جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 26 Apr 2024
جالب است ۰
رئیس مرکز تحقیقات پلیس امنیت مطرح کرد

شناسایی فرصت ها و تهدید های تلفن همراه در جامعه ضروری است

رئیس مرکز تحقیقات پلیس امنیت، گفت: بروز ناهنجاری‌های مرتبط با موبایل در سال‌های گذشته نشان می‌دهد که استفاده از تلفن همراه نیازمند فرهنگ است و باید تهدیدها و آسیب‌های فضای تلفن همراه شناسایی شود.

 رئیس مرکز تحقیقات پلیس امنیت، گفت: بروز ناهنجاری‌های مرتبط با موبایل در سال‌های گذشته نشان می‌دهد که استفاده از تلفن همراه نیازمند فرهنگ است و باید تهدیدها و آسیب‌های فضای تلفن همراه شناسایی شود. 

به گزارش افتانا به نقل از  خبرگزاری فارس مجید فقیه در همایش شهروند الکترونیک و تلفن همراه اظهار داشت: استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات ابزاری برای مهندسی و معماری مجدد دولت و کارآمد کردن دولت است.
رئیس مرکز تحقیقات پلیس امنیت افزود: استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در حکومت‌داری باعث پایدار شدن دولت در جامعه می‌شود.
وی تاکید کرد: فناوری‌های اطلاعاتی، ابزاری برای متحول کردن دولت و حکومت‌داری است.
رئیس مرکز تحقیقات پلیس امنیت تلفن همراه را یکی از محبوب‌ترین ابزار دولت الکترونیک در دنیا برشمرد و گفت: این محبوبیت به دلیل سهولت دسترسی برای عموم مردم است.
فقیه تصریح کرد: در سیستم‌های سنتی فساد اداری بسیار راحت بود
اما در سیستم‌های نوین فساد اداری به حداقل می‌رسد.
رئیس مرکز تحقیقات پلیس امنیت اظهار داشت: ایجاد اداره‌هایی از جمله اداره مبارزه با جرایم رایانه‌ای و اداره پلیس امنیت اخلاقی‌، نشان می‌دهد که پلیس همراه با ایجاد فناوری‌های نوین، ملزم به ایجاد تشکل‌های مرتبط کرده است.
وی تاکید کرد: نیروی انتظامی در سال‌های گذشته در زمینه ارائه خدمات به بخش خصوصی و تقویت دولت الکترونیک پیشتاز بوده است و در این راستا می‌توان به راه‌اندازی دفاتر پلیس به علاوه ۱۰ برای ارائه خدمات الکترونیک به شهروندان اشاره کرد.
فقیه در ادامه سخنان خود به ناهنجاری‌ها و آسیب‌های تلفن همراه اشاره کرد و گفت: تلفن همراه نیز در کنار مزایای متعدد، دارای آسیب‌ها و ناهنجاری‌هایی است.
رئیس مرکز تحقیقات پلیس امنیت افزود: در سال‌های گذشته با بسیاری از ناهنجاری‌ها در زمینه تلفن همراه روبرو شدیم و شاهد درگیری برخی از خانواده‌ها با ناهنجاری‌های فضای تلفن همراه بودیم.
وی تاکید کرد: از این‌رو باید تهدیدها و آسیب‌های موجود در فضای تلفن همراه شناسایی شود.
رئیس مرکز تحقیقات پلیس امنیت گفت: مشکلاتی از جمله سرقت اطلاعات خصوصی و پخش آنها و انتشار بولوتوث‌های مستهجن، از جمله مشکلاتی هستند که جامعه مبتلا به آنها است.
فقیه تاکید کرد: ‌از این رو استفاده از موبایل نیازمند فرهنگ است و دولت الکترونیک در کنار سهولت ارائه خدمات به مردم، در قبال تهدیدها بسیار آسیب‌پذیر است.
کد مطلب : 305
https://aftana.ir/vdcbusbfprhbg.iur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی