شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 27 Apr 2024
جالب است ۰
توییتر صدها حساب کاربری حامی عربستان سعودی در ماجرای ناپدید شدن خبرنگار جمال خاشقچی را که به‌صورت شبکه‌ای فعال بودند، مسدود کرد.
منبع : سایبربان
توییتر صدها حساب کاربری حامی عربستان سعودی در ماجرای ناپدید شدن خبرنگار جمال خاشقچی را که به‌صورت شبکه‌ای فعال بودند، مسدود کرد.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، توییتر فعالیت صدها حساب کاربری را که در ماجرای ناپدید شدن خبرنگار جمال خاشقچی به‌صورت شبکه‌ای به حمایت از عربستان سعودی می‌پرداختند متوقف کرد.

کارشناسان می‌گویند که بات‌ها از راه‌هایی استفاده کردند تا زیر رادار حرکت کنند و توسط توییتر شناسایی نشوند.

مقام‌های ترکیه‌ مدعی شده‌اند که آقای خاشقچی به دستور ولیعهد عربستان، محمد بن سلمان، توسط مأموران سعودی داخل کنسولگری عربستان در استانبول کشته شده‌است. عربستان سعودی این موضوع را رد کرده و بات‌نت‌ها نیز در سطح توییتر این دیدگاه را تقویت می‌کردند. حالا توییتر توسط NBC News اعلام کرده‌است که فعالیت این بات‌ها را به همراه تعداد دیگری از حساب‌های متعلق به دولت سعودی متوقف کرده است؛ اما از اینکه چه کسی پشت این حساب‌ها بوده‌است صحبتی نکرده‌است.

این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که توییتر از ماه فوریه، سخت‌گیری بر روی محتواهایی از این‌ دست را اعمال کرده‌است. کمپانی، قوانین پلتفرم خود را تغییر داد تا از پست شدن توییت‌های یکسان و یا با شباهت بالا توسط حساب‌های چندگانه و مهاجمان و یا مقادیر بالا توییت‌هایی مجدد خودکار، ممانعت کند، بنابراین این بات‌نت‌های طرفدار عربستان سعودی باید از روش پیشرفته‌تری برای دور زدن فیلترهای توییتر استفاده کرده‌‌باشند.

این بات‌نت‌ها که توسط جاش راسل شناسایی شدند، متودهای پیشرفته‌ای را برای گسترش پیام خود شامل می‌شوند. به طور نمونه یکی از آن‌ها تشکیل هشتگ‌ها و تلاش برای مطرح شدن آن‌ها در موضوعات توییتر می‌باشد. گزارش، دو هشتگ عربی را شناسایی کرد که به‌سختی می‌توان آنها را به «ما_همه_به_محمد_بن_سلمان_اعتماد_داریم» و «دشمنان_ملت_را_دنبال_نکنید» ترجمه کرد.

همچنین معلوم شد که حساب‌های بات‌نت امسال ساخته‌نشده‌اند. بسیاری از آنها در یک مقطع زمانی کوتاه در نوامبر ۲۰۱۷ ساخته‌شده‌اند و تاریخ بقیه آنها به سال ۲۰۱۲ و یا حتی ۲۰۱۱ برمی‌گردد. از دیدگاه متخصصان IT، این مسئله که بات‌ها در این مدت طولانی بر روی پلتفرم بوده‌اند بسیار تعجب‌آور است.
کد مطلب : 14630
https://aftana.ir/vdcdz90f.yt0os6a22y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی