شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 4 May 2024
جالب است ۰
هک یک پدیده جهانی است و آثاری که هکرها به سیستم‌های کامپیوتری و امنیتی می‌زنند خواه ناخواه تمامی سیستم‌های کامپیوتری در سراسر جهان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و در این میان حضور زنان در دنیای هکرها موضوعی جالب توجه است.
منبع : روزنامه دنیای اقتصاد

هک یک پدیده جهانی است و آثاری که هکرها به سیستم‌های کامپیوتری و امنیتی می‌زنند خواه ناخواه تمامی سیستم‌های کامپیوتری در سراسر جهان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و در این میان حضور زنان در دنیای هکرها موضوعی جالب توجه است.

هک فرآیندی است که با پیدا کردن یک ضعف امنیتی در سیستم کامپیوتری هکرها بهترین بهره را از آن می‌برند. اگرچه طی سال‌های گذشته هک یک سرگرمی، تنها برای دنیای مردان به حساب می‌آمد اما اکنون بررسی‌های مختلف نشان می‌دهد که زنان نیز در این دنیا فعالیت‌های زیادی انجام داده‌اند. فعالیت‌هایی که یا در رده فعالیت‌های خرابکارانه جای می‌گیرد یا در رده اطلاع‌رسانی برای ضعف‌های امنیتی سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف. 

در این گزارش  ۱۰ هکر برتر زن در دنیا را معرفی به شما معرفی می‌کنیم:

1- ژیائو تیان، هکر چینی یکی از برترین هکرهای زن دنیا است. او هوش خود در این زمینه را در ۱۹سالگی و زمانی که رهبری یک گروه هکری زنان با نام «تیم امنیتی دختران چین» را برعهده داشت، نشان داد. این گروه بزرگ‌ترین گروه هکرهای زن با ۲۲۰۰ عضو است. این گروه هکری تاکنون اقدامات خرابکارانه زیادی علیه موتور جست‌وجوی گوگل انجام داده‌اند. برای مثال در یک بازه زمانی آن‌قدر شدت این حملات زیاد و مکرر بوده که گوگل ارائه بخشی از سرویس‌های خود را در چین متوقف کرد.

 ۲- یونگ کراکر یک مربی است که به دانش‌آموزان خود اصول اولیه هک را آموزش می‌دهد. یونگ که در شانگهای چین متولد شده است به دانش‌آموزان خود مهارت‌هایی مانند تغییر آدرس اینترنتی افراد، تغییر رمز عبور و... را آموزش می‌دهد. او مقالات مختلفی نیز در خصوص هک منتشر کرده است. وی نام «Cracker» را برای نام‌خانوادگی خود انتخاب کرده است چرا که او می‌تواند نرم‌افزارهای زیادی را در زمان کوتاهی CRACK کند. او منبع اصلی درآمد خود را از طریق آموزش هک به افراد مختلف به دست می‌آورد. 

۳- جود میلهون یک آمریکایی متولد هند است. او در سال ۱۹۶۷ کار خود را به‌عنوان یک برنامه‌نویس کامپیوتر شروع کرد و فعالیت‌هایش باعث توسعه اولیه اینترنت شد سپس از حوزه فعالیت خود فاصله گرفت و به انجام فعالیت‌های هکری روی آورد. در نهایت نیز گروه هکری Cypherpunks را تشکیل داد. او که در سال ۲۰۰۳ از دنیا رفت، بیشتر دوران زندگی خود را صرف مبارزه با گروهی کرد که معتقد بودند فعالیت‌ هکرها تنها یک عمل مجرمانه است. او به نوشتن کتاب‌های زیادی در خصوص هک و برنامه‌های کامپیوتری کمک کرده و  به باور وی هک کردن یکی از هوشمندانه‌‌ترین راه‌های دور زدن محدودیت‌های ایجاد شده توسط دولت روی شبکه اینترنتی و اطلاعات شخصی کاربران است. 

۴- جوونا روتکوفسکا نیز با انجام فعالیت‌های هکری خود ثابت کرده که تمام هکر‌ها بد نیستند. او را بیشتر به خاطر نشان دادن حفره امنیتی در ویندوز ویستا در کنفرانس DefCon ،معتبرترین کنفرانس در زمینه هک، سال ۲۰۰۶ می‌شناسند. او در این کنفرانس و در برابر چشم حاضران نشان داد که تنها با چند روش ساده و با وجود نرم‌افزار امنیتی روی ویندوز ویستا می‌توان آن را هک کرد. اگر چه همه او را به‌عنوان یک هکر می‌شناسند اما او خود را به‌عنوان «مسوول امنیتی سیستم‌عامل» توصیف می‌کند. جوونا یک شهروند لهستانی است که در سخنرانی‌ها و سمینارهای مختلف مربوط به هک و مسائل امنیتی شرکت می‌کند همچنین او در حال حاضر با شرکت‌های بزرگ امنیتی همکاری می‌کند. 

۵- راون آلدر یکی از ماهرترین و باهوش‌ترین هکرهای دنیا است. او اولین زنی است که به‌عنوان سخنران در کنفرانس DefCon سخنرانی کرده است . هنگامی که از او در مورد زن بودن و هک سوال می‌شود وی می‌گوید که او را باید به خاطر کاری که در این زمینه انجام می‌دهد، بشناسند نه به خاطر جنسیت‌اش. در حال حاضر او در زمینه امنیت فعالیت می‌کند. در واقع او برای شرکت‌های دولتی و خصوصی زیادی کار و از اطلاعات حساس آن‌ها محافظت می‌کند و همچنین مشاور ارشد امنیتی چندین شرکت است.

۶- آدینا کوک این‌گونه وارد دنیای هک شد که یکی از دوستان او عکس خصوصی‌اش را در اینترنت منتشر کرد. وقتی او متوجه این موضوع شد، تنها کاری که انجام داد هک کردن سایت منتشر‌کننده عکس‌هایش بود و بعد نیز این عکس‌ها را از روی سایت پاک کرد. در حال حاضر او به افراد دیگری که عکس‌هایشان بدون اطلاع و به‌صورت غیرمجاز در اینترنت منتشر می‌شود، خدمات آموزشی ارائه می‌کند. 

۷- ناتاشا گریگوری یکی از پیشگامان در بین زنان هکر به حساب می‌آید. او کار حرفه‌ای خود را به‌عنوان یک هکر  از سال ۱۹۸۰ شروع کرده اما شهرت او به مخالفت‌ها و اعتراض‌هایش علیه سوءاستفاده از کودکان بازمی‌گردد و یک وب‌سایت بسیار مشهور و جهانی  نیز در این زمینه دارد. فعالیت‌هایی که او انجام داد توانست یک سبک هکری خاصی را در دنیای هکرهای زن به وجود بیاورد. او در نوامبر سال ۲۰۰۵ بر اثر یک بیماری درگذشت.

۸- گیگابایت یا کیم ون‌واک بلژیکی، خالق ویروس‌های خطرناکی مانند Coconut-A، Sahay-A، Sharp-A و... است. این ویروس‌ها برای نفوذ به کامپیوترهای حساس و استخراج اطلاعات مهم آن‌ها نوشته شده بودند. در نهایت نیز این ویروس‌ها اطلاعات سرقت شده را نابود می‌کردند. به‌تازگی او به خاطر انجام کارهای خطرناک سایبری در بروکسل دستگیر شد، هرچند در حال حاضر و به قید وثیقه آزاد است. او متهم به سرقت و از بین بردن اطلاعات خصوصی زیادی شده و هم‌اکنون او برای این اتهامات باید سه سال زندان را تحمل و نزدیک به یک میلیون یورو نیز جریمه پرداخت کند.

۹- آنا چاپمن یکی از زنان هکر روسی است. او فعالیت‌های غیرقانونی گوناگونی را در مقام یک هکر انجام داده است. او که در آمریکا اقامت داشته در نهایت در سال ۲۰۱۰ به انجام فعالیت‌های غیرقانونی سایبری علیه دولت فدرال آمریکا متهم شد همچنین یکی دیگر از اتهامات او جاسوسی برای گروه KGB در آمریکا بود. در نهایت نیز در دادگاه مجرم شناخته شد و شهروندی خود را در آمریکا  از دست داد و به کشورش روسیه برگردانده شد. بعد از بازگشت به روسیه او به‌عنوان عضوی از حزب جوانان گارد اتحادیه روسیه (یک حزب سیاسی در روسیه) منصوب شد. براساس گزارش‌های مختلف او در حال حاضر مشغول آموزش فناوری اطلاعات به مردم کشورش است.

۱۰- کریستینا سواچینسکای یک اسم متداول در دنیای هکر‌ها است. او یک شهروند روسی است که به‌عنوان ممتاز‌ترین دانشجوی دانشگاه نیویورک نیز شناخته می‌شود اما متاسفانه او در یک مسیر اشتباه قدم برداشت. او کار خود را با برداشت میلیون‌ها دلار از حساب‌های مختلف بانکی شروع کرد. به دنبال این سرقت‌ها او چند سال بعد و به کمک ۹ هکر دیگر، با ساخت حساب‌های کاربری جعلی در بانک‌های آمریکا توانست بیش از سه میلیون دلار از حساب‌های بانکی افراد مختلف را سرقت کند. سرانجام او در نوامبر سال ۲۰۱۰ به خاطر انجام فعالیت‌های خرابکارانه توسط پلیس دستگیر شد. کریسیتنا می‌توانست به خاطر این جرم‌ها به ۴۰ سال زندان محکوم شود. 

کد مطلب : 8952
https://aftana.ir/vdcf.tdciw6d10giaw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی