به عقیده کارشناسان، استراتژی هکرهای سونی که با انتشار اطلاعات دستاندرکاران هالیوود جنجال بزرگی را به راه انداختهاند، استفاده از ابزار رسانهها برای حمله به سونی است.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، روز بیست و چهارم نوامبر کامپیوترهای شرکت سونی پیکچرز که یکی از بزرگترین غولهای صنعت سرگرمی است از کار افتادند. خیلی زود همه متوجه شدند که یک حمله اینترنتی در کار است و پس از آنکه FBI اطلاعیهای در مورد یک بدافزار سارق اطلاعات منتشر کرد همگان متوجه شدند این شرکت مورد حمله هکری گسترده قرار گرفته است.
سارقان اطلاعات کامپیوترهای سونی خیلی زود با نام «حافظان صلح» مسوولیت این حمله را برعهده گرفتند. سارقانی که تصور میشود از کشور کرهشمالی باشند به اطلاعات مهمی از داخل سونی پیکچرز دست یافته بودند که شامل اطلاعات بسیاری از بازیگران هالیوود و قراردادشان با شرکت سونی و همچنین ایمیلهای مدیران ارشد این شرکت با تهیهکنندگان میشد. انتشار برخی از این اطلاعات به سرعت از سوی رسانهها مورد پوشش قرار گرفت و چون اطلاعاتی در مورد ستارگان سینما را در برمیگرفت، هجمه بزرگی را علیه سونی ایجاد کرد. برخی از این اطلاعات منتشر شده حتی مدیران سونی پیکچرز را به عذرخواهی واداشت یا از ادبیات پشت پرده تهیهکنندگان هالیوود و باورهای آنان پرده برداشت. حمله اینترنتی سونی را مستاصل کرده و هکرها گفتهاند: «منتظر هدیه کریسمس هم باشید.»
هکرها خواستار عدم پخش فیلم کمدی «مصاحبه» هستند. فیلمی درباره دو خبرنگار مجلات زرد که برای ترور رهبر کرهشمالی استخدام شدهاند. کرهشمالی بهطور رسمی دست داشتن در این حمله اینترنتی را تکذیب کرده اما در عین حال خشنودی خود را از این موضوع هم پنهان نکرده است. این کشور از مدتها قبل از ساخت این فیلم انتقاد کرده بود و حتی با توجه به رابطه تیره این کشور با همه جهان و از جمله با ژاپن آن را توطئهای علیه خود خوانده بود. هکرها طبق معمول، اطلاعات به سرقت رفته را آرام آرام منتشر میکنند. دستمزد واقعی بازیگران و اظهارنظرهای مدیران سونی پیکچرز درباره بسیاری از چهرههای مشهور جنجالهای بزرگی را ایجاد کرده است اما هکرها دست بردار نیستند و تهدید کردهاند که اطلاعات شخصی بسیاری از کارکنان سونی