مدیرعامل شرکت مهندسی جلوه صنعت از چالشهای بومیسازی آیتی میگوید
عرفانی: علیرغم ناامنی برخی سازمانها محصولات ارزان خارجی را ترجیح میدهند
عرفانی: معمولا موضوعات افتا در اولویت نخست مصرفکنندگان قرار ندارد و حاضر به سرمایهگذاری متناسب نیستند و در موارد بسیاری استفاده از محصولات ارزانقیمت و حتی رایگان خارجی را علیرغم خطرات امنیتی آن بر محصولات داخلی ترجیح میدهند.
مدیرعامل شرکت پویه گام از چالشهای بومیسازی آیتی میگوید
خاچیکیان: گاهی زیرساختها برای تولید یک محصول فراهم نیست
خاچیکیان: بارها پیش آمدهاست که به دنبال تولید یک محصول یا راهکار باشیم، اما ببینیم که زیرساختهای لازم برای بهکارگیری آن در کشور فراهم نیست و اصلا به این دلیل ما مدل تصویر بزرگمان را ایجاد کردیم.
مدیرعامل نیتا پرداز شریف از چالشهای بومیسازی آیتی میگوید
عبداللهی: نیازمند تعدیل شرایط پیچیده دریافت تسهیلات هستیم
عبداللهی: در برخی از حمایتهای داخلی مانند واگذاری دفاتر کار و یا وامهایی که برخی صندوقها ارائه میدهند شروط پیچیدهای برای دریافت تسهیلات در نظر گرفتهمیشود و یا بهره بالایی برای تسهیلات پرداختی لحاظ میشود
مدیرعامل ایدهپژوهان اسپادانا از چالشهای بومیسازی آیتی میگوید
مهدوی: نیروی متخصص مهمترین سرمایه است
مهدوی: مهمترین سرمایه شرکت در تولید محصولات نرمافزاری بومی، نیروی کار متخصص است که همه محصولات شرکت با استفاده از دانش فنی آنها شکل میگیرد و از اینرو ریزش آنها هزینههای گزاف به بار میآورد.
دیدگان فعالان امنیت سایبری درباره نشتهای اطلاعات اخیر
هاکوپیان: حفظ امنیت اطلاعات یک همکاری جمعی را میطلبد
سروژ هاکوپیان، رئیس هیئتمدیره شرکت پویه گام، درباره نشت پیدرپی اطلاعات شهروندان گفت: امنیت در سازمان حاصل همکاری یک مجموعه از متخصصان است و ضعیفترین نقطه همکاری محل بالقوه نشت و از دست دادن اطلاعات خواهدبود و صیانت از دادهها یک همکاری جمعی را میطلبد.
دیدگان فعالان امنیت سایبری درباره نشتهای اطلاعات اخیر
نوروزی: «اعتماد» در فرایندهای الکترونیکی از «امنیت» مهمتر است
شاهین نوروزی، مدیرعامل شرکت پندار کوشک ایمن و نائب رییس انجمن افتا، درباره نشت پیدرپی اطلاعات شهروندان گفت: بیتوجهی ما به حوزه اعتماد و مسائل آن و نگاه صرف به حوزه امنیت در پیادهسازی و اجرای و استفاده از سامانههای الکترونیک، لطمات جبرانناپذیری را به دنبال دارد که اگر به آنها توجه نکنیم عوارض ...
مدیرعامل مگاموج ایرانیان از چالشهای بومیسازی آیتی میگوید
نگاه غیرواقعبینانه به امنیت یکی از موانع بهکارگیری تولیدات بومی است
بهشتی: اختلافات بین دستگاهی، نگاه غیر واقعبینانه از امنیت، تصور غلط درباره استفادههای تجاری از اطلاعات کاربران و ... موجب میشود که برخی سازمانها نتوانند در بهکارگیری محصولات و راهکارهای بومی، تصمیم صحیح اتخاذ کنند.
دیدگان فعالان امنیت سایبری درباره نشتهای اطلاعات اخیر
حسینی: راهکار نهایی برای کاهش مخاطرات فضای آی تی در کشور، تقویت زیرساخت های تولید است
عباس حسینی، مدیرعامل شرکت امنپرداز، درباره نشت پیدرپی اطلاعات شهروندان میگوید: راهبرد کلان و اصلی برای اطمینان و مسلط شدن بر فضای فناوری اطلاعات، تقویت زیرساختها و بنیانهای تولید در کشور است؛ یعنی ما شرکتها و پیشرانهای بزرگ برای فناوریهای کشور را ایجاد کنیم و بعد به مرور زمان بتوانیم در دنیا ...
تاکید مدیر فنی شرکت آرمان داده پویان بر آموزش و فرهنگسازی امنیت
براتی پور: مشکلات امنیت سایبری ما با راهکارهای سادهای برطرفشدنی است
مهدی براتی پور، مدیر فنی شرکت آرمان داده پویان، با ابراز نگرانی درباره نشتهای پیدرپی اطلاعات شهروندان گفت: نکته تاریکتر این لو رفتنها، تجمیع این دادهها در کنار هم است؛ چرا که با کنار هم قراردادن این دادههای لو رفته، تقریبا اطلاعات خوبی از افراد شکل میگیرد که میتوانند در حملات مهندسی اجتماعی ...
مدیرعامل شرکت سیمآوا از چالشهای بومیسازی آیتی میگوید
اصلیترین چالش ما علاقه به استفاده از محصول خارجی است
توانا: اصلیترین چالش ما در بازار داخلی، علاقه به استفاده از محصول خارجی است و داشتن تاییدیه امنیتی، قیمت رقابتی، نحوه تسویه، خدمات پس از فروش و گارانتی از نقاط قوت ما در مقابل محصولات بدون تاییدیه خارجی است.
اختصاصی افتانا- از ضعف قوانین حوزه امنیت دادهها تا کمتوجهی به هکرهای کلاهسفید
کیاییفر: نشت اطلاعات ادامه خواهد داشت
کیاییفر، مدیر توسعه محصول شرکت مدبران، درباره نشتهای پیدرپی اطلاعات شهروندان گفتهاست: نشت اطلاعات از سازمانهای دولتی و استارتاپها ادامه خواهد داشت و خسارت ناشی از آن میتواند تبعات امنیتی ملی داشتهباشد.
مدیرعامل شرکت دادهپردازان دوران از چالشهای بومیسازی آیتی میگوید
عابدینژاد: امنیت سایبری اولویت اصلی بسیاری از سازمانها نیست
عابدینژاد: برخی سازمانها، بسیاری از هزینههای توسعهای و امنیتی را در اولویتهای بعدی قرار میدهند که این موضوع متاسفانه میتواند با توجه به شرایط تحریمی و حملات سایبری که اتفاق میافتد کشور را دچار مشکلات عدیدهای کند.
مدیرعامل شرکت امنپردازان سورنا از چالشهای بومیسازی آیتی میگوید
خلج: تدوین قوانین حمایتی و کاربردی به سرعت بخشیدن به توسعه IT منجر میشود
رضا خلج، مدیرعامل شرکت امنپردازان سورنا میگوید: دولت میتواند مسئولیت تعیین چارچوبهای اساسی و هماهنگی اعمال قوانین بینالمللی و تهیه قوانین شفاف امنیتی مربوطه را داشتهباشد و با تدوین قوانین حمایتی و کاربردی به سرعت توسعه IT در کشور کمک کند.
گفتوگو با دکتر محمدعلی دوستاری، استاد برجسته دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شاهد
زیرساخت کلید عمومی یک حوزه کاملا تخصصی است
دکتر دوستاری: زیرساخت کلید عمومی یک حوزه کاملا تخصصی است که نه فقط به دانش بلکه نیاز به تجربه فراوان دارد و فقط تیمهایی که چندین سال جهت پیادهسازی عملی این سامانهها تلاش کردهاند و افتوخیزهای زیادی داشته و زمان و هزینههای زیادی را متحمل شدهاند میتوانند تخصصی و حرفهای بودن این حوزه را واقعاً ...
بررسی «چالشها و روشهای استفاده از محصولات امنیتی خارجی در شرایط تحریم»
«چالشها و روشهای استفاده از محصولات امنیتی خارجی در شرایط تحریم» در یک پنل تخصصی در حاشیه الکامپ بررسی شد.
گفتوگو با معاون امنیت سازمان فناوری اطلاعات
صادقی: دژفا چتر امنی در برابر تهدیدات سایبری است
معاون امنیت سازمان فناوری اطلاعات گفت: در قالب طرح «دژفا»، ۱۰ سامانه امنیتی روی شبکه ملی اطلاعات فعال شدهاست که این سامانهها چتر امنی در مقابله با تهدیدات امنیتی فضای سایبری هستند.
پای صحبتهای کارشناش ارشد امنیت سایبری پلیس فتا
رجبی: تلاش پلیس فتا برای مراقبت از حریم شخصی کاربران
سرهنگ دوم علی محمد رجبی، کارشناش ارشد امنیت سایبری پلیس فتا: وجود نقص در سامانههای امنیتی و کوتاهی کسبوکارها در این خصوص برای آنها مسئولیتآفرین است و پلیس فتا تلاش دارد تا از حقوق کاربران و حریم خصوصی آنها در این حوزه مراقبت کند.
توضیحات رئیس سازمان فناوری اطلاعات درباره دژفا
ناظمی: دو بار به تامین اجتماعی هشدار دادهبودیم
رئیس سازمان فناوری اطلاعات درباره هک وبسایت سازمان تامین اجتماعی گفت: قبلا دو مرتبه درباره خطر هک به تامین اجتماعی هشدار دادهبودیم.
مهینی: ایجاد زیرساخت امنیت اطلاعات برعهده استارتاپها نیست
معاون فنی شرکت تپسی ضمن تاکید بر اهمیت مفهوم اعتماد در شکوفایی یک کسبوکار اینترنتی تصریح کرد: در هیچیک از کشورهای توسعهیافته یا در حال توسعه، استارتاپها وظیفه ایجاد زیرساخت را ندارند و دولت یا شرکتهای ارائهدهنده خدمات امنیتی این مسئولیت را برعهده میگیرند و استارتاپها روی توسعه کسبوکار خود تمرکز ...
گفتوگو با معاون مرکز ملی فضای مجازی
خوراکیان: پیگیر استقلال در حوزه فضای مجازی هستیم
معاون مرکز ملی فضای مجازی از پیگیری حقوقی و بینالمللی اقدامات گوگل، اپل و اینستاگرام علیه ایران خبر داد و گفت: پیگیر استقلال در حوزه فضای مجازی هستیم.