جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 26 Apr 2024
جالب است ۰
برخی محققان به‌تازگی ادعا کرده‌اند که جنایتکاران سایبری در هر سال درآمدی بالغ‌ بر دومیلیون دلار کسب می‌کنند.
منبع : خبرگزاری ايسنا
برخی محققان به‌تازگی ادعا کرده‌اند که جنایتکاران سایبری در هر سال درآمدی بالغ‌ بر دومیلیون دلار کسب می‌کنند.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، مأمور ارائه امنیت و استاد ارشد جرم‌شناسی در دانشگاه Surrey انگلیس به تهیه گزارشی بر اساس مصاحبه‌های دست‌ اول با مجرمان محکوم‌شده سایبری، داده‌های مجریان قانون بین‌المللی، مؤسسات مالی و وب تاریک پرداخته‌است.

بر اساس این مطالعه، وب‌سایت Profit ادعا می‌کند که حتی هکرهای میان‌رده می‌توانند هر سال ۹۰۰ هزار دلار کسب کنند، یعنی بیش از دوبرابر حقوق رئیس‌جمهور ایالات‌متحده. انتظار می‌رود کسانی که در سطح ابتدایی با هکرهای کلاه‌سیاه تجارت می‌کنند، بیش از ۴۰ هزار دلار یعنی بیش از یک فارغ‌التحصیل دانشگاه انگلستان پول به‌دست بیاورند.

این تحقیق یکی از مشکلات صنعت IT در استخدام افراد با مهارت‌های مناسب را نشان می‌دهد که اقلیت قابل‌توجهی به‌طور بالقوه برای استخدام در طرف دیگر قانون آماده خواهندشد. این مسئله به‌ویژه در بخش دولتی و اجرای قوانین بریتانیا بسیار حاد است، جایی که سازمان‌ها نمی‌توانند حقوق رقابتی ارائه دهند.

طبق برآوردها حقوق و دستمزد برای یک مأمور آژانس ملی جرایم (NCA) در انگلیس فقط ۲۵هزار یورو است. حتی در انگلستان برنامه‌هایی برای کمک به نظارت بر جرایم اینترنتی از سوی داوطلبان تهیه‌ شده‌است.

مدیرعامل شرکت Bromium Gregory Webb در این مورد گفت: جرایم سایبری، یک کسب‌وکار سودآور، ولی در مقایسه با سایر انواع جرایم نسبتا کم است. جنایتکاران سایبری به‌ندرت گرفتار و محکوم می‌شوند، زیرا آنها عملاً نامریی هستند. جنایتکاران سایبری با درآمد حاصل از کسب‌وکار خود به هرکسی اجازه خرید نرم‌افزارهای مخرب بسته‌بندی‌شده یا تقاضای استخدام هکرها را می‌دهند.

همچنین در صنعت سایبر، سازمان‌های بازرگانی و انتظامی باید هماهنگ شوند تا کار هکرها را به اختلال بکشانند و جریان درآمدشان را قطع کنند. با تمرکز بر روش‌های جدید امنیت سایبری می‌توان به‌جای شناسایی هکرها از سامانه‌های خود محافظت کنیم؛ به گفته کارشناسان جرایم اینترنتی بسیار سخت‌تر می‌شود.

طبق گزارش‌های ارائه‌شده بیش از ۳۰ درصد افراد، دارایی‌های خود را در ابزارهای مشروع مالی و ۲۰ درصد در تجهیزات فناوری اطلاعات سرمایه‌گذاری می‌کنند.
کد مطلب : 13966
https://aftana.ir/vdcepo8z.jh8xpi9bbj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی