يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 12 May 2024
جالب است ۰
واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب‌وکارهای دیجیتال

اجباری برای واگذاری به نهادهای حاکمیتی در کار نیست

معاون علمی رئیس‌جمهور واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال را نشان‌دهنده بلوغ این حوزه عنوان کرد و گفت: فشار بیرونی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ به نهادهای حاکمیتی وجود ندارد.
معاون علمی رئیس‌جمهور واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال را نشان‌دهنده بلوغ این حوزه عنوان کرد و گفت: فشار بیرونی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ به نهادهای حاکمیتی وجود ندارد.
 
به گزارش افتانا، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی رئیس‌جمهور، در نشست خبری سالانه خود به سوالی مبنی بر اینکه در چندماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال مطرح شده است و این مسئله تصوری مبنی بر این که فشار بیرونی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد، پاسخ داد.


وی گفت: پیش از این، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمده است، اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد.
 
دهقانی چنین واگذاری‌هایی را نشان‌دهنده بلوغ این حوزه عنوان کرد و گفت: این روند بدین معناست که کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که درنهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و اکنون سرمایه ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است.
 
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش ‌نیان رئیس جمهور، تاکید کرد: هدف ما، حاکمیتی کردن استارتاپ‌ها نیست. سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد چنین تصور می‌شد که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند. این در حالی است که هم من هم آقای زارع‌پور، دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. سال گذشته و در جریان توقف برخی از کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال، همان موقع به صورت محکم و متقن، بر ضرورت ادامه روند ادامه فعالیت کسب‌وکارهای این حوزه تاکید و بیان کردم که بستن کسب‌وکار به مردمی که از آن استفاده می‌کنند، آسیب می‌زند. موضعی که مورد تأکید صریح ویژه شخص رئیس جمهور و وزیر ارتباطات بود.
 
دهقانی بیان کرد: معتقدم راه کمک به فضای کسب‌وکارهای دیجیتال کشور، حذف و تعطیل کردن این کسب‌وکارها نیست. تکرار می‌کنم اگر با فضا و ساختار این شرکت‌ها مشکلی هست، نباید آن‌ها را تعطیل کرد و باید فضای رقابت سالم را تسهیل کرد.
 
وی با تاکید بر اینکه ما به هیچ عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم، افزود: حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم اما این که این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملاً غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم.
 
لازم به ذکر است سال گذشته، گلرنگ، تپسی را در اختیار گرفت و به تازگی نیز دیجی‌کالا با همراه اول به توافقاتی در واگذاری سهم رسیدند.
 
 
کد مطلب : 22178
https://aftana.ir/vdcjove8.uqe8azsffu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی