چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 15 May 2024
جالب است ۰
محصولات لول‌وان چند سالی است که جای خود را حسابی در بازار محصولات شبکه ایران باز کرده است و خوشنامی را مدیون کیفیت محصولات خود و خدمات پس از فروش مناسب شرکت پرشیا سیستم نماینده انحصاری این محصولات است. پرشیا سیستم از سال گذشته فعالیت وسیعی را در حوزه تجهیزات امنیت فیزیکی با واردات محصولات IP Camera آغاز کرده است. به این مناسبت با حسن اسدی مدیرعامل شرکت پرشیا سیستم گفت‌وگو کرده‌ایم که می‌خوانید.
تاریخچه شرکت پرشیا سیستم را بفرمایید؟
شرکت پرشیا سیستم در سال ۸۴ تشکیل شد. پیش از این فعالیت‌های این شرکت، در شرکت تیوا افزار انجام می‌شد. در واقع تیوا افزار هم در حوزه ماشین‌های اداری و هم در زمینه شبکه فعال بود. در سال ۸۴ تصمیم گرفته شد فعالیت‌های شبکه این شرکت در یک شرکت مستقل انجام شود.
 
از این رو پرشیا سیستم از دل تیوا افزار بیرون آمد. به این ترتیب بود که کار خود را در این شرکت و با نمایندگی انحصاری محصولات لول‌وان (level۱) به صورت نمایندگی انحصاری آغاز کردیم. در این مدت هم فقط روی همین کالا متمرکز بوده‌ایم به تدریج سبد محصولات خود از این برند را تکمیل کرده‌ایم.

چرا این برند را انتخاب کرده‌اید؟
چون لول‌وان درست است که در تایوان تولید می‌شود اما یک برند اروپایی است و متعلق به یک شرکت آلمانی است. محصولات این برند در سطح استانداردهای اروپا تولید می‌شود و کیفیت آن در مقایسه برندهای دیگر تایوانی و چینی کیفیت بهتری دارد. ما آن قدر به کیفیت این کالا اطمینان داریم که خودمان در ایران ۵ سال گارانتی تعویض ارایه می‌دهیم. 

خود شرکت مادر هم روز اول به ما اعلام کرد که کالاهایش حداکثر یک درصد خرابی دارد و ما هم در عمل دیدیم واقعا این طوری است. ما خیلی برندهای دیگر را پیش از این در تیوا افزار کار کردیم، ولی هیچ کدام خرابی آن به این اندازه نبوده است. 

البته محصولات این برند هم مانند همه محصولات بازار ضعف‌های مختلفی دارد، اما با اطمینان می‌گویم این ضعف‌ها خیلی کم‌تر از بقیه است و هم ما به عنوان نماینده و هم مشتریان
از کیفیت محصولات این برند کاملا راضی هستند.

بحث تحریم با توجه به ماهیت اروپایی و آلمانی این محصول، خللی در کار وارد نکرده است؟
نه، این شرکت در ۲۵ منطقه دفتر دارد. ما در حوزه خاورمیانه هستیم و بنابراین می‌توانیم از دفتر دوبی لول‌وان، محصولات مورد نیاز را دریافت کنیم. در واقع ما زیر نظر دفتر خاورمیانه فعالیت می‌کنیم.

چه طیفی از محصولات را پوشش می‌دهد؟
مجموعه محصولات Active شبکه که در شرکت لول‌وان طراحي و توليد مي‌شود، طيف وسيعي را شامل مي‌شوند. طيفي شامل تجهيزات شبکه‌هاي بي سيم، روترهاي باند پهن و ADSL ، انواع سویيچ، انواع Media Converter ، Printer Server ، تجهيزات VOIP، تجهيزات NAS ، انواع KVM و تجهيزات انتقال تصوير از قبيل IP Camera و Video Server. 

همچنین این شرکت در کنار تجهيزات Active شبکه که مورد نياز سازمان ها هستند، تعدادي تجهيزات فرعي شبکه را نيز ارایه مي‌کند که عبارتنداز: Projector Server، انواع کارت‌هاي شبکه ( مسي – نوري )، KVM Extender ، Home Plug Power Line (اتصال به شبکه ازطريق نيروي برق) POE LAN (انتقال نيرو ازطريق کابل شبکه) و انواع Adapter Ethernet براي نوت‌بوک‌ها. 

همچنين تجهيزات Passive شبکه با مارک Equip نيز توسط اين شركت توليد مي‌‌شودو شامل اين موارد است: انواع کابل وPatch Cord براساس استانداردهاي Cat ۵e و Cat ۶، انواع کابل وPatch Cord فيبرنوري، انواع Patch Panel و پريز ديواري واتصالات مسي، انواع تجهيزات و راه حل‌هاي KVM ساده وحرفه‌اي، انواع VGA Splitter و انواع تجهيزات FireWire ،SATA، USB۲.۰. 

نکته‌ای که در مورد محصولات این شرکت قابل توجه است این است که برخلاف بسیاری از شرکت‌های دیگر که فقط بر روی تولید یک کالا تمرکز می‌کنند، طیف وسیعی از نیازهای مشتریان را پاسخ می‌دهد.

از کدام محصولات در بازار ایران استقبال بهتری شده است؟
سوییچ‌ها و KVMها و ADSLها.

توضیح بیش‌تری در مورد فعالیت‌های شرکت در بخش حفاظت فیزیکی بفرمایید؟
رنج وسیعی از دوربین‌های IP در سبد محصولات شرکت لول‌وان وجود دارد. ما از نیمه دوم سال گذشته به طور جدی روی این
محصولات تمرکز کردیم و یک بخش مستقلی را به این محصولات در شرکت اختصاص داده‌ایم. امسال هم با تمرکز بیشتری روی این بخش کار خواهیم کرد. خود لول‌وان هم روی کالای دوربین در حال برنامه‌ریزی وسیع‌تری است به طور مستمر این محصولا را از نظر نیازهای بازار کامل‌تر می‌کند.

مشتریان شما کدام دسته هستند؟
بیش‌تر کارخانه‌ها و دفاترشان هستند تا بتوانند از راه دور روی کارخانه نظارت داشته باشند.

خدمات پس از فروش شرکت پرشیا به چه ترتیب است؟
با توجه به این که گارانتی تعویض ارایه می‌کنیم، ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت کالا را تست کرده و اگر مشکلی داشته باشد آن را تعویض می‌کنیم.

در تمام کشور این سرویس برقرار است؟
بله ما در تمام کشور فروش و خدمات پس از فروش ارایه می‌کنیم. برخی جاها خود نماینده کالا را تعویض می‌کند و از ما سرویس می‌گیرد و در برخی مناطق هم ظرف ۲۴ ساعت کالای معیوب را به دست ما رسانده و ما هم بلافاصله کالای سالم را جایگزین کرده و می‌فرستیم. در واقع آن قدر خرابی نداشتیم که بخواهیم روی این موارد دردسر داشته باشیم. واقعا خرابی محصولات لول‌وان تا الان زیر یک درصد بوده است.

مهمترین مشکلات حوزه کاری شما چیست؟؟
در حوزه مودم‌های ADSL. بازار بدی شده است. محصولاتی با قیمت‌های پایین و با کیفیت کم ارایه می‌شود. چند چیپ‌ست ویژه مودم‌های ADSL بیش‌تر تولید نمی‌شود. 

روی کالاهای ارزان بازار ما هم ارزان‌ترین چیپست‌هایی که در چین تولید می‌شود را روی این کالا می‌گذارند و خرابی زیادی هم این چیپ‌ست‌ها دارند. ما سعی کردیم ADSL را به صورت وسیع در بازار توزیع کنیم اما با چیپ‌ست با کیفیت و خدمات پس از فروش مناسب. مشکلات زیادی هم در گمرک وجود دارد که خیلی از مواقع همین مشکلات سبب می‌شودبرخی سراغ قاچاق کالا بروند. 

خیلی از جنس‌ها در گمرک چون اطلاعاتی راجع به آن ندارند با کالاهای بی‌ربطی مقایسه می‌شوند. مثلا در مورد Access Point آن را در قالب محصولات رادیویی می‌بردند و بنابراین نتیجه می‌گرفتند که در داخل تولید می‌شود و تعرفه‌اش
بالا می‌رفت. 

یا مثلا چندین سال پیش یک شرکتی مودم معمولی آنالوگ تولید می‌کرده است اکنون می‌گویند مودم‌های ADSL هم باید در قالب این تعرفه‌ها برود. البته اخیرا این موضوع حل شده است اما روی قیمت‌ها مشکل داریم. آنها می‌خواهند تعرفه را بر اساس قیمت بازار داخل محاسبه کنند درحالی که قیمت در بازار بسیار پر نوسان است. 

در ضمن مثلا مودم ADSL را شرکت‌های PAP‌، ۳۵ هزار تومان می‌فروشند اما همین مودم را بین ۱۰ تا ۲۰ هزار تومان از شرکت خارجی خریداری می‌شود. گمرک می‌خواهد بر اساس قیمت بازار میزان حق گمرکی را محاسبه کند.

راه حل این ارزش گذاری چیست؟
باید یک سری ارزش‌های ثابت بر اساس واقعیت از طرف شرکت‌ها اعلام شود. مثلا ما از خود شرکت لول‌وان فهرست قیمت‌ها را گرفته‌ایم و آن را به تایید وزارت بازرگانی آنها رساندیم و امیدواریم گمرک آن را قبول کند.

سازمان نظام صنفی می‌تواند مرجع قیمت‌گذرای باشد؟
می‌تواند باشد اما هنوز کاری نکرده است. روی این قضیه باید خیلی بیش‌تر کار کند و کاری نکرده است. به نظر من الان شرکت‌هایی که نماینده انحصاری هستند بیش‌تر از همه ضرر می‌کنند. 

چون باید کالاهای‌شان را با مدت‌زمان طولانی با قیمت پایین ارایه دهند. در حالی که شرکتی که نماینده انحصاری نیست ممکن است کالا را قاچاق بیاورد، دردسر گمرکی ندارد، هیچ آدم متخصصی هم در شرکتش برای ارایه خدمات ندارد. این موارد در بازار باید درست شود. شرکت‌هایی که وارد کننده هستند باید حمایت شوند تا بازار هم به یک ثبات برسد.

استراتژی شما در زمینه ورود به حوزه دوربین‌های امنیتی چه بوده است؟
توزیع گسترده در بازار و سمینارهای مختلف برای اطلاع‌رسانی گسترده. بیش‌تر سعی کرده‌ایم مشتریان را نسبت به ویژگی‌های محصولات لول‌وان و خدمات پس از فروش مناسبی که ارایه می‌دهیم آگاه کنیم.


برنامه شرکت در سال جاری چیست؟
بیش‌تر تمرکز ما امسال روی بحث امنیت فیزیکی و دوربین‌های امنیتی شرکت لول‌وان است. در نیمه دوم سال هم بیش‌تر روی Passive کار می‌کنیم.
کد مطلب : 61
https://aftana.ir/vdcc8.qe22bqsaal.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی