جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 26 Apr 2024
جالب است ۰
گزارش دیوان محاسبات آمریکا

نفوذپذیری سیستم‌های تسلیحاتی پنتاگون

بنابر گزارش دیوان محاسبات آمریکا، سلاح‎های پنتاگون به‌راحتی و با ابزارهای ابتدایی قابل هک هستند.
منبع : تابناک
بنابر گزارش دیوان محاسبات آمریکا، سلاح‎های پنتاگون به‌راحتی و با ابزارهای ابتدایی قابل هک هستند.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، دیوان محاسبات آمریکا، آژانسی که فارغ از جبهه‌گیری‌های سیاسی به درخواست کنگره این کشور به بررسی مسائل مختلف می‌پردازد در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرده‌است که سیستم‌های تسلیحاتی جدید آمریکا مانند جت F-35، سیستم‌های موشکی و دیگر ابزارآلات پیشرفته برای مقابله با حملات سایبری آماده نیستند و می‌توان آنها را به‌راحتی و به کمک ابزارهای ابتدایی هک کرد.

این آژانس از کشف آسیب‌پذیری‌هایی سایبری در تمام سیستم‌های تسلیحاتی در حال ساخت آمریکا خبر داده و می‌گوید این آسیب‌پذیری‌ها می‌توانند بسیاری از ماموریت‌های نظامی را به خطر بیندازند. گفته می‌شود یکی از مهم‌ترین آسیب‌پذیری‌ها، قابلیت‌های مبتنی بر نرم‌افزار در سیستم‌های موشکی و هواگردها هستند.

درست همان‌طور که اینترنت به بخش مهمی از زندگی روزانه ما تبدیل شده‌است، نقشی اساسی در سیستم‌های تسلیحاتی پنتاگون نیز ایفا می‌کند. به عنوان مثال کلاه‌خود خلبانان جت F-35 به تنهایی به چند دیتا فید پیچیده از چند سیستم خارجی متصل می‌شود. همین اتصال به اینترنت باعث ایجاد آسیب‌پذیری‌هایی در تسلیحات آمریکا شده و دیوان محاسبات می‌گوید پنتاگون در برطرف‌سازی این آسیب‌ها عملکردی بسیار فاجعه‌بار داشته‌است.

به عنوان مثال پنتاگون حتی به خود زحمت نداده‌است که گذرواژه پیش‌فرض چندین سیستم تسلیحاتی را که از نرم‌افزارهای متن‌باز یا تجاری استفاده می‌کنند، تغییر دهد؛ در واقع چگونگی استفاده آنها از تازه‌ترین فناوری‌های نظامی جهان، تفاوتی با چگونگی استفاده یک شخص تنبل از روتر خانگی‌اش ندارد. در بخشی دیگر از گزارش دیوان محاسبات آمده‌است که حتی با تست‌های خود پنتاگون هم می‌توان دریافت که هک این سیستم‌ها تا چه حد آسان است.

این آژانس می‌گوید که از سهولت هک سیستم‌های پنتاگون کاملاً متعجب شده‌است. «در یک مورد، تیمی دو نفره تنها ظرف یک ساعت قادر به دسترسی ابتدایی به یک سیستم تسلیحاتی بودند و بعد از یک روز، کنترل کامل سیستمی که در حال تست بود به دست گرفته‌شد». در تست‌های دیگر امکان به دست گرفتن ترمینال یک اپراتور، نمایش پیغام‌های پاپ‌آپ برای اپراتورها و همچنین کپی یا حذف کردن اطلاعات نیز وجود داشت؛ حتی یکی از تیم‌ها موفق به دانلود ۱۰۰ گیگابایت اطلاعات محرمانه شد.
کد مطلب : 14600
https://aftana.ir/vdcawin6.49nyw15kk4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی