.
قطعا جای خوشحالی است که توان متخصصان داخلی به حدی است که توانایی عرضه نرمافزاری را دارند که سالهاست متخصصان مختلف در شرکتهای گوناگون در حال توسعه آن هستند، اما سؤالات متعددی در این بین بهوجود میآید.