حفاظت اطلاعات مشتریان در شرایط بحرانی و تداوم کسبوکار به واسطه سرمایهگذاری متناسب در راهکارهای بازیابی فاجعه میتواند موجب ایجاد آسایش خاطر مشتریان بانکها شود.
پارادايم آتي بانكداري در تغيير مفاهيم بانكداري است؛ جايي كه بانکها به جاي جذب منابع و ارائه تسهيلات، فقط بستري فراهم میکنند تا گردش پول يا اعتبار، كسبوكار بانكي نام بگيرد.
بزرگترین رویداد فناوری اطلاعات کشور،الکامپ، در حالی بیستمین دوره خود را با چالشهای فراوان پشت سر گذاشت که سال گذشته با تحریم و انتقادهای بسیاری همراه بود ولی الکامپ 21 گویا تاکنون با واکنشهای مثبتی از سوی بخش خصوصی و مسئولان دولتی مواجه بوده است.
پیادهسازی استانداردهای بینالمللی امنیت اطلاعات در تمامی بخشهای یک نظام بانکی و استانداردها و گواهینامههایی که دریافت میکنیم، معیاری است برای اینکه جهانیان سطح امنیتی ما را با این شاخصها اندازه بگیرند و در همکاری و مشارکت با ما گام بردارند.
از جمله فعالیتهایی که میتواند تا حد زیادی ضریب امنیتی بانکداری الکترونیکی را افزایش دهد یکپارچهسازی سامانهها به ویژه سامانههای بومی و غیر وارداتی است، به شکلی که مانند پوششی فراگیر عمل کنند و هیچ فرآیند بانکی بدون حضور نظارتی آنها انجام نشود و استانداردهای امنیتی و نظارتی این سامانهها نیز با استانداردهای جهانی مانند ISMS (سیستم مدیریت امنیت ...
مهمترین چالش در حوزه امنیت بانکداری الکترونیک در ایران، عدم آگاهی مشتریان از تهدیدات امنیتی و کمتوجهی آنان به توصیههای امنیتی ارائه شده از طرف بانکها و موسسات مالی است که در این حوزه نیاز به فرهنگسازی و آگاهی دادن به مشتریان بانکی بهصورت مستمر، یک ضرورت غیر قابل اغماض است.
امکانات تازه ویندوز ۱۰ مانند مرورگر پیشرفتهتر، امکان تشخیص چهره، دستیار صوتی کورتانا و ....آن را از نسخههای قدیمیتر متمایز نموده، اما آیا این بدان معناست که باید لزوما با ویندوزهای قبلی خداحافظی کنیم؟
آمار حضور ايرانيها در وايبر فوق تصور ماست… حضور ايرانيها در تلگرام را با اين حجم پيشبيني نميکرديم… تعداد ايرانيها در فيسبوک همواره در ردههاي بالا قرار دارد… حمله به صفحه شخصي ليونل مسي توسط ايرانيها پس از دريافت گل از آرژانتين در جام جهاني … و حتي در سالهاي دورتر… ايرانيها پرجمعيتترين ملت در شبکه اجتماعي اورکات (نياي قديمي شبکههاي اجتماعي)....
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مطابق با برنامههای توسعه مكلف به استفاده از توان و ظرفیت بخش غیردولتی در جهت امكان گسترده، امن، ارزان و پرسرعت به تمامی كاربران و خصوصاً بازیگران عرصه كسبوكار و تجارت در كشور است.
«اینترنت اشیا» (IoT) تبدیل به یکی از عناوین مهم شده است. این مفهوم نه تنها ظرفیت تأثیرگذاری بر زندگی ما را دارد بلکه نحوه کار کردن ما را نیز تحتتأثیر خود قرار میدهد؛ اما سؤال اینجاست که ماهیت «اینترنت اشیا» چیست و چه تأثیری بر زندگی ما و شرایط اطرافمان خواهد داشت؟
شرکت PwC در تحقيق خود تحت عنوان «بيانيه جهاني امنيت اطلاعات» به يافتههايي درخصوص کاهش بودجه امنيت اطلاعات دست پيداکرده که ابهامات و سؤالات زيادي پيرامون آن به وجود آمده است، اما درصورتيکه فرضيات برخي کارشناسان درخصوص نتايج خاص اين بررسي حداقل اندکي درست باشد، بسياري از سازمانها بايد ساختارهاي سازماني خود را که امنيت آي تي در خلال آن جريان دارد، ...
ویندوز ۱۰ پس از ماهها تبلیغات و توجه رسانهها عرضه شد و اکنون زمان تصمیمگیری است که آیا هرچه سریعتر ویندوز قبلی رایانه خود را به نسخه ۱۰ ارتقا دهیم یا کمی صبر کنیم.
در کشور ما برنامههای توسعه پنجساله یکی از مهمترین اسناد کشور هستند که علاوهبر برنامهریزی میانمدت برای بخشهای مختلف، اهداف و استراتژیهای کشور را نیز مشخص میکنند.
با نگاهی به اجزای تولید ناخالص ملی مشاهده میشود که اقتصاد ایران بیشتر اقتصادی مبتنی بر خدمات است تا صنعت؛ بهعبارت دیگر اقتصاد ایران، اقتصاد صنعتی نیست و سهم صنعت در تولید ملی بسیار کمتر از بخش خدمات است.
مهندس منصوری: ابعاد توسعه کسبوکار در بانکداری سه رکن دارد؛ رکن اول آن «بازار» و رکن دوم آن «محصول» و سومین رکن آن «فناوری». رکن بازار خیلی تخصصی و خیلی مهم است و رکن پایهای بانکداری است، دو رکن دیگر یعنی محصول و فناوری در خدمت رکن بازار هستند.