جهانگرد: کار شبکه بانکی و سرویسهای بانکداری الکترونیکی همانند چرخ نظام دولت الکترونیکی در کشور است و اگر امکانات پرداخت الکترونیکی فراهم نبود، نمیتوانستیم همین مقدار پیشرفت را هم در این زمینه داشته باشیم.
به عقیده رئیس سازمان نصر تهران، اکثر فعالان استارتآپی ایرانی تنها به فکر مطرح شدن و بعد فروش شرکتشان به یک شرکت بزرگ یا سرمایهداران هستند و استارتاپ در کشور ما یک مدیریت درست و منطقی میخواهد.
دکتر قاسم زاده: اکنون که موج کارآفرینی تکنولوژی به ایران رسیده است ما باید از کمک ایرانیهای خارج از کشور برای آشنا شدن با بهترین روشهای پیشرفت در کسب و کارهای نوپا استفاده کنیم.
از آنجایی که رشد استارتآپها در انزوا بسیار سخت و کند صورت میگیرد وجود استارتآپ گرایند فضای تبادل دانش و تجربه میان کارآفرینان را افزایش داده و به ارتقای آنها کمک میکند.
محمدجواد شکوریمقدم، موسس و مدیرعامل سایت آپارات که در دوران دانشجویی برای گذران زندگی برنامهنویسی میکرده و پس از مدتی «کلوب» را با هدف داشتن شبکه اجتماعی فارسی راهاندازی کرد. به درخواست کاربران تصمیم به اضافه کردن سرویس ویدئو در کلوب گرفته اما بعدتر به این نتیجه میرسد که سرویس ویدئو میتواند مستقل عمل کند و این طور میشود که آپارات را به عنوان ...
رییس سازمان پدافند غیر عامل به سازمانها و نهادها توصیه کرد که برای مقابله با بدافزارهایی نظیر رجین باید هرچه سریعتر برای تولید یک سیستم عامل قوی ملی برنامهریزی شود.
محمد گرکانینژاد، هرچند در رسانهها بیشتر به عنوان یکی از دبیران سازمان نصر شناخته شده است، اما فعالان صنف او را به فعالیت در حوزه بانکداری الکترونیکی میشناسند. او که این اواخر، مشغول سر و سامان دادن شاپرک بود، اکنون با نظر وزیر صنعت، معدن و تجارت بر صندلی ریاست مرکز توسعه تجارت الکترونیکی تکیه زده است.
شرکت تازه نفس emt که پس از سال ها فعاليت در اروپا به تازگي به خاورميانه و ايران آمده است. حوزه امنيت، مجازي سازي و رايانش ابري سه گروه فعاليت اين شرکت را شامل مي شوند. عسل جعفر زاده، قائم مقام شرکت EMT در خاورميانه پاسخگوي سوالات ما بود.
آزاده داننده، یکی از مدیران زن حوزه فناوری اطلاعات است که با زمانی در حدود ۲۸ سال سابقه، بزرگترین مشکل رشد زنان در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات را نبود فرهنگ و وجود باورهای غلط میداند.
اختلالات اینترنت و كندی سرعت آن در حالی ادامه دارد كه مسوولین ارتباطات كشور همچنان این مشكل را نفی كرده،با این حال كاربران از این وضعیت به تنگ آمدهاند.
نوع نگاه دولت به توانمندیهای بخش خصوصی همواره از مسائلی بوده که انتقادهایی را در پی داشته است. از سویی دیگر بخش خصوصی سعی کرده است با ارائه توانمندیها، قابلیتها و امکانات خود در نوع نگاه و نگرش بخش دولتی تغییر ایجاد کند.
اگرچه چند سالی میشود که امنیت اطلاعات در نظر کاربران مهمتر و اساسیتر از گذشته جلوه کرده است اما شاید بتوان گفت بالا و پایینهای سال ۹۱ در این حوزه بیشتر از هر سالی نمود کرده است.
آنهایی که سر و کارشان با امنیت و ابزارهای امنیتی است، جور دیگری فضای مجازی را میبینند و امنیت برایشان رنگ و بوی دیگری دارد. برای این متخصصان امنیتی، حضور و ورود تبهکاران و بزهکاران سایبری بدترین اتفاقی است که میتواند در فضای سایبر بیفتد.
با ورود فناوری اطلاعات و ارتباطات به عرصه فعالیت های گوناگون و رشد استفاده آن در تمامی جنبه های مختلف زندگی بشر، تجارت الکترونیکی به عنوان یکی از پیامدهای عینی آن شناخته می شود.
در شرایطی که کشور با تهدیدهای متعددی در زمینه امنیت اطلاعات مواجه است، استفاده از ابزارها و فناوریهای نوین و تولید، نصب و راه اندازی محصولات بومی در حراست از فضای سایبری کشور نقش به سزایی خواهد داشت، و نقش دولت در گسترش این فناوریها بر کسی پوشیده نیست.
با توجه به حساسیتی که فضای سایبر در دنیای امروز یافته است و ارتباط مستقیم آن با مسئله امنیت کشورها لزوم حراست از مرزها و حفظ قلمرو در این حوزه نیز از اهمیت بالایی برخوردار شده است. همچنین ورود ویروسها و بد افزارها به زیر ساختهای حیاتی کشور میتواند خساراتی بیش ازجنگ های تن به تن بر کشور تحمیل کند. بنابراین لازم است با اعتماد به توان داخلی راهی مناسب ...