پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 9 May 2024
تعداد نظر۱
جالب است ۰
در نقد رویه منتقدان تشکیل کارگروه ساماندهی ضدبدافزارها

چرا مشارکت نمی کنیم؟

علیرضا صالحی
کارگروه ساماندهی عرضه ضدبدافزارهای خارجی در کشور با مشارکت علاقمندانی که با درک همه مشکلات همت آن دارند که کاری ماندگار برای صنف فناوری اطلاعات انجام دهند در حال فعالیت است و همچنان معتقد است که با جلب مشارکت حداکثری دینفعان می تواند در جهت کسب موفقیت گام بردارد.
منبع : روزنامه فناوران
سازمان نظام صنفی رایانه ای، به عنوان نهادی برآمده از مشارکت جمعی اعضای صنف فناوری اطلاعات؛ ماموریت هایی دارد و آرزوهایی. ماموریت دارد که نقطه تعامل بخش خصوصی و دولتی باشد و آرزو دارد که حقیقتا در همین جایگاه قرار بگیرد. 

کمیسیون های تخصصی سازمان نیز متاثر از همین دیدگاه، در تلاش برای تحقق این آرمان تلاش های بسیاری را معطوف حصول به نتیجه می کنند. خوشبختانه در کمیسیون افتای سازمان نصر تهران، یکی از این تلاش ها به ثمر نشسته و کارگروهی تشکیل شده است به قصد ساماندهی عرضه ضدبدافزارهای خارجی در کشور. این کارگروه وظیفه دارد در تعامل بین شرکت های فعال و سازمان فناوری اطلاعات، آیین نامه ای را به قصد صیانت از کسب و کار شرکت هایی که به درستی در این حوزه مشغول فعالیت هستند، تهیه نماید. 

تااینجای قضیه و موضوع تشکیل کارگروه، درنزد فعالان صنفی کمایش شناخته شده است. اما در همین وضعیت، ناگهان انگار که زمان متوقف می شود. تلاش در جهت همگرا کردن شرکت ها برای حضور و همفکری در این کارگروه و زدودن همه شائبه های پیرامون چنین فعالیتی دفعتا چنان افزون می شود که گویی قصد آن است که اصل حرکت زمینگیر شود. 

تلاش مضاعفی که متولیان این امر در جهت تببین چرایی این حرکت و اثبات لزوم مشارکت همه جانبه ذینفعان در تدوین آیین نامه دارند، فقط به اتلاف زمان و انرژی می انجامد. نتیجه کار آن می شود که همه از عدم توجه بخش دولتی شکایت می کنیم و درهمان حال به فراخوان اعلام مشارکت بخش دولتی و خصوصی هم بی توجهیم!

سپس بدون توجه به آنچه که در جلسات متعدد گفته شده و تکالیف صنفی که بر دوشمان گذاشته شده است، از عدم تشکیل کارگروه های متعدد و روانسازی ارتباط بین بخش خصوصی و دولتی می گوییم و می نویسیم. 

از حضور مستمر در جلسات کارگروهی که با دشواری بسیار تشکیل شده و می شود، گریزانیم و در همان حال از عدم تشکیل کارگروه های فرضی و تخیلی شکایت می کنیم. 

بدون آنکه بدانیم جلساتی که این کارگروه تشکیل داده با چه هدفی بوده، چون زمان برای مطالعه خبرها یا صورتجلسات نداریم، به خودمان حق می دهیم که برگزاری چنین جلساتی را بی هدف یا بی فایده بشماریم و تشکیل آن را برنتابیم. 

خلاصه آنکه همزمان هم مدافع انجام چنین فعالیت هایی هستیم و هم مخالف آن! اما یادآور می شوم که کارگروه ساماندهی عرضه ضدبدافزارهای خارجی در کشور با مشارکت علاقمندانی که با درک همه مشکلات همت آن دارند که کاری ماندگار برای صنف فناوری اطلاعات انجام دهند در حال فعالیت است و همچنان معتقد است که با جلب مشارکت حداکثری دینفعان می تواند در جهت کسب موفقیت گام بردارد. 

در کلام معصوم هم آمده است که :فرصت ها چون ابر گذرانند.
کد مطلب : 1581
https://aftana.ir/vdcg.79qrak9nqpr4a.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


aramis_rp
با سلام
چندیست شاهد رشد فرهنگ کاربران رایانه نسبت به استفاده از محصولات اورجینال هستیم. این مهم در طول سالها و با تلاش و فرهنگ سازی تعداد معدودی از شرکتهای ارائه کننده ضدویروس محقق شده است.حال بازار گرمی برای نرم افزارهای ضدویروس ایجاد شده برخی از افراد، فروشگاهها و شرکتهای نامعتبر فرصت را غنیمت شمرده و به طمع کسب سود، بازار را به تلاطم کشانده اند.
این تصمیم سازمان فناوری و نظام صنفی در جهت ساماندهی این شرکتها نه تنها به افزایش کارایی، و امید شرکتهای معتبر در این حوزه می انجامد بلکه باعث ارامش خاطر کاربران نسبت به استفاده از ضدویروس مورد نظرشان نیز می گردد چراکه به دور از گران فروشی، تقلب، اضطراب و...خرید خود را انجام داده و از نحوه دریافت خدمات پس از فروش ان هم رضایت خواهند داشت.