کلانداده میتواند با تمام محدودیتهای بانکی موجود در کشور، سرویس را برای بانکهای ایرانی به ارمغان بیاورد و نحوه تفکر و رویکرد به کسبوکار را عوض کند.
مسيح قائميان از کهنهکارهاي نظام بانکداري الکترونيکي است؛ نميگوييم بانکداري و با تأکيد روي بانکداري الکترونيکي در واقع اشاره ميکنيم به انبوه کارها و کارتهايي که او در نظام بانکي ايران انجام داده و وارد کرده است.
با برداشته شدن تحریمها و بهرهبرداری از شرایط جدید با کاهش هزینههای دسترسی به برخی منابع، سرعت رشد و بالندگی استارتآپهای خلاق افزایش یافته و این امر به تلفیق یا جذب احتمالی در کسب و کارهای بینالمللی منجر میشود.
اطلاعات، ابزار مدیریت است و وظیفه آی تی است که این اطلاعات را بهسرعت و دقت و بدون محدودیت مکانی و زمانی به مدیران ارائه دهد تا در اولین فرصت، بهترین تصمیم را بگیرند.
سعادت با بیان اینکه دولت تدبیر و امید با مجموع کارهایی دوسال گذشته خود نشان داده که به شعارهای خو یش پایبند است و سعی میکند تا مردم را به آینده روشنی امید دهد درباره تعامل دولت و بخش خصوصی در صنعت فاوا نیز ابراز امیدواری کرد.
جوانمردی: فضای فعلی استارتآپی ایران خیلی گمراهکننده ولی آنقدر ارزشمند است و آینده خوبی خواهد داشت که نه باید آن را ساکت و خاموش کرد و نه باید آن را تقبیح و به آن انتقاد کرد و هرکسی باید هر کمکی که میتواند انجام بدهد.
انسجام در حوزه آی تی با وجود سرعت پیشرفت در آیتی و در اقتصاد کشور، کار گروهی و مشارکت بالا را در نظام صنفی میطلبد که چنین فرهنگی در این بخش چندان رایج نبوده است.
یکی از مهمترین مشکلات سازمان نظام صنفی رایانهای سازمان این است که تاکنون توفیق چندانی در متقاعد کردن دولتمردان برای درک اهمیت صنعت آی تی در کشور نداشته است.
حکیم جوادی: همواره معتقد بودم که سازمان نظام صنفي داراي ظرفيتهاي مناسبي است و با قرار گرفتن در کنار سازمان فناوري اطلاعات ميتوانستیم گامهاي بلندي براي رسيدن به اهدافمان برداريم.
بانکداری کشور در مسیر مشتریمحوری نیاز به بستر حقوقی مناسب برای استفاده از فضای باز اطلاعاتی موجود در شبکههای اجتماعی و تطبیق با تکنولوژیهای نوین جهانی دارد.
هیچکدام از تشکلهای مردمنهاد و از جمله نظام صنفی رایانهای کشور نتوانستند در یک اتحاد یا جنگ استراتژیک بر دیگران غلبه کنند و هیچکدام از تشکلها نتوانستد آن سی مرغ را در کنار یکدیگر به سیمرغ تبدیل کنند.
سردار جلالی: یکی از گامهای اساسی که برداشتیم، شناسایی اقلام اساسی فضای سایبر یا پدافند سایبری است و گام بعد، سیاستگذاری، برنامهریزی، هدایت و راهبری تولید داخل کشور آنها با رویکرد استفاده از شرکتهای دانش بنیان و بخش خصوصی است.
سردار جلالی: ما در سندمان به این نتیجه رسیدیم که نیازمند یک صنعت پدافند سایبری بومی هستیم و این هم بحثهای مختلفی اعم از اینکه چگونه و توسط چه کسانی و مسایلی از این دست را شامل میشد.